Widok

invicta

Zastanawiam się czy nie wysłać swojego CV do Invicty (kliniki leczenia niepłodności) na stanowisko rejestratorki (bez ogłoszenia, po prostu szukam pracy w tym charakterze).
Ale zanim wyślę do nich swoją aplikację to chciałabym się dowiedzieć ile tam mniej więcej można zarobić? Pracował ktoś tam i mógłby mniej więcej określić zarobki na takim stanowisku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wysyłam tam CV od 4 lat i mimo 2letniego doświadczenia na stanowisku kierownika rejestracji w prywatnej klinice w Gdyni, jakoś nigdy do mnie nie zadzwonili... Do tego pracowałam w 2 innych klinikach,nieco krócej, ale to nie zmienia faktu, że (w teorii) powinni do mnie zadzwonić.

Czasem mam wrażenie, że tam jak i w ETER-medzie jest kolesiostwo...
W sumie w Clinice Medice, Swissmedzie i Evi Medzie też jest :)

Ogólnie w prywatnych klinikach pensje są raczej wyższe niż niższe - mi udawało się zarabiać 4 lata temu ok 2 tys. Wiadomo, że to dawno i wiele sie zmieniło, ale myślę, że mniej niż 1500 zł na rękę nie będzie :)

Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam tam przez rok (nie w rejestracji, ale jednak). Wysłałam CV na ogłoszenie pracy i mi przyjęto, bez żadnego tam kolesiostwa... Nie powiem, że jest to praca marzeń, ale da się tam pracować.

Ile zarabają panie w rejestracji - dokładnie nie wiem, ale koleżanki mówili, że raczej węcej niż w innych miejscach.
To może rusz 4 litery i zanieś osobiście, skoro ta firma to dla ciebie spełnienie zawodowe?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja? Nie już nie :)

Zmieniłam branżę i jestem zadowolona :) Po prostu się wypowiedziałam.
Poza tym nie napisałam, że to dla mnie spełnienie zawodowe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdziwisz sie koleżanko, jest rok 2014 i w obsłudze klienta, tej wspaniałej firmy zarabia się 1500zł na rękę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję bardzo za odpowiedzi :) spróbuję ;)
a co Wy szukać nie umiecie???nie wiecie, że najpierw się wchodzi na stronę firmy żeby sprawdzić oferty pracy? http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=141498&c=1&k=16
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Praca

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Własny biznes do 40 tyś zł (24 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

do góry