Widok
hurtownie w 3mieście- pytanko
Drogie Koleżanki,
Czy znacie może jakieś hurtownie w 3mieście lub okolicy z art. dekoracyjnymi, upominkami itd., w które zaopatrują się sklepy?
Potrzebuję co najmniej 50szt. jakiegoś upominku (np. coś z ceramiki) i wiem, że w żadnym sklepie tylu sztuk nie znajdę:-(
Może macie jakieś pomysły, gdzie mam szukać?
Czy znacie może jakieś hurtownie w 3mieście lub okolicy z art. dekoracyjnymi, upominkami itd., w które zaopatrują się sklepy?
Potrzebuję co najmniej 50szt. jakiegoś upominku (np. coś z ceramiki) i wiem, że w żadnym sklepie tylu sztuk nie znajdę:-(
Może macie jakieś pomysły, gdzie mam szukać?
Szczepan jest naprzeciwko wjazdu do Rafinerii. Do Rafinerii jadąc z Gdańska skręcasz w lewo, do Szczepana w prawo. Taka jasnozielona hala.
Jest tam pełno wszystkiego, za zakupy powyżej 100 złotych nie nakładają narzutu 20% dla detalu. Zawsze tam kupuję serwisy porcelanowe, kubki, szklanki, kieliszki, garnki itp. Ceny często o połowę niższe, niż w sklepach. Jeden serwis w Madissonie znalazłam w cenie 3xwyższej, niż w Szczepanie... Ale ostatnio tam straszna tandeta. Zawsze trzeba było się przekopać przez 80% kiczu, żeby znaleźć coś ładnego, teraz jest chyba jeszcze gorzej. Ale i tak warto wstąpić.
Beatka, Przejazdowo pomyliło Ci się z Przeróbką :)
Szczepan i Makro są w Przejazdowie.
Jest tam pełno wszystkiego, za zakupy powyżej 100 złotych nie nakładają narzutu 20% dla detalu. Zawsze tam kupuję serwisy porcelanowe, kubki, szklanki, kieliszki, garnki itp. Ceny często o połowę niższe, niż w sklepach. Jeden serwis w Madissonie znalazłam w cenie 3xwyższej, niż w Szczepanie... Ale ostatnio tam straszna tandeta. Zawsze trzeba było się przekopać przez 80% kiczu, żeby znaleźć coś ładnego, teraz jest chyba jeszcze gorzej. Ale i tak warto wstąpić.
Beatka, Przejazdowo pomyliło Ci się z Przeróbką :)
Szczepan i Makro są w Przejazdowie.
Renk to Giełda kwiatowa, przy obwodnicy, dzielnica to chyba Owczarnia. Są tablice, da się trafić.
Tam jest pełno takich kolorowych drobiazgów i ozdóbek, właśnie w ilościach hurtowych. Na wszelki wypadek warto wziąć NIP jakiejś firmy, bo czasem ktoś jest uparty i tylko chce sprzedawać na firmę. Ale zwykle nie ma problemu.
Tam jest pełno takich kolorowych drobiazgów i ozdóbek, właśnie w ilościach hurtowych. Na wszelki wypadek warto wziąć NIP jakiejś firmy, bo czasem ktoś jest uparty i tylko chce sprzedawać na firmę. Ale zwykle nie ma problemu.
Floraska, przedwczoraj byłam w hurtowni Szczepan - i widziałam aniołki ,całkiem ladne z białej glinki do postawienia ok 20 cm jeden -cena troszke powyzej 10 zł 12-14(nie pamietam) - nie sa kiczowate ,sama takie dwa dostalam w prezencie w te swieta . Jest ich przynamniej 7 roznych wzorów .Siedza na półce - od razu jak wchodzisz po prawej stronie do hurtowni :) sa cos w stylu figurek jak w kosciołach - (pultasne chłopaki ze skrzydełkami np.jeden na kamieniu inny przy fontannie )
Hurtownia "szczepan"- kiedys moze i bylo tam cos do kupienia no i obsluga byla mila ale teraz to tam kicha jest , a jakie maja dziwne zasady.
