Widok

huggies.Obcierają Wasze dzieci?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupiłam drugi raz w życiu huggiesy i tak samo obcierają jak za pierszym razem,mały się skarży że go boli,czerwone ma biodra.Większość tak sie zachwyca tymi pieluchami a w rezultacie to gówno jest.Czy Wasze dzieci nie obcierają te sztywne jak blacha boczki,i w dodatku takie krótkie są że nie można ich zapiać dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupilam raz i po 3 pieluchcach mialam ich dosc ze ich sztywność
polecam dada i rossmanowskie - mięciutkie - nosimy rozm 4

Huggiesy nie tylko obcierały ale przeciały skóre u nas! Badziewie totalne.
edit. "przecinały skórę"
A po dada swędzi go tyłek bo kólki zostawiają,znaczy kruszy i wychodzi ten wsad.
Huggies, to najgorsze pieluchy jakie kiedykolwiek używaliśmy! Mój starszy syn miał wiecznie poobcierane pachwiny, nawet jak ścinałam te rzepy, to i tak nic nie dawało. Młodszy używa tylko pampersy i tescowe essentials - są super! muszę jeszcze wypróbować biedronkowe Dada, podobno są super :)
Też uważam, że Huggiesy są beznadziejne. Mam trójkę dzieci (najmłodsze 9 ms) więc przetestowałam wiele pieluch. Na początku (gdzieś do trzeciego miesiąca) kupowałam Pampersy, ale potem używałam przede wszystkim Dady z Biedronki. Są tanie, a jeszcze ostatnio wypuszczono nową (jak dla mnie jeszcze lepszą) serie.
No właśnie, więc jakie pieluchy ?
Huggies- obcierają
pampersy- ( moja przesikuje po 2h noszenia )
dada-ma uczulenia
babydream- kiepsko wchłaniają
pampersy pomarańczowe - mało chłonne

Ja już nie wiem jakie pieluchy kupować :) Obecnie jedziemy na huggiesach, owszem nie zachwycają mnie, ale coś muszę kupować :)
Kasiu sprobuj lidlowych, sa super nie obcieraja i maja chłonny wkład my używamy i warto,duzo lepsze niż dada, pampers, rossman, huggiesy sa dobre tylko w rozmiarach 1i2 potem brudza i sa twarde po bokach
Ja również nie byłam zadowolona z Huggies'ów kojarzyły mi się ze zmielonymi gazetami, szare i szorstkie wrr używam dada z biedronki i jestem mile zaskoczona. Na początku uzywałam pampki ale zaczeły przeciekać... ;/
mi też huggiesy w ogóle nie podeszły, a na dodatek Madzia ma po nich czerwoną całą skórkę
każdy maluch ma co innego.

pupa mojego bąbla ostatnio tylko huggisy toleruje. każde inne wywołują uczulenie :(

i to fakt boczki przy rzepach mają twarde i obcireają, ale ostatnio jak kupiłam rozmiar 5, bo 4+ nie mieli, to zauważyłam,że 5 mają o wiele bardziej miękkie boczki i jest ok :)

całe szczęście rezygnujemy już z pieluchy :) i nie wiem kto szczęśliwszy czy mały czy ja ;)
ja roznie kupuje
ale jeszce na duze pupy bardzo fajne sa HAPPY sa miekkie maja duze falbanki itp
na szczuple pupy troche moga [rzeszkadzac ale nam sie sprawdzily rewelacyjnie i nie maja zanizonej numeracji, mlody mial pol roku i 10kg i nie przekroczyl 4 a w pampersach to 5 byly male...
moja jest chudziutka i też happy używa :)
ja dostałam dwie paki HUGGIS i musiałam je zużyc ale są tragiczne twarde maja szorstkie elementy i sa z ceraty,przeciekały bokami ogólnie nigdy sama ich dziecku nie kupie !!!!!!! tylko PAMPARSY
U nas huggies przeciekały,obcierały,podrażniały skórę.. masakra..!! :)
A sprawdzają się pampersy:) i rosmannowskie babydream:)
Teraz jesteśmy na pampersach S&P. Są chłonne, ale nie mają rozciągliwych boczków.
Huggies były okropne!!! siusiu bokiem leciało, nie wchłaniały i sztywny były.
Pampers activ i premium care są ok,ale szukam czegoś tańszego.
A dada maja rozciągliwe boczki? jak z ich chłonnością? lepsze niż huggies?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry