Widok
idealne mleko modyfikowane
no własnie, jestem na etapie testowania, dotychczas stosowalam Bebiko, Bebilon, Nan, Humane i najlepsza wydawała sie humana. Ale widze, ze jednak maly ma zaparcia.moze to przez moja diete, bo karmie tez piersia. jakie mleczkapolecacie. czy ktos probowal mleczko enfamil?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
od samego początku stosuje bebilon 1 - polecam... jak maluszek ma problem z brzuszkiem jest bebilon comfort (uzywałam, problemy minęły ale maly był bardziej głodny po nim.. więc wróciłam do zwykłego i już problemy się nie pojawiły)
Mały jest ciągle przy piersi ale niestety już mu nie wystarczy (płacze przy cycku)
Mały jest ciągle przy piersi ale niestety już mu nie wystarczy (płacze przy cycku)
No to tak:
bebiko- jedno z najtanszych mlek, dosc slodkie, ale bez zadnych "gratisow"
bebilon - jak bebiko ale ma formule immunofortis czy jakos tak; czyli probiotyk w skaldzie
bebilon comfort- dla dzieci z zaparciami, kolkami; kiedys bylo bebiko omneo
Bebilon HA, Nan HA - dla dziecio u ktorych istneiej RYZYKO alergii (a nie stwierdzona alergia)
Nan - "ciezkie" mleczko; z duza zawartoscia zelaza, u dzieci z tendencja do zaparc moze je wywolywac
Inna dzialka to preparaty melkozastepcze - czyli mleka sojowe
Przedostatni krok to Bebilon Pepti dla dzieci ze skaza bialkowa
ostatni- Nutramigen, dla dzieci z nietolerancja laktozy;
dwa ostatnie to hydrolizaty.
Po kiego czorta meczyc dziecko, ktore nie ma alergii hydrolizatem?? to do Hani
bebiko- jedno z najtanszych mlek, dosc slodkie, ale bez zadnych "gratisow"
bebilon - jak bebiko ale ma formule immunofortis czy jakos tak; czyli probiotyk w skaldzie
bebilon comfort- dla dzieci z zaparciami, kolkami; kiedys bylo bebiko omneo
Bebilon HA, Nan HA - dla dziecio u ktorych istneiej RYZYKO alergii (a nie stwierdzona alergia)
Nan - "ciezkie" mleczko; z duza zawartoscia zelaza, u dzieci z tendencja do zaparc moze je wywolywac
Inna dzialka to preparaty melkozastepcze - czyli mleka sojowe
Przedostatni krok to Bebilon Pepti dla dzieci ze skaza bialkowa
ostatni- Nutramigen, dla dzieci z nietolerancja laktozy;
dwa ostatnie to hydrolizaty.
Po kiego czorta meczyc dziecko, ktore nie ma alergii hydrolizatem?? to do Hani
Krzyś konsumuje Bebiko i dobrze się ma ;-). A te wszystkie probiotyki i inne cuda, ech....
PS.Moja kieszeń też dobrze się ma, bo wiecie na poczatku jak dziecko wypija 3 paczki mleka tygodniowo czyli 12 na miesiąc, to kwestia 10 zł (tyle mnie kosztowało wtedy Bebiko) a 20 parę (tyle za Bebilon) za jedną paczkę, to jednak sporo.
PS.Moja kieszeń też dobrze się ma, bo wiecie na poczatku jak dziecko wypija 3 paczki mleka tygodniowo czyli 12 na miesiąc, to kwestia 10 zł (tyle mnie kosztowało wtedy Bebiko) a 20 parę (tyle za Bebilon) za jedną paczkę, to jednak sporo.
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
A nam pediatra dzisiaj przepisala N=Bebilon Pepti bo podejrzewa skaze bialkowa.
Dalam to malemu i 3 godziny z nim walczylam.Darl sie w nieboglosy.
Nie wiem po kiego czorta przepisywac to "mleko" jesli ma sie tylko podejrzenia.
Do tej pory karmilam go tylko Bebikiem i bylo ok ale zaniepokoily mnie troche luzne kupki malego wiec poszlam do lekarza.
Ta powiedziala ze kupki nie sa zle jak nie sa wodniste ale wymyslila sobie ze moze ma alergie i przepisala to Pepti.
Pierwszy i ostatni raz dalam Malemu to mleko.Biedne dziecko...
Dalam to malemu i 3 godziny z nim walczylam.Darl sie w nieboglosy.
Nie wiem po kiego czorta przepisywac to "mleko" jesli ma sie tylko podejrzenia.
Do tej pory karmilam go tylko Bebikiem i bylo ok ale zaniepokoily mnie troche luzne kupki malego wiec poszlam do lekarza.
Ta powiedziala ze kupki nie sa zle jak nie sa wodniste ale wymyslila sobie ze moze ma alergie i przepisala to Pepti.
Pierwszy i ostatni raz dalam Malemu to mleko.Biedne dziecko...