Widok

ile za chrzest

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam ile teraz wynosi "co laska" na chrzest? ile dawalyscie bo ja nie mam pojecia ile sie teraz daje dlatego pytam..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha no to troche sie uspokoilam :) ale to naprawde niepojete jakie sa ceny wszystkich "uslug" to teraz naprawde sie powoli przestaje dziwic dlaczego coraz wiecej ludzi narzeka na to ile ksieza zycza sobie kasy za ich obowiazek w sumie.. niepojete
a kiedy płaci się za chrzest? przed sama ceremonia, czy w dniu kiedy rezerwuje sie termin?
Ja nie jestem z Trójmiasta; kościół jest za Elblągiem, a więc się nie martw; ale takie są fakty; ksiądz nie chciał pochować babci - zażyczył sobie 1000zł
no cos Ty!? 500 zl ja nie moge a w jakim kosciele tak jest? no masakra normalnie jestem zaskoczona niesamowicie ;/
W każdym kościele inaczej;)
Ja za ślub dałam 300zł inne pary nawet 800zł; ale chrzest będziemy mieli w innej parafii niż ślub i wiem, że tu za chrzest bez 500zł nie podchodź....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry