Widok
Jestem pewna w 100% że hotel jak i jego obsługa bez problemu obsłuży zagranicznych gości, to hotel na wysokim poziomie.
Rozczarowana- do komentarza miliani dodam jeszcze, ze jeśli chodzi o ilości jedzenia to miej tylko pretensje do pary młodej ,bo rozumiem, ze bylas gościem, bo być moze za mało zamówili jedzenia, i jednym słowem wytanili :) to wtedy nie ma się co dziwić ze nie ma nic na stolach i goscie wychodzili glodni... nam jedzenia zostało sporo!!!
Rozczarowana- do komentarza miliani dodam jeszcze, ze jeśli chodzi o ilości jedzenia to miej tylko pretensje do pary młodej ,bo rozumiem, ze bylas gościem, bo być moze za mało zamówili jedzenia, i jednym słowem wytanili :) to wtedy nie ma się co dziwić ze nie ma nic na stolach i goscie wychodzili glodni... nam jedzenia zostało sporo!!!
Hmmm, zapachniało konkurencją...
Niecałe dwa tygodnie temu miałam tam swój ślub i wszystko było bez zastrzeżeń, fantastyczna obsługa, jedzonko wspaniałe i duuuużo (dojadaliśmy resztki przez cały tydzień, a część i tak rozdaliśmy rodzinie), wszystko ciepłe, a co do alkoholu... no cóż, może młodzi nie życzyli sobie żeby roznosili go kelnerzy?
Ja bardzo polecam :) :) :)
Niecałe dwa tygodnie temu miałam tam swój ślub i wszystko było bez zastrzeżeń, fantastyczna obsługa, jedzonko wspaniałe i duuuużo (dojadaliśmy resztki przez cały tydzień, a część i tak rozdaliśmy rodzinie), wszystko ciepłe, a co do alkoholu... no cóż, może młodzi nie życzyli sobie żeby roznosili go kelnerzy?
Ja bardzo polecam :) :) :)
odradzam hotel faltom
byliśmy na weselu porażka to delikatne określenie
dania były po prostu zimne, obsługa beznadziejna, o alkohol obsługi nie można było się doprosić a co do pana bodajże menadżera to był na początku uroczystości i tyle go widziano, a my wyszliśmy głodni !
spodziewaliśmy się zupełnie czegoś innego
byliśmy na weselu porażka to delikatne określenie
dania były po prostu zimne, obsługa beznadziejna, o alkohol obsługi nie można było się doprosić a co do pana bodajże menadżera to był na początku uroczystości i tyle go widziano, a my wyszliśmy głodni !
spodziewaliśmy się zupełnie czegoś innego
byliśmy dzisiaj w Faltomie i wrażenia rewelacyjne. mieliśmy ponad 25 pytań i odpowiedzi na wszystkie byly w 100% satysfakcjonujące. widać, ze oni nie chcą naciągać na kasę tylko kierują się dobrem klienta i faktycznymi potrzebami. my akurat bierzemy salę bankietową więc idealnie, ze jest do niej osobne wejście, ze jest pokoik na własne napoje i alkohole. Toalety dwie i bardzo blisko a do tego wszystko jakby w takiej zamkniętej enklawie co wszystko tworzy zamkniętą calość. sala super, pięknie podświedlane ściany, filary. parkiet to parkiet a nie śliskie kafelki. bardzo dużo miejsca do tańczenia. dla palaczy (w naszym przypadku pana mlodego hihih) bardzo fajne patio gdzie można puścić dymka na dworze nie psując powietrza na sali gdzie się je i bawi. rewelacja.
rozbroili mnie tym, że maja też takie specjalne siedzonka dla maluszków z pulpitem - to na czym mi bardzo zaalezalo bo moze sie zdarzyć że będziemy mieli tez rocznych gości :) a do tego takie wnętrza, że czułam się jak w jakimś pałacu :)
POLECAM, POLECAM, POLECAM :)
rozbroili mnie tym, że maja też takie specjalne siedzonka dla maluszków z pulpitem - to na czym mi bardzo zaalezalo bo moze sie zdarzyć że będziemy mieli tez rocznych gości :) a do tego takie wnętrza, że czułam się jak w jakimś pałacu :)
POLECAM, POLECAM, POLECAM :)
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
Nie znam niestety nazwiska tego DJ, po prostu nie pytałam. Z nim jak najbardziej można się dogadać, my właśnie tak zrobiliśmy. Umówiliśmy się z nim w Faltomie i przedstawiliśmy nasze oczekiwania itp. Przed nami jeszcze ostateczne spotkanie co do konkursów czy listy piosenek, ale on się dostosowuje. Co do przyśpiewek to my akurat je chcemy, ale podejrzewam, że nie będzie problemu żeby z nich zrezygnować.
a można się z nim dogadać jakoś też osobiście czy tylko się go zleca i faltom wszystko ustala? bo chodzi o dogranie tych zabaw, oczepin, muzyki itd.
Irytują mnie biesiadne przyśpiewki typu "a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić..." groza brrr chciałabym bardzo tego uniknąć u nas. a do tego mamy własny pomysł na podziękowanie dla rodziców i chcielibyśmy to omówić z DJ
Irytują mnie biesiadne przyśpiewki typu "a teraz idziemy na jednego, a teraz idziemy wódkę pić..." groza brrr chciałabym bardzo tego uniknąć u nas. a do tego mamy własny pomysł na podziękowanie dla rodziców i chcielibyśmy to omówić z DJ
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
my też planujemy zorganizować swoje wesele w Faltomie-a możecie polecić jakąś orkiestrę bądź dj-a? tylko takich którzy naprawdę fajnie grają (nic wiejskiego ;p) i jeszcze mam pytanie odnośnie wesela-na stronie przeczytałam, że jest możliwość wniesienia swoich ciast, tortu, alkoholu- co do alkoholu to ok ;) ale jest możliwość zamówienia też ciast i tortu u nich- trochę byłoby zachodu jeszcze z tym....i jak to konkretnie wygląda z poprawinami?