Nie mozna wejsc bez wozka bo Cie zaraz wyrzuca ze sklepu!!!!!
Dzieci tez nie wpuszczaja wiec dziecko trzeba zostawic na parkingu przed sklepem- tragedia!!! A myslalam ze zyjemy w tolerancyjnym kraju.
A najlepsze jest to ze do wlasnego wozka nie mozna samemu towaru sobiewlozyc bo zaraz z***ke mozna dostac, trzeba poprosic kogos z obslugi zeby wkladal towar do koszyka!!
I wcale to nie jest mile jak robiac zakupy twoj maz z dzieckiem waruje na parkingu , aty chodzisz z obca baba bo nie mozesz brac samemu tego co chcesz kupic i za co zaplacisz swymi ciezko zarobionymi pieniedzmi. Dno totalne z tej hurtowni.
Ja juz nigdy tam nie pojade na zakupy nawet jakby za darmo cos rozdawali!!!!!!!!!!!!!
A myslalam ze " klient nasz pan"" a tu na odwrot - w hurtowni nie dosc ze czujesz sie jak zlodziej to jeszcze Cie traktuja jak jakiegos psa.
!!!!!!!!!!!!
nie polecam tego miejsca na robienie zakupow!!!!!!!!!!!!
Nie mozna wejsc bez wozka bo Cie zaraz wyrzuca ze sklepu!!!!!
Dzieci tez nie wpuszczaja wiec dziecko trzeba zostawic na parkingu przed sklepem- tragedia!!! A myslalam ze zyjemy w tolerancyjnym kraju.
A najlepsze jest to ze do wlasnego wozka nie mozna samemu towaru sobiewlozyc bo zaraz z***ke mozna dostac, trzeba poprosic kogos z obslugi zeby wkladal towar do koszyka!!
I wcale to nie jest mile jak robiac zakupy twoj maz z dzieckiem waruje na parkingu , aty chodzisz z obca baba bo nie mozesz brac samemu tego co chcesz kupic i za co zaplacisz swymi ciezko zarobionymi pieniedzmi. Dno totalne z tej hurtowni.
Ja juz nigdy tam nie pojade na zakupy nawet jakby za darmo cos rozdawali!!!!!!!!!!!!!
A myslalam ze " klient nasz pan"" a tu na odwrot - w hurtowni nie dosc ze czujesz sie jak zlodziej to jeszcze Cie traktuja jak jakiegos psa.
!!!!!!!!!!!!
nie polecam tego miejsca na robienie zakupow!!!!!!!!!!!!
Wiecie ja mam dziecko ale wcale się nie wkurzam że do makro czy do szczepana nie wpuszczają z dziećmi, w końcu to są HURTOWNIE,więc zaopatrują DETAL, Jeśli chcesz chodzić z dzieckiem do sklepu to masz całą masę osiedlowych sklepików, gdzie nikt ci nie zabroni zabierać dziecka! Tak możesz spokojnie robić zakupy.-z góry odpowiem na zarzuty że w osiedlowym sklepie jest drożej niż np w makro... Jasne bo ten sklep się tam zaopatruje i niestety dostaje w takich samych cenach co zwykli klienci, a jak tak dobrze policzysz sobię drogę do makro to wcale nie oszczędzasz wiele! CZasem nawet dokładasz!
Wiec nie bulwersuj sie tak! i nie oczerniaj innych!!! -to do anulka co obsmarowała hurtownie!!!!!!!!!!!!!!-i jeszcze jesno takie zasady są nie tylko u szczepana ale w wielu hurtowniach!!!!!!
Wiec nie bulwersuj sie tak! i nie oczerniaj innych!!! -to do anulka co obsmarowała hurtownie!!!!!!!!!!!!!!-i jeszcze jesno takie zasady są nie tylko u szczepana ale w wielu hurtowniach!!!!!!