Widok

formil z lidla

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczymy,miałyście może ten płyn do prania??? proszę o opienie;-)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyłącze się do pytania o płyn bo miałam proszek, ale nie był za dobry.
''dziewczymy'',''opienie'', rany jak ja to napisałam, już chyba pora iść spać, hehe;-)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie używa???
image
ja miałam i musze powiedziec tak jak ogolnie lubie produkty lidlowskie tak ten płyn za mna nie przemawia i nie wiem czemu nie podoba mi sie jego zapach :/ moj maz pierze w nim ubrania robocze
image
miałam proszek - jest taki sobie ...więcej raczej nie kupię płynu nie miałam. Podobno proszek Lel z lidla jest fajny ale osobiscie nie miałam .
Miałam, ale nie polecam, słabo dopiera i zapach taki sobie, ale do ubrań roboczych się nadaje
ja miałam ale jak mieszkalam w Szwecji i tam bylo oki w Polsce nie kupowalam wiec sie nie wypowiem bo jak wiadomo u nas wszystko bardziej roscienczone i naprawde nawet płyn do płukania ust się różni od tamtejszego
Jedynie co moge polecic z czystym sumieniem to pampersy toyrus czy jakos tak uzywalam ich na noc dla Synka jak mial 1,5 roku teraz nie kupowalam jeszcze ale zapewne w fazie przejsciowej zakupie
Podbijam.

Jestem ciekawa Waszych opinii na temat proszku do prania Formil Aktiv.
Z proszkiem nie wiem ale uzywam plynow do prania ale tych "malych" rozowego do koloru i bialego do bialych i dla mnie bomba- bo te wielkie plyny do prania sa beznadziejne i niespecjalnie pachna;/
image image

ja przez jakis czas uzywalam plynu formil i niestety niedopiera plan poza tym zawsze mialam problem z dozowaniem, "zalewaniem" pralki. teraz kiedy kapsulki persilu albo ariel sa w mega promocjach cena robi sie bardzo zblizona, a jaki komfort i czystkosc...przy malym dziecku to dosc istotne.
słoneczko a te małe płyny dopierają plamy?
wiesz... zależy jakie plamy ;P jak mi Mąż da koszulkę czy kombinezon z budowy, upitolony od klejów, gipsów i farb to zawsze coś zostanie ;)
dzieci brudzących sie póki co nie mamy więc nie wiem jak z takimi normalnymi plamami ;)
Ale jak moje "duże dziecko" czyt. Mąż, niechcący pobrudzi się, tzn kapnie Mu tłuszcz z kotleta czy jakiś sos - to schodzi :)

ja używam tych: http://www.lidl.de/de/FORMIL/FORMIL-Spezialwaschmittel-fluessig
http://www.lidl.de/de/FORMIL/FORMIL-Woll-/Feinwaschmittel-fluessig
image image

Może jakieś nowe opinie?

Kupiłam trzeci karton proszku do kolorów Formil. Bez szału ale może być. I tak daję miarkę Vanisha lub Oxy.

Znalazłam pozytywne opinie o płynie do prania Formil z mydłem marsylskim. Kupiłam na próbę, jak na tą cenę może być :) plamy z truskawek zeszły ;) zapach delikatny (specjalnie jedno pranie zrobiłam bez płynu do płukania)-taki lekko cytrynowy i "powietrzny, słoneczny" jakby pranie wisiało na słońcu. :) jeszcze nie wiem jak z wydajnością, póki co testuję różne ilości płynu na jedno pranie :)

Jak inne płyny do prania?

Jak oceniacie tabletki?

A jak z płynami do płukania z Lidla?
z plynow do plukania uzywam od czasu do czasu doussy. jestem bardzo zadowolona.
uzywalabym czesciej ale my kupujemy chemie raz w m-cu, glownie w auchanie, bo tam tanio. i wymieniam go z auchanowskim.
agusia-ja uzywam często tabletki do zmywarek- i myją :) szkoda mi kasy na inne -także zostanę przy nich...
Podbijam :P

Byłam bardzo zadowolona z tego płynu Formil z mydłem marsylskim... Niestety wycofali go ze sprzedaży :/

Szukam nowego płynu/żelu do prania w dobrej cenie, dobrze piorącego... Polecicie coś?
Żel Persil

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry