Widok

mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4
z tego co ja sie orientowałem to chopin albo upc bedzie tv kablową napewno niebedzie multimedia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałem, że Multimedia...
witam wszystkich może cos mi powiecie na temat tej inwestycji zamierzam kupic tam swoje mieszkanko czy warto??
Halloooo
Zajrzałem tu po raz pierszy i już wiem, ze mam sąsiadów!
Fajnie, pozdrawiam wszystkich - ja kupiłem w drugim bloku, parter 50m2. Mam nadzieję, że będzie miło, a przede wszystkim bez problemów z nowym "M"
Pozdrawiam
Jarek
Anka

Pierwsze odbiory są dopiero między wrześniem a pażdziernikiem z tendencją na pażdziernik.
Anka

dużo obiecywali tez mi mówili ze pokryją to cenami za garaż ale z Tego co widzę to do każdej transzy muszę wpłacać 1 % więcej z własnej kieszeni. Ostanio byłem na budowie 3 i 4 budynek jest juz w budowie parter juz stoi przeraziłem sie linami wysokiego napięcia akurat nad 4 budynkiem bedą około 3 metrów nad budynkiem ale zapewniano mnie że jest to wszystko zgodne z normami oby. pozdrawiam
Witam sąsiadów,
My z narzeczonym też kupilismy mieszkanie w budynku nr 3 na al dębowej i coraz bardziej mnie to przeraza co do vatu to było wiadome juz w zeszłym roku ale ponoc dzis Pani z mat budu powiedziała mi ze mozna to spłacic az do odbioru czyli w naszym przypadku do grudnia i liczyłam na to ze jak sprzedadza te garaze to pokryja nam vat ale nic z tego szkoda. Czekam z niecierpliowścią jak oddadza u nas pierwsze bloki czy ktos jest z budynku nr 1 ?? Ktos wie kiedy pierwsze odbiory sa tam planowane bo nie pamietam sierpień?? czy szybciej??

BUDOWA RUMIA ALEJA dębowa

Ina

Ciekawy jestem w jakim stopniu będzie przechodził protokół zdawczo-odbiorczy oby nie było żenady ale ważne ze idziecie ze znajomym co się na rzeczy zna wszystko im wytknij za to przecież płacisz!!! A poza tym to co piszesz wyżej, że kafelki fruwają, cegły jako schody jest to nie do przyjęcia jak tam mieszkać ja bym się wkurzył i to bardzo. Wiem że wszystko przed nami ten odbiór i jak pomyśle o tym aż się boje żeby nie było dużo usterek, ale trzeba być dobrej nadziei.
Pozdrawiam
agusia0607

ja sie doczytalem ze po 30 dniach zwłoki beda placic 0,02 % za kazdy dzien zwłoki przynajmniej ja mam tak w umowie
piszą, że w ciągu 30 dni można odstąpić od umowy :) i tyle :)
czekam z nie cierpliwosćia pozdrowienia
to się okaże :D
zdam Wam relację w sobotę lub w niedzielę
Aneta - jestem ciekaw jak oni zareagują jak nie odbierzesz mieszkania i powiesz ze to ich wina myślisz ze kare zapłaca ci (odszkodowanie) czy wyjda z tego bez kaichkolwiek problemów.
kajagdynia masz racje niestety dodatkowy wydatek bedziesz miała teraz do kredytu wspólczuje.
agusia- bank nie może zmienić umowy,tzn jesli udzielił Ci już kredytu na daną kwotę to już nic nie mogą z tym zrobić, po prostu tą różnicę 1% będziesz musiała zapłacić gotówką, nie poprzez transze. Transze zostają w takich kwotach jakie były ustalone.....
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
ja własnie jeszcze nie dostałem ale uwazam ze te transze to jest nie fer ze teraz dopiero wysyłaja skoro jest juz 17 styczen cos długo im to zajeło nie uwazacie?? I co tam ciekawego pisze bo domnie jeszcze nie dotarło nic a wiem ze wysłali bo dzis byłem w mat-budzie.
Dostałam polecony odnośnie podwyżki vat-u :D wzrosły transze a ja mam już umowę z bankiem przygotowaną wg starych transz, ciekawe co teraz :D
dziekuje poczytam i tez sie zstanowie nas tym piecem
Nie wiem czy Urlich ma kondensacyjne. A w innych firmach to jest sporo droższy, musisz poczytać.
prajs duzo drozszy jest taki kocił kondenascyjny od takiego dwufunkcyjnego ulricha??

Inne tematy z forum Rumia

Vela Park Rumia Loker (20 odpowiedzi)

Czy zakupił ktoś z Was tam mieszkanie?

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

do góry