Widok

herbatka uspokajajaca hipp opinie!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje informacji i opinii o tej wlasnie herbatce dla niemowlat. Czy dziala i jak ? Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Betti - jak już pisałam mam bardzo nerwowego synka. Nie działa na niego herbatka hipp ani zwykła melisa w saszetkch. Dostaliśmy nawet od neutologa HYDROXISINUM na noc - NIE DZIAŁA !!!! WIDOCZNIE TEN TYP TAK MA , TYLKO CIĘŻKO NAM I PRZEMĘCZENI JESTEŚMY !!!
A ile ma wasz synek?
u mojej corki nic z tego typu "cudów"nie dzialalo i nie dziala.zadne herbatki ani nawet czopki uspokajajace(wkoncu przestalam ich uzywac bo to nie malo sensu).proponuje raczej wizyte u neurologa na początek.
Betti, sprobuj moze puszczac jakas muzyke uspokajaca. Nasz synek do 3 miesiaca tez duzo plakal, malo spal, i najlepiej, zeby na rekach go nosic, i przypadkiem odkrylismy, ze szum fal, dziala na niego uspokajaco, a wrecz usypiajaco :) I jak zaczynaly sie "akcje", to wlaczalismy na winampie fale, zeby w kolko lecialy, i u nas to dzialalo, maly uspokajal sie, a po chwili zasypial. Nie mowie, ze za kazdym razem, ale naprawde w kryzysowych sytuacjach te fale poratowaly nas!! Probowalismy tez innych dzwiekow, typu: spiew ptakow, dzwieki przyrody itp. itd., ale tylko na fale tak reagowal. Po okolo 3 miesiacach synek juz nie robil "akcji", ale do dzis jak uslyszy fale, to sie tak jakby wycisza :) Zatem Betti sprobujcie jakiejs muzyki, moze akurat znajdziecie cos. W kazdym razie zycze powodzenia :)
Betii - mój synek ma już rok i 7 m-cy ....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry