Widok
WYKOŃCZENIE MIESZKAŃ
Witam wszystkich sąsiadów chciałbym wam zaproponować sprawdzoną Firme na wykończenie swoich mieszkań kompleksowo znam gościa ładnych pare lat wiec sami sie przekonajcie co potrafi:) http://mycio.yolasite.com/
pozdrawiam
pozdrawiam
hubertus
No witaj ja mam w budynku nr 4 dzisiaj byłem idzie budowa budynków nr 3 i 4 akurat zbrojenie duzym dzwigiem układali na kondygnacje parteru z 1 piętrem. My mamy odbiór bodajrze 20 stycznia 2012 wiec duzo nie przed Tobą. hubertus pewnie musiałes płacic za miejsce garazowe dodatkowe pieniadze skoro kupiłes w 5 budynku z tego co justyna wspominała mi kiedys. Z tego wynika że bedziemy sąsiadami z budynków obok.
No witaj ja mam w budynku nr 4 dzisiaj byłem idzie budowa budynków nr 3 i 4 akurat zbrojenie duzym dzwigiem układali na kondygnacje parteru z 1 piętrem. My mamy odbiór bodajrze 20 stycznia 2012 wiec duzo nie przed Tobą. hubertus pewnie musiałes płacic za miejsce garazowe dodatkowe pieniadze skoro kupiłes w 5 budynku z tego co justyna wspominała mi kiedys. Z tego wynika że bedziemy sąsiadami z budynków obok.
Wczoraj dostalismy pismo z data 10.01.11r. że wzrósł podatek od sprzedaży mieszkań o 1% związku z czym zmieniły nam się transze. Szkoda tylko że pismo tak póżno wysłali bo nowy harmonogram spłat tyczy się już stycznia, a my już 10.01 zapłacili transzę. Nic nie pisze do kiedy trzeba zapłacić ten 1%. Jest tylko informacja że 30 dni na wypowiedzenie umowy.
Kupiłem w drugim budynku, cenowo jest dobrze, nie wiem tylko, czy dotrzymają terminu. Jak do tej pory na współpracę z deweloperem nie narzekam. Reszta wyjdzie w praniu. Niektórzy na forum coś tam narzekają, ale mnie się wydaje, że u innych deweloperów wcale nie jest lepiej, a tu przynajmniej na razie nie mam powodów do narzekania. Jak będą problemy to będę z nimi walczył, ale mam nadzieję, że nie będzie trzeba. Zanim kupiłem, to poczytałem i jeszcze się nie martwię.