Widok
25 czerwca
powiem ci ze dlugo jezdzilismy za orkiestra. jezdzilismy po trojmiescie. nawet bylismy w czersku bo nie moglismy znalezc dobrych grajkow. przesluchalismy mnostwo plyt i obejrzelismy sporo filmow z wesel przy ktorych chcialo nam sie spac!!!!!! takie sa dzisiejsze orkiestry ze normalnie zamulaja, nawet szybkie kawalki graja bardzo powolnie.najchetniej to by uspali nam gosci na weselu, skasowali ile trzeba i pojechali do domu. a my chcielismy zeby goscie wrecz nie mogli usiedziec na krzeslach jak uslysza orkiestre. w koncu mojemu tacie sie przypomnialo ze nasi sasiedzi mieli zarabista kapelke. no i jak dostalismy ich film do obejrzenia od razu zachcialo nam sie zabawy.....
juz nie moge sie doczekac
nie wiem czego ty oczekujesz ale to jest typowa orkiestra na biesiade.
graja duzo szybkich kawalkow. no i ten saksofon............
a kiedy robicie wesele warbuziaczku??????
powiem ci ze dlugo jezdzilismy za orkiestra. jezdzilismy po trojmiescie. nawet bylismy w czersku bo nie moglismy znalezc dobrych grajkow. przesluchalismy mnostwo plyt i obejrzelismy sporo filmow z wesel przy ktorych chcialo nam sie spac!!!!!! takie sa dzisiejsze orkiestry ze normalnie zamulaja, nawet szybkie kawalki graja bardzo powolnie.najchetniej to by uspali nam gosci na weselu, skasowali ile trzeba i pojechali do domu. a my chcielismy zeby goscie wrecz nie mogli usiedziec na krzeslach jak uslysza orkiestre. w koncu mojemu tacie sie przypomnialo ze nasi sasiedzi mieli zarabista kapelke. no i jak dostalismy ich film do obejrzenia od razu zachcialo nam sie zabawy.....
juz nie moge sie doczekac
nie wiem czego ty oczekujesz ale to jest typowa orkiestra na biesiade.
graja duzo szybkich kawalkow. no i ten saksofon............
a kiedy robicie wesele warbuziaczku??????
warbuziak mowisz ze jedziecie podpisac umowe z zespolem wentk??
dziwi mnie ze maja jeszcze wolne terminy??!!!
czy tez kazali ci wziac orkiestre razem z kamera???? u mnie tak bylo i to mnie troche zirytowalo, ze narzucili mi swoje kamerowanie... ale w koncu nie najwazniejsza jest kamera tylko orkiestra wiec i tak sie bardzo ciesze.
czy ogladalas moze wesele z ich myzyka???
dziwi mnie ze maja jeszcze wolne terminy??!!!
czy tez kazali ci wziac orkiestre razem z kamera???? u mnie tak bylo i to mnie troche zirytowalo, ze narzucili mi swoje kamerowanie... ale w koncu nie najwazniejsza jest kamera tylko orkiestra wiec i tak sie bardzo ciesze.
czy ogladalas moze wesele z ich myzyka???
my się pobieramy w maju :) jest mało popularny miesiąc na śluby :) właściwie każdy zespół do którego dzwoniliśmy miał jeszcze wolne terminy :) nam nic nie narzucali, na początku chcieliśmy tylko do kamerowania i wtedy powiedzieli, że właściwie to oni to tak razem, ale się zgodzili :) A potem podpisaliśmy jeszcze umowę o kamerowanie :)
a Wy już po podpisaniu umowy??
a Wy już po podpisaniu umowy??
z orkiestra to nie ma zartow jak nie bedzie dobrej muzyczki to imprezka jest do bani. orkiestra jest praktycznie najwazniejsza jesli chodzi o zabawe. jesli beda smucic to goscie zasna przy stole po kilku kieliszkach ;o) a parkiet bedzie pusty. bylam na takim weselu, kiedys , gdzie panowie z orkiestry popijali sobie (zupelnie jakby byli goscmi) i w pewnym momencie pan spiewajac do mikrofonu puscil ''pawia'' na sale, centralnie przed siebie, pod nogi tanczacym obok gosciom. dobrze ze goscie mieli juz troche wypite bo mlody normalnie chcial go powiesic