Widok

ile lat ma panna młoda?

Wesele Temat dostępny też na forum:
mój ślub dopiero za rok-wtedy będę miała 24 lata....ale tak sobie myślę, czy nie będę za młoda na życie we dwójkę, bo wątpliwości, że to Ten nie mam żadnych! moje znajome biorą śluby w wieku 27-28 lat i twierdzą, że to jest idealny wiek-bo już się wystarczająco wyszalały:))) i tak się zastanawiam ile Wy macie-miałyscie lat drogie Forumki-wychodząc za mąż:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koło 30 to juz rozsądek nakazuje - chyba że chca być babciami w wieku 80 lat
ja w dniu slubu bede miala 25 a moj luby 31, tylko to juz jego drugi ozenek :((((

A u nas będzie tak... ja nadal będę miała 23 a mój luby 24 :)

27

bt
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja mam ślub za rok i za rok będę miała 24 lata, mój też będzie miał 24
a ja w przyszłym roku 27, a mój narzeczony 32, po 4 latach znajomości, a po 2 dwóch latach zaręczyn...... i uważam ze to już najwyzszy czas
a ja też będę w gronie najmłodszych ;) w dniu ślubu będę mieć 22 lata, przyszły mąż 23. no, ale znamy się od dziecka, parą też jesteśmy od dziecka ;P w końcu mam tylko 21 lat a z Ł. parą jesteśmy od 7 lat, a w narzeczeństwie od roku. tak więc ślub jest decyzją przemyślaną, bo wiemy, że jesteśmy dla siebie stworzeni :D
i wiek tu nie gra roli, jak się ludzie kochają to niech sie pobierają ;))
POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE PANNY MŁODE I MŁODE MĘŻATKI :*
Ja mam 21,moj przyszly maz 24,5 :-) Po dlugich burzliwych dyskusjach wyznaczania terminu slubu stanelo jednak na 31 grudnia( ślub cywilny) oraz 5 sierpnia 2006-ślub kościelny.Z paru przyczyn jest wlasnie tak:-) Tak wiec za 4 miechy bedziemy szczesliwym malzenstwem:-)))))) O dzieciach myslimy tak za 2,3 lata ale to i tak zalezy od finansow,zobaczymy jak sie bedzie ukladalo...

Cześć, co do młodszego mężusia - to ja mam 24 a mój przyszły 22!!! ślub w sierpniu 2006 :))) i najważniejsze jest to co ma się w głowie a nie wiek!!! bo znam wielu starszych facetów od mojego z którymi za żadne skarby nie chciała bym spędzić życia, bo mają pstro w głowie. pozdrawiam wszystkie przyszłoroczne sierpniówki ;))) p.s. dużo starszych pań twierdzi że bardzo dobrze jeśli mężczyzna jest młodszy... hihihi
ja mam 21 lat, A. ma 28. za rok wesele. jesteśmy razem 2.5 roku
a my mamy po 28 lat, znamy się blisko 20;)
jesteśmy ze sobą od prawie 6,
co do potomka, - On już by chciał, ja myślę, że tak za rok

w kwestii dzieci, niestety trzeba myśleć racjonalnie - z racji zawodu wiem coś o tym i trzeba mieć czas w zapasie, na ewentualne trudności - ale to nie na to forum - tu się marzy i ma nadzieję i tak trzymać:)
pozdrawiam Was

Ja też mam 25 lat, a ślubować będę - takie mamy plany - dokładnie w swoje 26-te urodziny :D wszystkim Pannom Młodym i Panom Młodym oczywiście też :) - nie zależnie od wieku, miejsca i terminu ślubu - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO :)
A SaLmA i FullChess maja po 27 lat i sa szczesliwi i gotowi do malzenstwa ;))))

Przeważnie po studiach.
Ja mam 28 lat mój przyszły mąż 25(ślub 3 września) znamy sie 6 lat a mieszkamy razem 2 lata. Decyzja o ślubie przyszła sama, bo obojeczuliśmy, że to już czas.
Ja wychodze za maz za rok, mam 24 a moj przyszly maz 30, znamy sie 4 miesiace,ale od poczatku wiedzielismy ze to TO, terazjuz nie mozemy bez siebie zyc, i ten rok oczekiwania to pewnie bedzie najdluzszy w naszym zyciu, ale warto bedzie:))))))
Ja prawie skonczone 24, M. 25.

ślub w przyszłym roku ja 30 narzeczony 33
Ja mam 28 a mój mąż 25 ;)) Jest super:)

A ja mam 21.5 a moj Maz 30. Przesylamy pozdrowienia z UK :)
do góry