Widok

holo c aust chrz escijan

Nie jestem przesadnie religijny. Do kosciola czasm chodze, ale gdy znalazlem to w internecie to mnie cholera trafiła.
Niedosc, ze podobno cenzura sie robi, moze o to, ze holo c aust to zwrot zarezerwowany, ale moim zdaniem trafny. Poszperajcie w googlach. Kolega z angli powiedział, że u nich już robi sie gorąco z islamistami.

Co na to trojmiasto?

Linków nie zamieszczam, poszukajcie sami bo zaraz temat zdejmie sie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo zamieszcze bedzie łatwiej
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
co było, jest i będzie najczęstszą przyczyną zabójstw na świece ... religia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale co im dzieci zrobiły?!?!?
Krążące po sieci zdjęcia pokazujące ciało dziewczynki z odciętą głową i drugie zdjęcie pokazujące odcięcie głowy młodej kobiecie nie są związane ze zbrodniami ISIS na ludności cywilnej wyznania chrześcijańskiego. Zdjęcie dziewczynki jest sprzed roku i zostało zrobione w Syrii, a zdjęcie młodej kobiety to tzw. "fake".

Czy ISIS morduje dzieci? Nie można tego wykluczyć. Jeśli jednak faktycznie popełniliby bestialskie zbrodnie na dzieciach, to odpowiedź militarna społeczności międzynarodowej będzie na taką skalę, że nie stanie tam kamień na kamieniu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze usunac ten watek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Z powodu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Randall, czemu prosisz o usunięcie wątku? Bo jest to niewygodny dla Ciebie temat?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam panie Halewicz, mocno się pan udziela na forum, także postanowiłam poprosić pana o pomoc finansową (barterową) Czy jest jakaś nadzieja?.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
o_O To chyba nie ten wątek, jeśli już. Poza tym, co to znaczy "pomoc finansową barterową"?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Czy ISIS morduje dzieci? Nie można tego wykluczyć. Jeśli jednak faktycznie popełniliby bestialskie zbrodnie na dzieciach, to odpowiedź militarna społeczności międzynarodowej będzie na taką skalę, że nie stanie tam kamień na kamieniu."

Dlatego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Graszka, bezmyslnemu facetowi wiele wybacze ale dla bezmyslnych kobiet nie mam zrozumienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A co w tym zdaniu się Tobie nie podoba?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pomoc

Wiem,że nie ten wątek, pomoc na zasadzie wymiany a nie darowizny,wpadłam w trudną sytuację finansową ponieważ od trzech miesięcy nie pracuję,prowadziłam przez 15 lat działalnosc ale niestety konkurencja mnie wykonczyła, zostało mi trochę towaru, atrakcyjnego (myślę) i to byłaby ta pomoc ,że po prostu ktoś na zasadzie pomocy kupi to ode mnie czy mu potrzebne czy nie.Mówił pan ,że jest dużo ludzi którzy chcą pomagać,zaznaczę iż nie chcę nic za darmo ani w prezencie,mogę również odpracować jakoś (sprzątając,opiekując się osobą starszą) Generalnie szukam pracy ale z marnym skutkiem.(jestem troszkę leciwa jak na dzisiejsze wymagania 45 lat).Proszę rozwazyć moją prośbę ja naprawdę nie chcę nikogo naciągnąć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
a co to za towar? o_O
Repliki broni starej np.pistolety,kusza,kufle cynowe,korale bursztynowe tradycyjne,trochę biżuterii srebrnej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoda, że samej siebie nierozumiesz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
"opiekując się osobą starszą" - Hal ja bym w twojej sytuacji skorzystał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
"Generalnie szukam pracy ale z marnym skutkiem.(jestem troszkę leciwa jak na dzisiejsze wymagania 45 lat)."

Z tą leciwą w wieku 45 lat to trochę przesadziłaś.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Moze rozwiniesz tą wypowiedź. "Dlatego" bo nigdzie w tv tego niema czy dlatego, że nie obchodz Ciebie los tych LUDZI, bo DZIECI to tez ludzie, jakbyś zapomniał

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (50 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Kawa czy Herbata - rano (198 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry