Widok
ile ważycie??
Dziewczynki kochane tak z ciekawości-ile ważycie-ja się przyznaję 80 kg!!!!!
A ważyłam 63
A ważyłam 63
No ja jak widać już 17 kg ale od miesiąca stoję w miejscu więc duzo już chyba nie przybiorę....mówi się trudno zawsze miałam tendencje do tycia wiec wiedziałam, że to mnie czeka:)))
Czeka mni duzoooo pracy o porodzie ale wierzę, że będzie ok!
Czeka mni duzoooo pracy o porodzie ale wierzę, że będzie ok!
No właśnie pocieszające jest to, że przy dzidzi się gubi:)
Ja się nie moge już doczekać jak zacznę maleć, całe wakacje jak słonik:)))
Ale z tego widze po koleżankach, siostrze i znajomych to wszystkie gubią-pocieszające..
Ja się nie moge już doczekać jak zacznę maleć, całe wakacje jak słonik:)))
Ale z tego widze po koleżankach, siostrze i znajomych to wszystkie gubią-pocieszające..
Pierwsza ciąża, przed 62kg ostatnia wizyta przed porodem 74kg, miesiąc po urodzeniu 55kg :((
Druga ciąża :) przed 61 teraz 17tc i niecałe 63kg, zobaczymy jak dalej pójdzie.
Niektórym schodzi po porodzie innym nie, w moim przypadku karmienie piersią wyssało mnie totalnie , ale znam przypadki osób karmiących do 2 lat ( przegięcie) i nadwaga została. Nie ma reguły, każdy organizm jest inny :((

Druga ciąża :) przed 61 teraz 17tc i niecałe 63kg, zobaczymy jak dalej pójdzie.
Niektórym schodzi po porodzie innym nie, w moim przypadku karmienie piersią wyssało mnie totalnie , ale znam przypadki osób karmiących do 2 lat ( przegięcie) i nadwaga została. Nie ma reguły, każdy organizm jest inny :((

kropka i jeszcze ja z Wami... termin porodu 10 dni wcześniej :)
a co do wagi.... to ja zaczynam z wagą mega... zapewne tyle nie bedziesz miała w dniu porodu...
i wcale mi to nie przeszkadza, że jestem gruba, zawsze byłam i dobrze mi z tym...
Agatha naprawde jak sie czyta wypowiedzi to aż mi się śmiać chce...
wielka tragedia przytyć 3 kg i ważyć 53 kg
a co do wagi.... to ja zaczynam z wagą mega... zapewne tyle nie bedziesz miała w dniu porodu...
i wcale mi to nie przeszkadza, że jestem gruba, zawsze byłam i dobrze mi z tym...
Agatha naprawde jak sie czyta wypowiedzi to aż mi się śmiać chce...
wielka tragedia przytyć 3 kg i ważyć 53 kg
hmm...widze ze ciąża co niektórym przyprawia bojowe nastroje;) Choc faktycznie 53 kg to bym nawet powiedziala ze to mało,zwlaszcza,że jak sie domyslam Parmo Twoj wzrost nie sięga maksymalnie 153 cm.Ja mam wzrostu 160 ,przed ciązą ważylam zawsze miedzy 57 a 60 i zapewniam,że wyglądałam normalnie.szczerze powim,że nawet nie chcialabym wazyc 50 kg...a juz wogole bedąc wyższą niz jestem.ps:pytanko do Parmy-ktory to tydzien?
Jak juz sie tak rozwijamy na temat mojej wagi i wzrostu to wazylam przed ciaza dokladnie tyle ile trzeba: 51 kg przy wzroscie 157. W 8 tyg. ciazy +2kg. Moim zdaniem troche za wczesnie na tycie... Poza tym nie czuje sie najlepiej gdy brzuch, do tej pory plaski, "wylewa sie" poza spodnie. Wiem, ze jestem w ciazy i to tak ma byc, ale ponarzekac chyba sobie moge, nie?
he he, miło się czyta takie wątki - jedziemy na tym samym wózku;)
u mnie nie ma odstępstwa od reguł, przybieram miarowo na wadze - przed ciążą 49kg, teraz w 27 tygodniu 58, trochę mi sie juz cięzko chodzi, bo brzuch jakoś ciągnie do dołu i kręgosłup mi się wykrzywia... ;D
u mnie nie ma odstępstwa od reguł, przybieram miarowo na wadze - przed ciążą 49kg, teraz w 27 tygodniu 58, trochę mi sie juz cięzko chodzi, bo brzuch jakoś ciągnie do dołu i kręgosłup mi się wykrzywia... ;D
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
hejka.a ja wczoraj wybralam sie do kumpelki na kawke.no i ide sobie na autobusik i zrobilo mi sie cieplo to zdjełam marynarkę.i wtedy moim oczom ukazal sie moj wielki brzuchol.Rany,nie sadzilam ze on sie nagle zrobil taki wielki!Jeszcze1,5 tyg.temu ledwo go było widac.Mialam ochote normalnie schować sie w pobliskie krzaki;)Niby przytylam tylko 3 kg z groszami a wyglada jakbym miala z 6 kg wiecej:/
to jest indywidualna sprawa, przed ciążą ważyłam 58 w dniu porodu 84. byłam załamana, podobno w ostatnim miesiącu nic się nie przybiera. niestety mnie to nie dotyczyło. teraz jestem szczęśliwą mamą 6 miesięcznego malucha i jeszcze +5 kg. ale co tam, nie przejmuje się :) to i tak mała cena, za zdrowego, cudnego aniołka :)