Widok

ile lat ma panna młoda?

Wesele Temat dostępny też na forum:
mój ślub dopiero za rok-wtedy będę miała 24 lata....ale tak sobie myślę, czy nie będę za młoda na życie we dwójkę, bo wątpliwości, że to Ten nie mam żadnych! moje znajome biorą śluby w wieku 27-28 lat i twierdzą, że to jest idealny wiek-bo już się wystarczająco wyszalały:))) i tak się zastanawiam ile Wy macie-miałyscie lat drogie Forumki-wychodząc za mąż:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twój wiek bedzie zdecydowanie dobry:))
Ja mam slub za rok i bede miala 22 lata.

Ech! Na temat wieku juz tu sporo bylo. Moim zdaniem za mloda ale jak wie ze to juz ten to niech wychodzi za maz. Ja tam zawsze bylam zdania ze nie ma sie co spieszyc. Pozdrawiam
Każdy ma "swoj" wioek na życiw "we dwoje". Ja mam 23 lata i jest mi dobrze!!!! We wrześniu biore slub!!!! A to ze są baki które wychodza za mąż bliżej 30-stki to ich wybór - moze nie chcą slubu, może nie znalazly odpowiedniego faceta...., któż to wie!?
24:) Ale kazdy inaczej dojrzewa emocjonalnie do tego momentu -ja sobie mysle ze juz dwa lata temu tez bylam gotowa-tylko wtedy fundusze nam na to nie pozwalaly.
Lat będę miała prawie 29 i czuję, że przyszła kryska na matyska:))) Jedna sprawa, że wcześniej nie spotkałam takiego, za którego wydać bym się miała ochotę, a druga kwestia to to, że wzięłam sobie do serca słowa mamy - "nie śpiesz się dziecko, jeszcze skarpet (przysłowiowych) się mężowi w życiu napierzesz...". Fakt jest taki, że małżeństwo zmienia życie o 180 stopnii i zmusza do tego, by do końca wydorośleć. Ja na szybki kurs dorastania w tym wieku nie miałam driva;)

hehe! Czigra! Widze ze myslimy podobnie. To chyba ten wiek ;)
rowniez dolaczam do grona - na jeseni bedzie 28 latek

ja mam 26 i uważam że oki jest 24 do 30 ale i po jak ktoś chce to nie ma problemu

hexe, u mnie rowniez na jesieni - pazdziernik - i tez 28 ;o)

a ja w listopadzie. i rowniez uwazam ze ten wiek jest ok :-)

a ja mam 25 :)
A ja 24, a mój mężula 30, ale jesli chodzi o mężczyzn to chyba im później tym lepiej :)

a 25 moj mężulek 30 (za tydzień) :)) Bedzie impreza!!
a ja mam 25 lat ;))

kazdy wiek jest dobry Bell, nie mozna mówic ze po 30 to źle lub inaczej...
ja mam akurat 25, a mąż 28
Ja mam 26 i czuję się zdecydowanie za młoda.

pozdrawiam

Robalek

Jak narazie to bede najmlodsza panna mloda ;-)) Moje Kochanie w dniu slubu bedzie mialo 27 :-))

dojrzalam dopiero do slubu... , w tej chwili mam 28 lat, a za maz wychodze w przyszlym roku, mysle ze jest akurat...:))))))w sam raz..idealnie powiedzialabym..:))
do góry