Widok
huggies.Obcierają Wasze dzieci?
Kupiłam drugi raz w życiu huggiesy i tak samo obcierają jak za pierszym razem,mały się skarży że go boli,czerwone ma biodra.Większość tak sie zachwyca tymi pieluchami a w rezultacie to gówno jest.Czy Wasze dzieci nie obcierają te sztywne jak blacha boczki,i w dodatku takie krótkie są że nie można ich zapiać dobrze.
Też uważam, że Huggiesy są beznadziejne. Mam trójkę dzieci (najmłodsze 9 ms) więc przetestowałam wiele pieluch. Na początku (gdzieś do trzeciego miesiąca) kupowałam Pampersy, ale potem używałam przede wszystkim Dady z Biedronki. Są tanie, a jeszcze ostatnio wypuszczono nową (jak dla mnie jeszcze lepszą) serie.
No właśnie, więc jakie pieluchy ?
Huggies- obcierają
pampersy- ( moja przesikuje po 2h noszenia )
dada-ma uczulenia
babydream- kiepsko wchłaniają
pampersy pomarańczowe - mało chłonne
Ja już nie wiem jakie pieluchy kupować :) Obecnie jedziemy na huggiesach, owszem nie zachwycają mnie, ale coś muszę kupować :)
Huggies- obcierają
pampersy- ( moja przesikuje po 2h noszenia )
dada-ma uczulenia
babydream- kiepsko wchłaniają
pampersy pomarańczowe - mało chłonne
Ja już nie wiem jakie pieluchy kupować :) Obecnie jedziemy na huggiesach, owszem nie zachwycają mnie, ale coś muszę kupować :)
każdy maluch ma co innego.
pupa mojego bąbla ostatnio tylko huggisy toleruje. każde inne wywołują uczulenie :(
i to fakt boczki przy rzepach mają twarde i obcireają, ale ostatnio jak kupiłam rozmiar 5, bo 4+ nie mieli, to zauważyłam,że 5 mają o wiele bardziej miękkie boczki i jest ok :)
całe szczęście rezygnujemy już z pieluchy :) i nie wiem kto szczęśliwszy czy mały czy ja ;)
pupa mojego bąbla ostatnio tylko huggisy toleruje. każde inne wywołują uczulenie :(
i to fakt boczki przy rzepach mają twarde i obcireają, ale ostatnio jak kupiłam rozmiar 5, bo 4+ nie mieli, to zauważyłam,że 5 mają o wiele bardziej miękkie boczki i jest ok :)
całe szczęście rezygnujemy już z pieluchy :) i nie wiem kto szczęśliwszy czy mały czy ja ;)