Widok
no to ja niezle przeplacilam... chociaz bylo warto... moj bukiet ok 250 butonierki to juz groszowa sprawa kosze pelne kwiatow na podziekowania rodzicom ok 100 za jeden plus bukiety na stoly i ikebane dla mlodych na stol ok 350 plus dekoracja samochodu ktora byla przepiekna ok 400 kwiaciarnia dekorowala mi tez kosciol wiec tam tez poszlo duzo kwiatow, w sumie wszystko 1500zl. ale naprawde bylo tego cale mnostwooooo, wiazanke i reszte pokaze pozniej w relacji, czekam na fotki
ja bylam w kwiaciarni u pani u ktorej kupuje od wielu lat po kwiaty z zupelnie innej okazji ale przy okazji zapytalam o moj bukiet. pani wyznaje zasade ze za slowo slubna nie mozna podwyzszac ceny bo wiazanka jest wiazanka.
moja kosztowac bedzie okolo 70zł max,generalnie powiedziala ze napewno ze wszystkim to sie zmieszcze w 130zł... to mnie cieszy :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
moja kosztowac bedzie okolo 70zł max,generalnie powiedziala ze napewno ze wszystkim to sie zmieszcze w 130zł... to mnie cieszy :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Storczyki sa dosyc drogie. Ja polecam Ci kwiaciarnie Green Day na Chwaszczynskiej w Gdyni (polecona przez forumki).
Mialam bukiet storczyki + roze ecru naprawde przesliczny i zaplacilam za niego 150zl, dla swiadkowej 50zl, przypinka dla Pana Mlodego gratis, przypinka dla swiadka 7 zl. Do tego Panie wszytko przywiozly pieknie zapakowane do fryzjera gdzie sie czesalam w dniu slubu.
Szczerze je polecam.
Mialam bukiet storczyki + roze ecru naprawde przesliczny i zaplacilam za niego 150zl, dla swiadkowej 50zl, przypinka dla Pana Mlodego gratis, przypinka dla swiadka 7 zl. Do tego Panie wszytko przywiozly pieknie zapakowane do fryzjera gdzie sie czesalam w dniu slubu.
Szczerze je polecam.
dobrze,że tu zajrzałam dziewczyny!!!Załamana byłam cenami kwiatów!!!
Weszliśmy do Casablanki na Unruga w Gdyni i pani mi zaśpiewała 250 za moja wiązankę (ślubną -ze stroczyków-może rzeczywiście sa drogie) plus świadkowej 50 plus 10 butonierka plus 100 za wiązanki dla obojga rodziców( z samych róż-ale wiecie- to ten najlepszy gatunek!!!;]) plus ikebana na samochód 150 najmniej plus do włosów jeszcze jakieś 100zł ...Mina szybko mi zrzedła.
To jest jakieś chore, żeby jeszcze taka kwiaciarnia haracz z ludzi ściągała, za to że się powie "ślub" . Na szczeście nie wszędzie jest takie wariactwo i poszukam gdzieś dalej. Dzięki za to forum, do usłyszenia
Weszliśmy do Casablanki na Unruga w Gdyni i pani mi zaśpiewała 250 za moja wiązankę (ślubną -ze stroczyków-może rzeczywiście sa drogie) plus świadkowej 50 plus 10 butonierka plus 100 za wiązanki dla obojga rodziców( z samych róż-ale wiecie- to ten najlepszy gatunek!!!;]) plus ikebana na samochód 150 najmniej plus do włosów jeszcze jakieś 100zł ...Mina szybko mi zrzedła.
To jest jakieś chore, żeby jeszcze taka kwiaciarnia haracz z ludzi ściągała, za to że się powie "ślub" . Na szczeście nie wszędzie jest takie wariactwo i poszukam gdzieś dalej. Dzięki za to forum, do usłyszenia
jak widze jest rozstrzał cenowy... tak jest jak nie ma z gory ustalonych cen za np 1 konkretny kwiat, kazda kwiaciarna narzuca swoje ceny. Ja bede miala storczyki, roze i kalie- wiec rowniez drogie kwiaty- pani powiedziala ze jedna kalia w wybranym przeze mnie kolorze kostuje 10zl. No i co ja moge- musze uwierzyc..