Widok

ile idzie paczka z Anglii?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
jak w tytule, bo czekam i już się nie mogę doczekać :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli nie została wysłana priorytetem - to nawet i miesiąc (o ile jej ktoś nie rozpracował)... a jeśli priorytetem to max tydzień powinna iść... ja najczęściej czekam 4 dni (na paczki z Polski wysłane priorytetem)...
Zależy jak wysłana. Mój ojciec zawsze wysyła mi kurierem wtedy idzie ok tygodnia. Natomiast raz pokusił się o wysyłkę pocztą nie dość, że drogo to szła ponad 2 tygodnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokladnie jak pisze Mar-chew, ja na paczki z Anglii czekam zwykle okolo 3 tygodnie , a bylo i wiecej , czesto przychodzą uszkodzone, ( ktoś szukał skarbów) , natomiast moje przesylki do Anglii ida maksymalnie 5 dni
o kurcze to muszę zadzwonić i zapytać jak wysłana, ale z tym że może przyjść uszkodzona albo nie cała to już przesada, ludzie w jakich my czasach żyjemy
a może i wcale nie dojść... nawet nie wiesz ile moich kartek (!) nie doszło... bo jak z UK to może być kasa... najwięcej mi ginęło ja wysyłałam do centrum Gdańska...
Dlatego my już z poczty nie korzystamy. Za duże ryzyko. A cena dużo wyższa niż kurierem.
ja czekam na paczkę z ubraniami dla dzieciaków to może dojdzie hehe mam nadzieję
o Agusia to na drugi raz będę wiedziała, w sumie pierwszy raz szwagierka wysłała paczkę, zawsze przyjeżdza i przywozi, ale teraz szybko nie przyjedzie i dlatego wysłała
ja kupilam wózek z przesyłka z Angli, został wysłany we wtorek, w piątek miąłam go juz w domu :)
papilio1@op.pl
Mi koleżanka wysyła ubranka i idą około tydzień.
no tydzień już właśnie czekam, może wkrótce przyjdzie
NIE PRZYNUDZAJ! KOGO TO?

czekam na paczke z Anglii została wysłana pocztą ale w polsce przejmuje kurier gls tak jest zawsze wysłana była w poniedziałek i jeszcze jej niema msle ze ze jednak po niedzieli dojdzie (tak 5dni to bite idą paczki z Angli

paczki do Anglii oraz z Anglii powiiny przyjść w przeciągu 48h od wysłania, zależy jeszcze jaka firma przewozi.

Moja paczka w Edynburga do Wrocławia szła 4 dni i to po Brexicie! Wysłana 16 maja i w piątek 20 maja już była. Zamawiałam UPS na https://przesylarka.pl/ Polecam.

Z czystym sumieniem polecam UPS. Osobiście zamawiałam przez nowo odkrytą przeze mnie stronę https://www.kurjerzy.pl/ . Tydzień i była u mnie :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry