Widok
Ale czy zauważyłaś w moich wypowiedziach chociaż odrobinę sugestii co masz robić a czego nie masz? Twój wybór, twój gust, a ja podobnie jak Ty mam prawo to skomentować i wyrazić swoje zdanie, tylko że Ty sie nie możesz z tym pogodzić i przyjąć z pokorą. Mam prawo równiesz ocenić dany zespół jak i ocenić Twoją wypowiedź, która nawet wzbudziła zdziwienie gdzies powyżej na forum, czyli coś jest nie tak.
To wszystko.
To wszystko.
Masz racje moze nie nalerze do Osób z duzymi wymaganiami i demo mi wystarczy w zupełnosci..Pozatym to wizytówka zespołu...A wokalistka jest naprawde dobra..Nielubie gdy ktos bez powodu na mnie wieżdża i mówi mi co mam pisac..Ja polecam ten Zespół ...A jak ktos byłby zainteresowany..moze dogadac sie juz osobiscie z Yako Tako i stwierdzi czy ten zespół jest warty tej ceny czy nie....Ja uwazam ze jest warty..I chce go polecać..bo mało jest takich zespołów..
Czemu się od razu denerwujesz? czy ja powiedziałam złe słowo na ten zespół? Demo mi się też podoba. Ale to jest demo-czyli kilka wybranych kawałków. Każdy prezentuje się na demo z najlepiej ich zdaniem wykonań. Gorąco polecasz na wesele, ale czy mają demo prowadzenia, oczepin itp? - nie mają , a to jest ważny element. Skoro gorąco polecasz to ludzie myślą że byłaś gdzieś tam z nimi. i myśle że wiele osób poprze też moje zdanie. Ale widzę że nie masz zbyt dużych wymagań że aż tak akurat ich faworyzujesz. Ta kobieta co z nimi śpiewa to owszem-fajnie. A reszta poprawnie, nic nadzwyczajnego. No, ale to twoja opinia a ja wyraziłam swoją. Jak chcesz to poczytaj moje wypowiedzi na forum o tym zespole, bardzo pozytywnie się wyraziłam. Ale Tobie oni wystarczą a innym nie. Hm, na podstawie tylko demo...
Karola mysle ,ze twoje argumety sa dosc bezszczelne i nie na miejscu..Ja powtarzam Ja uwazam ,ze ten zespół jest ok.i nadal gorąco go polecam...Przynajmiej Ja jak i wiele dziewczyn poprze moje racje..Tobie nie musi podobac sie ten zespół ,nie zalezy mi na tym ..I nie rozumiem czemu Twoje wypowiedzi sa tak agresywne..Przeciez nie musi tobie sie podobać..A jeśli chodzi o innych to niech Kazdy mówi za siebie..Mnie osobiście bardzo podoba sie ten zespół..i szczerze mówiac nigdy(a przesłuchałam wiele zespołów i nie tylko demo!!!!) nie słyszałam ludzi o tak śwtnych głosach,i tak wspaniale znajdujacych się w naprawde trudnych repertuarach,Nie twierdze ze nie ma zespołów z lepszymi głosami i wogóle lepszych,bo sa !!!napewno sa..Sama miałam inny zespół na weselu...Ale w tym momencie mam prawo zaproponowac cos co mi sie naprawde spodobało!!! a twoja wypowiedż jest naprawde zbedna...szczególnie taka..
Przecież jest jeszcze prowadzenie od którego tak wiele zależy, wiesz ile razy jest reklamowany towar lub film w kinie, widzisz reklamy i niby jest świetny-idziesz na ten film i kicha... To jest oczywiście Twoje zdanie ale bardzo słabych argumentów użyłaś bazując tylko na DEMO ogólnodostępnym. Bardziej wiarygodna jest osoba króra się bawiła przy tym zespole prawda? Więc trochę przesadzone słowo - "polecam", możesz tym kogoś wprowadzić w błąd tym bardziej że nie miałaś bezpośredniego kontaktu. :)