Widok

herbatka uspokajajaca hipp opinie!

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny potrzebuje informacji i opinii o tej wlasnie herbatce dla niemowlat. Czy dziala i jak ? Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Betti - jak już pisałam mam bardzo nerwowego synka. Nie działa na niego herbatka hipp ani zwykła melisa w saszetkch. Dostaliśmy nawet od neutologa HYDROXISINUM na noc - NIE DZIAŁA !!!! WIDOCZNIE TEN TYP TAK MA , TYLKO CIĘŻKO NAM I PRZEMĘCZENI JESTEŚMY !!!
A ile ma wasz synek?
u mojej corki nic z tego typu "cudów"nie dzialalo i nie dziala.zadne herbatki ani nawet czopki uspokajajace(wkoncu przestalam ich uzywac bo to nie malo sensu).proponuje raczej wizyte u neurologa na początek.
Betti, sprobuj moze puszczac jakas muzyke uspokajaca. Nasz synek do 3 miesiaca tez duzo plakal, malo spal, i najlepiej, zeby na rekach go nosic, i przypadkiem odkrylismy, ze szum fal, dziala na niego uspokajaco, a wrecz usypiajaco :) I jak zaczynaly sie "akcje", to wlaczalismy na winampie fale, zeby w kolko lecialy, i u nas to dzialalo, maly uspokajal sie, a po chwili zasypial. Nie mowie, ze za kazdym razem, ale naprawde w kryzysowych sytuacjach te fale poratowaly nas!! Probowalismy tez innych dzwiekow, typu: spiew ptakow, dzwieki przyrody itp. itd., ale tylko na fale tak reagowal. Po okolo 3 miesiacach synek juz nie robil "akcji", ale do dzis jak uslyszy fale, to sie tak jakby wycisza :) Zatem Betti sprobujcie jakiejs muzyki, moze akurat znajdziecie cos. W kazdym razie zycze powodzenia :)
Betii - mój synek ma już rok i 7 m-cy ....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry