Widok
holo c aust chrz escijan
Nie jestem przesadnie religijny. Do kosciola czasm chodze, ale gdy znalazlem to w internecie to mnie cholera trafiła.
Niedosc, ze podobno cenzura sie robi, moze o to, ze holo c aust to zwrot zarezerwowany, ale moim zdaniem trafny. Poszperajcie w googlach. Kolega z angli powiedział, że u nich już robi sie gorąco z islamistami.
Co na to trojmiasto?
Linków nie zamieszczam, poszukajcie sami bo zaraz temat zdejmie sie.
Niedosc, ze podobno cenzura sie robi, moze o to, ze holo c aust to zwrot zarezerwowany, ale moim zdaniem trafny. Poszperajcie w googlach. Kolega z angli powiedział, że u nich już robi sie gorąco z islamistami.
Co na to trojmiasto?
Linków nie zamieszczam, poszukajcie sami bo zaraz temat zdejmie sie.
Albo zamieszcze bedzie łatwiej
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
Krążące po sieci zdjęcia pokazujące ciało dziewczynki z odciętą głową i drugie zdjęcie pokazujące odcięcie głowy młodej kobiecie nie są związane ze zbrodniami ISIS na ludności cywilnej wyznania chrześcijańskiego. Zdjęcie dziewczynki jest sprzed roku i zostało zrobione w Syrii, a zdjęcie młodej kobiety to tzw. "fake".
Czy ISIS morduje dzieci? Nie można tego wykluczyć. Jeśli jednak faktycznie popełniliby bestialskie zbrodnie na dzieciach, to odpowiedź militarna społeczności międzynarodowej będzie na taką skalę, że nie stanie tam kamień na kamieniu.
Czy ISIS morduje dzieci? Nie można tego wykluczyć. Jeśli jednak faktycznie popełniliby bestialskie zbrodnie na dzieciach, to odpowiedź militarna społeczności międzynarodowej będzie na taką skalę, że nie stanie tam kamień na kamieniu.
Pomoc
Wiem,że nie ten wątek, pomoc na zasadzie wymiany a nie darowizny,wpadłam w trudną sytuację finansową ponieważ od trzech miesięcy nie pracuję,prowadziłam przez 15 lat działalnosc ale niestety konkurencja mnie wykonczyła, zostało mi trochę towaru, atrakcyjnego (myślę) i to byłaby ta pomoc ,że po prostu ktoś na zasadzie pomocy kupi to ode mnie czy mu potrzebne czy nie.Mówił pan ,że jest dużo ludzi którzy chcą pomagać,zaznaczę iż nie chcę nic za darmo ani w prezencie,mogę również odpracować jakoś (sprzątając,opiekując się osobą starszą) Generalnie szukam pracy ale z marnym skutkiem.(jestem troszkę leciwa jak na dzisiejsze wymagania 45 lat).Proszę rozwazyć moją prośbę ja naprawdę nie chcę nikogo naciągnąć.