Widok
wiesz jak się weszło to było ciepło, ale za długo tam nie bywaliśmy, przyjeżdżamy tylko ew. z kimś z jakiejś firmy, która robi szafę, kuchnię, kładzie kafle itd.
jak jesteśmy tam max 1 godzinkę to jest ciepło, no ja mam nadzieję że to się da jakoś racjonalnie wyjaśnić
może jak będzie wszystko zrobione to nie będzie tak ciągnęło, bo nie będzie gołej podłogi, i będzie więcej rzeczy w domu
jak jesteśmy tam max 1 godzinkę to jest ciepło, no ja mam nadzieję że to się da jakoś racjonalnie wyjaśnić
może jak będzie wszystko zrobione to nie będzie tak ciągnęło, bo nie będzie gołej podłogi, i będzie więcej rzeczy w domu
Wymiary na projekcie nie są dokładne. Ja byłem w Mat Budzie i tam w biurze podali mi wymiary ścian, które chciałem. Rzuty mieszkań dla kupujących są tylko szacunkowe, a w biurze posługują się wymiarami z papierów konstrukcyjnych. Podobno te wymiary, co są dla nas nie są dokładnej skali - przez pdf dopasowane automatycznie do kartki i mogą być rozbieżnośi
mam pytanie do sąsiadów jak mierzyliście swoje mieszkania na projekcie to metraz wam sie zgadza tak jak napisali na projekcie?? Ja wszystko linijka pomierzyłem i przemnożyłem na metry kwadratowe zadne pomieszczenie sie nie zgadza wiec jak cos planowac skoro projekt jest do dupy i nic sie nie zgadza???