Widok

ile lat ma panna młoda?

Wesele Temat dostępny też na forum:
mój ślub dopiero za rok-wtedy będę miała 24 lata....ale tak sobie myślę, czy nie będę za młoda na życie we dwójkę, bo wątpliwości, że to Ten nie mam żadnych! moje znajome biorą śluby w wieku 27-28 lat i twierdzą, że to jest idealny wiek-bo już się wystarczająco wyszalały:))) i tak się zastanawiam ile Wy macie-miałyscie lat drogie Forumki-wychodząc za mąż:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mysle ze w pewnym wieku te roznice sie zacieraja...nie wazne ile w metryce tylko jak sie czujecie.Moj jest tez mlłodszy ...o pół roku ;-)
pozdrawiam
dzidzie chcialabym miec w wieku ok 25 lat...tak rok po slubie zacząc sie starac ;-)
ja mam 27 i mój mąż też, minął rok od naszego ślubu, on chciałby juz dziecko a ja nie, wiem że im późnioej tym lepiej, ale się jeszcze nie czuję, moż ew przyszłym roku
a Ja biorąc ślub bede miala JESZCZE 24 lata, a narzeczony ma 28 . No i znamy sie dopiero ROK ;)))) a decyzja o ślubie zapadła po TRZECH miesiącach związku :)))))

No to ja się dołączam do 25-latek: Witch, Anulka , Izaa , meg1 , Betii i Annie :o)

[img][/img]
Ja mam 23 a mój Dziubas 24, a ślub bierzemy 22 października 2005. Dziecko jest chciane juz za rok;) ale polityka pro-rodzinna w naszym państwie przedłuży chyba okres oczekiwania.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWYCH PANIEN MŁODYCH,BEZ WZGLĘDU NA TO ILE MAJA LAT;)

ja miałam 22 jak się pobieraliśmy, 23 jak urodziłam, a teraz mam 26 i czuję że żyję, hehe i nie żałuję wcale ale to wcale że "tak młodo" wszystko się zdarzyło, choć dziadkowie nie do końca popierali nasze decyzje, dziś poza wnusią świata nie widzą, a ja mam całe mnóstwo planów, bo w końcu jako 30-latka zaprowadzę córkę do szkoły, super:)))
Pierwszy ślub w wieku 20 lat (niestety pomyłka). Teraz 28 lat, syn lat 8 i plany na ślub w tym roku.
najmlodsza to ja jestem bo bralam slub w wieku 19 lt....jestem juz prawie 3 lata po slubie.a moj maz jest neicaly rok starszy.
a ja podobnie jak julcia79 w dniu ślubu będę miała lat 27 (nieskończone), z moim przyszłym M. mieszkam od ponad roku, a znamy się sporo... w pażdzierniku będzie 5 lat!!!

Uważam, że nasz ślub jest póżno i żałuję, że nie zrobiliśmy tego wcześniej, przed nami jeszcze dokładnie 11 miesięcy.....
Ja w dniu slububede miala prawie 25, a moj Narzeczony skonczone 28. Zreszta wiek nie gra roli.... Jezeli sie wie,ze to wlasnie jest TO - nie widze sensu zeby zwlekac ;-)

A ja mam 21.5 a moj Maz 30. Przesylamy pozdrowienia z UK :)
Ja mam 28 a mój mąż 25 ;)) Jest super:)

ślub w przyszłym roku ja 30 narzeczony 33
Ja prawie skonczone 24, M. 25.

Ja wychodze za maz za rok, mam 24 a moj przyszly maz 30, znamy sie 4 miesiace,ale od poczatku wiedzielismy ze to TO, terazjuz nie mozemy bez siebie zyc, i ten rok oczekiwania to pewnie bedzie najdluzszy w naszym zyciu, ale warto bedzie:))))))
Ja mam 28 lat mój przyszły mąż 25(ślub 3 września) znamy sie 6 lat a mieszkamy razem 2 lata. Decyzja o ślubie przyszła sama, bo obojeczuliśmy, że to już czas.
Przeważnie po studiach.
A SaLmA i FullChess maja po 27 lat i sa szczesliwi i gotowi do malzenstwa ;))))

Ja też mam 25 lat, a ślubować będę - takie mamy plany - dokładnie w swoje 26-te urodziny :D wszystkim Pannom Młodym i Panom Młodym oczywiście też :) - nie zależnie od wieku, miejsca i terminu ślubu - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO :)
do góry