Widok
hotel Niedźwiadek - opinie
Witam Dziewczyny! Czy któraś z Was bylła z dzieckeim/dziećmi w tym hotelu w ostatnim czasie? czy możecie wypowiedzieć się na temat standardu pokoi, jedzenia i generalnie oferty- czy jest co robić z dziećmi? czy basen jest tylko odkryty czy w środku również? za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna, pozdrawiam serdecznie
cześć. ja byłam teraz w Lipcu. rewelacja dla dzieci i dorosłych. Pieknie mołozony - las, woda, spiew ptaków. W srodku mnóstwo atrakcji - spa, quady, park linowy, basen, kino i najważniejsze KLUBIK DLA DZIECI. Do tego rózne boiska i zajęcia. bardzo dobre jedzenie i dużo z róznymi rodzajami kuchni - chyba nawet codziennie inna. Ceny umiarkowane. ja wynajęłam domek, pokoiki dla rodzinki są chyba za małe. Ale w tym hotelu się nie mieszka tylko nocuje - tak wiele jest tam atrakcji.
pozdrowionka
pozdrowionka
Dla mnie totalna porażka - byliśmy z mężem w podróży poślubnej, w apartamencie było około 60 pająków, 3 godziny prosiliśmy o ich usunięcie, dopiero po tym, jak powiedziliśmy, że zaczniemy je wybijać kapciem i zostaną im ślady na ścianach ktoś się zainteresował.
Restauracja - porażka. Ja nie jem grzybów, więc z założenia dopytuję, co jest w daniach, jeśli coś dla mnie nie jest jasne w menu. Na moje pytanie o kurczaka ..... nie pamiętam nazwy, dowiedziałam się, że to pierś w cieście francuskim, a jak otrzymałam, to "gratis" były grzyby, o których kelnerka wcześniej nie wspomniała. Na obiad z mężem czekaliśmy 45 minut i dostałam coś, czego nie mogłam zjeść. Frytki były chyba z 2 dni w oleju, ociekały i były ciemne, przesmażone. Ja poprosiłam o wymianę dania, gdyż nie były to to, co zamówiłam, czekałam kolejne 30 minut - jedyny plus - frytki były świeżutkie.
Jajecznicę na śniadanie dostaliśmy zimną.
Cóż, muszę przyznać, mamy co wspominać z podróży poślubnej :)
Restauracja - porażka. Ja nie jem grzybów, więc z założenia dopytuję, co jest w daniach, jeśli coś dla mnie nie jest jasne w menu. Na moje pytanie o kurczaka ..... nie pamiętam nazwy, dowiedziałam się, że to pierś w cieście francuskim, a jak otrzymałam, to "gratis" były grzyby, o których kelnerka wcześniej nie wspomniała. Na obiad z mężem czekaliśmy 45 minut i dostałam coś, czego nie mogłam zjeść. Frytki były chyba z 2 dni w oleju, ociekały i były ciemne, przesmażone. Ja poprosiłam o wymianę dania, gdyż nie były to to, co zamówiłam, czekałam kolejne 30 minut - jedyny plus - frytki były świeżutkie.
Jajecznicę na śniadanie dostaliśmy zimną.
Cóż, muszę przyznać, mamy co wspominać z podróży poślubnej :)
Muszę przyznać, że jeździmy z mężem jak się tylko da raz do roku na wakacje.... To nasze dzieci nas namawiają, żeby tam jeździć. Więc jeśli chodzi o to to naprawde nie ma się co martwić. Pełno rozrywek i cudowne okolice. Już sam spacer po okolicach robi co trzeba. A dla zmęczonych codziennymi obowiązkami mam polecam relaks w spa:) Polecam w imieniu całej rodziny
Ja także zawsze mam stamtąd miłe wspomnienia. Przynajmniej raz latem staramy się tam być kilka dni. Tam jest naprawde mnóstwo atrakcji - zawsze korzystam ze spa. Zdziwiona jestem, że tam ktoś narzekał na kuchnię. Ja mam stamtąd pyszne wspomnienia - ale ja akurat grzyby lubię:) Generalnie polecam to miejsce - rozrywki nie zabraknie, zwłaszcza dzieciom ale dorosłym też. I okolica czarująca. Jest romantycznie, śpiewają ptaki, to strefa ciszy więc na wodzie nie ma motorów, tylko żagle. Jestem w centrum turystycznego kurortu ale jakby na uboczu.