Widok

hurtownie w 3mieście- pytanko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Koleżanki,

Czy znacie może jakieś hurtownie w 3mieście lub okolicy z art. dekoracyjnymi, upominkami itd., w które zaopatrują się sklepy?
Potrzebuję co najmniej 50szt. jakiegoś upominku (np. coś z ceramiki) i wiem, że w żadnym sklepie tylu sztuk nie znajdę:-(
Może macie jakieś pomysły, gdzie mam szukać?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to super,to ciekawe jakie prezenty dostała para młoda:)

Para młoda zazwyczaj dostaje kaskę, albo prezenty z listy.
Aha. I taki jest zwyczaj, że każdy zaproszony daje prezent, niezależnie od tego czy wybiera się na wesele, czy nie. (to ostatnie akurat podoba mi się, nie powiem...:)

a w jakiej kwocie chcialabyś się zamknąć na osobę?

Tych upominków? Maksymalnie do 10zł, to już naprawdę MAX.

http://www.allegro.pl/item173717152_dekorella_aniolki_na_drewnianych_szkatulkach.html
a może to?

http://www.allegro.pl/item175254736_sliczne_perlowe_aniolki_ceramiczne_swiecznik_.html
albo takie

Uhm. Fajne:)
Tylko może bardziej "eleganckie" byłyby np. jakieś białe, gipsowe?
Widziałam takie w sklepie "Duperella", tylko cholernie drogie i max. mają 3-4 szt.:(

Te perłowe aniołki na smutasy wyglądają:(

te za 12 http://www.allegro.pl/item172454464_anioly_posazki_figurki_lampki.html

Aleksa, Ty to masz "nosa" do wyszukiwania:) Te lampki-posążki byłyby chyba niezłe, tyle że wystawiają 6szt. ...

Może do nich maila napisać czy mają więcej

w kompleksie TOp-Meble, Biedronka, Jysk itp (na wysokości przystanku SKM Gdańsk Zaspa) jest spory sklep z róznego rodzaju porcelaną, świecznikami, wazonami i kieliczkami i innymi. Mają tego mnóstwo, niestety nie kojarze jak z cenami, ale jeśli chodzi o ilości to chyba można by u nich zamówić.
Floraska, przedwczoraj byłam w hurtowni Szczepan - i widziałam aniołki ,całkiem ladne z białej glinki do postawienia ok 20 cm jeden -cena troszke powyzej 10 zł 12-14(nie pamietam) - nie sa kiczowate ,sama takie dwa dostalam w prezencie w te swieta . Jest ich przynamniej 7 roznych wzorów .Siedza na półce - od razu jak wchodzisz po prawej stronie do hurtowni :) sa cos w stylu figurek jak w kosciołach - (pultasne chłopaki ze skrzydełkami np.jeden na kamieniu inny przy fontannie )

Naprawdę?:) To super. Może do nich zadzwonię?:)
Bo chodzi o to, że będę w 3mieście dopiero w okolicach Wielkanocy, boję się, że jak wtedy nie będą mieli takiej ilości, to już nie zdążą mi sprowadzić na koniec kwietnia:-(

Polecam Sabinex w Rumii...
sklep w topmeblach to witeks.

stronka www.witeks.pl
Gdyby ktoś również potrzebował tego typu gadżetów, to podaję stronkę hurtowni z Krakowa (ze sklepem internetowym) www.dil.pl.
Prawdziwa kopalnia upominków:-)

Floraska ja napisałamdo babki z allegro w sprawie aniolków tych świecących i odpisała e ma ich tylko 12:)

Dziękuję, Aleksa. Ja też do niej napisałam, ale mój mail pozostał bez odpowiedzi:)
Przy okazji, do gościa od samochodu napisałam wczoraj maila i nagrałam się na sekretarkę (miał wyłączony telefon) i też NIC:( Chyba nie traktują mnie poważnie:)

on jest studentem,więc może nie mógł odpowiedzieć,ale na pewno odpowie:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry