Widok

hotel faltom w Rumi !!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak wygladaja tam wesela??,prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam tam wesele w maju i byłam bardzo zadowolona:) co cię konkretnie interesuje, chętnie odpowiem ci na pytania:)

to super ze ktos sie w koncu odezwal:)napisze do Ciebie na maila ok:)
ok:)

Witajcie

my też planujemy wesele w Falotmie.
Czy możesz podzielić się kilkoma uwagami?
Na forach spotykam się z różnymi opiniamii.

Wesele udało się na 100 %. Byliśmy bardzo zadowoleni. Wszystko odbyło się zgodnie z uzgodnieniami. Najważniejsze to wybrać właściwe dla siebie menu. Obsługa Faltom bardzo rzetelnie i sumiennie przedstawiła swoje propozycje wraz z celnymi sugestiami. Dołączyliśmy swoje ciasta, tort, owoce (z których powstały ładne dekoracje) oraz część swoich napojów i alkohol. Obsługa kelnerska spisała się fantastycznie, z klasą. Byli obecni, ale nie narzucali się, no i kelnerów było kilku na 70 osób, a nie np. dwoje na 100 osób.
Gratulacje!!!! to teraz życzymy wszystkiego naj naj naj!!!
A podpowiedz prosze jakie miałaś menu (może jakieś polecamne danie:)) i jak to cenowo wychodziło na osobę... W jakich proporcjach brałaś jedzenie? Czy wszystkiego miałas po 100% - czyli np dla każdego koltet mielony, ryba, każda zupa ect... wszystko po jednym dla każdej osoby:)? Czy zostało wam jedzenie na poprawiny?
image
Tak się sklada ze jestem kucharzem i bylem tam u kumpla na weselu.Tragedia z wesela wrocilem głodny.Nie wiem od czego to zależy że jedni chwalą a drudzy narzekają ,może ci co chwalą to lepszego nie znają ale jak będziesz miala tak jak na tym weselu co ja bylem to się mocno zastanów bo za taką kasę można zrobić naprawdę fajne wesele, no i jeszcze na koniec kazali mu doplacić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm, no to może zapytaj kolegi ile płacił za osobę? Może niewiele i dlatego tak mało bylo jedzonka;) Bo widzisz to jest tak, że podpisując umowę dokładnie wiesz za co i za ile płacisz.... Mój problem jest nieco innej natury:)...
image

znajdz sobie fajną salę a ja ci dam namiar na dobrych kucharzy i na pewno będziesz zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję, ale zdecydowanie wolę wiedzieć co biorę! To co dostaję w Faltomie - odpowiada mi...
obyś była zadowolona:) no i goście oczywiście bo jak wyjdą dłodni tak jak pisał ktoś powyżej to trochę lipa będzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze wkleisz twoje menu do wątku menu na forum zobaczymy co tam polecają i za ile:)
zaproponowano kilka wersji menu. oczywiście istnieje możliwość pozamieniania dań między sobą. tak zrobiliśmy. mieliśmy w Faltomie też poprawiny, więc spokojnie jedzonka zostało, a na odjezdne każdy kto miał ochotę otrzymał ciasta i wybrane dania w zapakowanych plastykowych opakowaniach.

słyszałam już kilkakrotnie, że ktoś nie najadł się u kogoś na weselu - przykro mi - ale to naprawdę zależy ile się przeznaczy pieniędzy na taką imprezę - my uznaliśmy, że na jedzeniu oszczędzać nie będziemy:)
nie o to chodzi żeby oszczędzać ale też bez sensu nie przepłacać jak widać w wątku menu to można za 100 zl zrobić całkiem fajne jedzenie i niczym się nie różni od tych za 150 a nawet jest ciekawsze
bylam tam na weselu i bylo super w 100%:)nie mozna powiedziec zlego slowa na jedzenie, obsluge,atmosfere....wszystko zapiete na ostatni guzik:)
pozdrawiam
Ja także podczepiam się pod prośbę o menu pati25. Też mam tam wesele i zastanawiam się czy menu które ułożyłam z narzeczonym będzie wystarczające :) Cieszę się, dorotaztomkiem że Wasze wesele było udane :)
nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?... To ja/my wyoeramy i my płacimy... Martwisz sie o naszą czy o swoją kieszeń? Pracujesz i innej knajpie, masz swoją salę czy chodzi o tanią sensację lub kolejną dyskusję na forum?..
po prostu podaj menu i ile płacisz i każdy sam oceni bo jak są różne opinie to zawsze jest coś na rzeczy.
super!! Dziękujemy!!:)
pozadrwiam serdecznie

image
do góry