Widok

ile płacicie za baleyage w 2 kolorach?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moja fryzjerka zaczyna być dość droga. chodzę do niej od 10 lat, ale myślę powoli o zmianie. i pytam z ciekawości... za ile i gdzie robicie baleyage w 2 kolorach? włosy długie /średnie? pytam o zprawdzonych przez was fryzjerów, nie przypadkowych;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzę do babeczki w Redłowie. Mam długie włosy i za baleyage, podcięcie i ułożenie płace ok 80-90 zł :)
ja robię baleyage za każdym razem u kogoś innego, bo jeszcze nie znalazłam "swojego" fryzjera. Ceny od 120- 280 :/
Alis podasz namiary ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
kurcze, ja za 1 kolor + ścięcie płacilam ostatnio 150 zł - uważam , ze to masakrycznie drogo :-( ....chętnie placilabym mniej ...
Rybalon drogo?? Wg mnie to jest normalna cena, balejaz w ogole jest dosc drogi bo po 1 jest strasznie czasochlonny a po 2 trzeba sie troche nameczyc z tymi foliami...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ehh- jak zapłaciłam za samo farbowanie plus ścięcie 150 to wydawało mi się tanio, po tym jak głupia nie pytając się wcześniej o cenę farbowałam włosy z centrum Gdyni za prawie 300 zł - to się wtedy zdziwiłam jak przyszło zapłacić ...
kurcze ale 150 zł za jeden kolor to wcale nie jest tak mało ...?????
Jak to jest , ze niektorzy biorą 80-90 zł a inni 150 zł albo więcej ??? Zaznaczam , ze kuzynka w Brzeżnie płaci 80 zł a ja na Kowalach 150 zł - oczywiście za 1 kolor !! I ten fryzjer na Kowalach to nie jest jakis extra salon - ot normalny taki ...
Lidka Ty piszesz baleyage, a ja czytam bajgle.... glodnemu chleb na mysli, nawet w 2 kolorach!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ostatnio płaciłam 140, najpierw mi rozjaśnili włosy na foliach, a potem położyli kolejną farbę (nie wiem czy to klasyczny balejaż), do tego zmiana fryzury i modelowanie. Siedziałam ponad 4 godziny.
Wg mnie to nie jest drogo, u osiedlowego fryzjera tyle płacę za podcięcie końcówek i położenie farby.
No ale teraz byłam w najlepszym salonie w małym miasteczku na Mazurach ;)
ja placę 180 i w tym czasie są robione jeszcze dwie/trzy dziewczyny. ale pewnie wszędzie tak jest;) fakt, że dobre farby, zawsze zadowowlwona wychodzę i jak prosze o podcięcie pół centymentra to tyle jest a nie 15, bo poprawia;) koleżanka teraz we wrzeszczu robiła, była pierwszy raz, mówi, że ładnie i na jakiś włoskich farbach. zobaczę ją dziś to wam napisze;)
bajgle... hehe;)
ja chodzę do mojej ulubionej fryzjerki p. Renatki w Redłowie obok małych delicji. kurcze, nie pamiętam jaka to ulica. Za dwa kolorki płaciłam ostatnio chyba 90 zł, zawsze mi podetnie, doradzi. Ale za tol siedze tam prawie trzy godziny :)
Rybalon po 1 zalezy od jakosci, jest balejaz i balejaz, jeden fryzjer robi drobny balejaz ktory wyglada naturalnie a drugi chamskie grube pasma ktore wygladaja po prostu tandetnie... Pozatym zalezy od farb jakich sie uzywa, jedni zamawiaja drogie dobre farby, inni ida do rossmana...
Ja ostatnio płaciłam chyba 120zł-130 zł - mam średniej długości włosy. Od kilku lat chodze do tej samej fryzjerki w Oliwe i zawsze wychodzę zadowolona.
moja bierze chyba 160zl ale zawsze jestem zadowolona
ja byłam u fryzjera w auchan w Rumi federico moreno (poszłam spróbować jako pierwsza z rodziny) zapłaciłam 18o zł za 2 kolory a wyszłam z płaczem- MASAKRA kobieta totalnie nie miała ręki ani do koloru ani do ścięcia, jak jej powiedziałam że jest krzywo grzywka ścięta to się zbulwersowała i powiedziała " OK OK skoro pani to przeszkadza to już to poprawiam"! szok, każdego będę przestrzegała przed tym fryzjerem! a teraz chodzę do asi w Oasis i płacę za 2 kolory ok 90 zł, zawsze mi doradzi, i nie boję się iść do niej:):) Mogłam im nie zapłacić ale i tak zrobiłam im aferę, jeszcze babka tak opowiadała na jakich to oni szkoleniach nie byli jaki to ekskluzywny salon itp. Dziewczyny z Rumi nie idźcie tam bo szkoda pieniędzy!!!
czy to jest jeszcze modne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
też tam byłam i nie wyszłam zadowolenia ze ścięcia, madziara84 a gdzie ten fryzjer Oasis w Rumi?
przerażacie mnie... za pierwszym razem jak poszłam płaciłam 130-włosy długie, nie farbowane wcześniej, było z nimi sporo roboty. do tego ścięcie i ułożenie... farb nie kupowałam-bo wiem, że niektórzy przynoszą swoje...
za poprawianie płaciłam 120 - tu uważałam, że jak za poprawe bylo drogo, ale jak patrze na wasze ceny... szok

a tak wogole gdynia chylonia było robione moje i jestem mega zadowolona. i ze ścięcia i z koloru. z koloru nawet bardziej
Ja płacę 120 zł jestem bardzo zadowolona :) Dodam, że włosy mam za łopatki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry