Widok

ile lat ma panna młoda?

Wesele Temat dostępny też na forum:
mój ślub dopiero za rok-wtedy będę miała 24 lata....ale tak sobie myślę, czy nie będę za młoda na życie we dwójkę, bo wątpliwości, że to Ten nie mam żadnych! moje znajome biorą śluby w wieku 27-28 lat i twierdzą, że to jest idealny wiek-bo już się wystarczająco wyszalały:))) i tak się zastanawiam ile Wy macie-miałyscie lat drogie Forumki-wychodząc za mąż:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 23 lata a mój przyszły mąż - 27 lat, a slub w sierpniu :)))
Mi stuknęło 28 lat,ale myślę że wiek nie jest bardzo istotny o ile znalazło się tą drugą połowkę swojego serca.warto na nią poczekać a jak się ja wcześnie znajdzie to warto nietracić czasu ja znam mojego przyszłego męża 13 lat i bywało to różnie zaczęło się od nastoletniego zakochania poźniej drogi sie rozeszły a czs pokazał że nie spotkałam innego tak cennego człowieka na mojej drodze,więc jak spotkaliśmy się znowu na skraju dróg to wiedziałam że niepotrzebnie straciliśmy tyle czasu,ale napewno dorośliśmy przez ten czas i swiadomie podejmowaliśmy decyzje i wtedy nie trwało to długo tylko rok.I niemożemy sie doczekać ślubu i własnej rodziny,jeszcze jakieś 6 tygodni..Hura

Witch, Anulka , Izaa , meg1 , Betii pozdrawiam 25 latki ,
najlepszy rocznik 80 !!!!

Oj to chyba ja jestem najmlodsza :-) Obecnie 20 i pol roku,a w momencie slubu 22:-) bez tam 2 miesiecy:P Ale czuje sie gotowa juz teraz do zwiazku na cale zycie we dwojke...formalnego zwiazku .On bedzie wtedy mial 25 lat i slub bierzemy po 3 latach zwiazku,w tym 2 i pol narzeczenstwa:-) i uwazamy oboje ze nie chcemy tego odkladac,gdyby pieniazki pozwolily slub odbyl sie juz teraz mimo ze mam tyle ile mam... Jak ktos powiedzial,wiek o niczym nie swiadczy...
ale tak wlasciwie nie ma absolutnie zadnej reguly

wlasnie, nie wiek ma znaczenie, ale to czy juz sie dojrzalo do tej decyzji....czasami dlugosc stazu tez wplywa...jak sie jest ze soba dluzej niz np. 10 lat i nie ma tej decyzji...to lepiej mimo 30-stki szukac kogos "wlasciwszego"...
ja bede miala 27 ( nie skonczone:)))he he...ale po 6 latach zwiazku..;)
A ja mam 28 lat i chyba w sumie już wypada heheheh........,bo jesteśmy parą prawie 10 lat ;o)))

ja miałam 26 i też czułam się za młoda, ale w rezultacie dovbrze się stało, ślub odbył się bez strsu, wesele było super i nie żałuję
hej dziewczynki dołączam się do dyskusji:) ja za 2 tygodnie kończę 24 lata i mój przyszły mężulek też ma 24 lata hm a co do wieku to same wiecie że nie ma zasady, jeśli ktoś czuje się gotowy do związku na bardzo poważnie w wieku 20 lat to żaden problem a ktoś inny może to poczuć dopiero w wieku 30 lat miłość nie patrzy na wiek, hm ale mi się filozoficznie wyrwało:) pozdrawiam szczęśliwe mężatki i przyszłe panny młode :))

Powiem wam tak jeśli spotka się tą odpowiednią osobę to nie ważne jest ile ma się lat ja wem że mój przyszły M. to jest ta osobą z którą chę spędzić resztę życia a mam 22 lata...w przyszłym roku bierzemy ślub i gdyby dało rade to chciałabym juz w tym....
pozdrawiam serdecznie...
najmłodsza przyszła panna młoda....

ja mam 25 a mój mąz 35 mysle ze wiek w jakim sie wychodzi za mąz ma akurat najmniejsze znaczenie wazniejsz jest pewnosc ze to jest wlasnie ta dróga polowa ktorej sie szka
dojrzalam dopiero do slubu... , w tej chwili mam 28 lat, a za maz wychodze w przyszlym roku, mysle ze jest akurat...:))))))w sam raz..idealnie powiedzialabym..:))
Jak narazie to bede najmlodsza panna mloda ;-)) Moje Kochanie w dniu slubu bedzie mialo 27 :-))

Ja mam 26 i czuję się zdecydowanie za młoda.

pozdrawiam

Robalek

kazdy wiek jest dobry Bell, nie mozna mówic ze po 30 to źle lub inaczej...
ja mam akurat 25, a mąż 28
a ja mam 25 lat ;))

a 25 moj mężulek 30 (za tydzień) :)) Bedzie impreza!!
A ja 24, a mój mężula 30, ale jesli chodzi o mężczyzn to chyba im później tym lepiej :)

a ja mam 25 :)
a ja w listopadzie. i rowniez uwazam ze ten wiek jest ok :-)

do góry