Widok
"Na temat lasek wpuszczających w siebie co tylko przechodzi obok też mam swoje zdanie.
A jeżeli to pokłosie wielkiej miłości to cóż, witamina c, trzeba było włożyć pomiędzy kolana i mocno ściskać."
a to były takie wrzutki nie powiązane z tematem... nie dotyczyły mnie ani mojego dziecka...
ufff to mi ulżyło bo już myślałam że mnie nie lubisz. Buhahahahah.
brak Ci nie tylko słownictwa ale i zdrowego rozsądku...
a jak będziesz szukał następnego cytatu to proszę o taki równie ambitny jak poprzedni tylko niech będzie w nim więcej "k****" albo jakiś innych wulgaryzmów, to taki uniwersalny środek przekazu... rozumiem że łatwo do Ciebie dociera.
A jeżeli to pokłosie wielkiej miłości to cóż, witamina c, trzeba było włożyć pomiędzy kolana i mocno ściskać."
a to były takie wrzutki nie powiązane z tematem... nie dotyczyły mnie ani mojego dziecka...
ufff to mi ulżyło bo już myślałam że mnie nie lubisz. Buhahahahah.
brak Ci nie tylko słownictwa ale i zdrowego rozsądku...
a jak będziesz szukał następnego cytatu to proszę o taki równie ambitny jak poprzedni tylko niech będzie w nim więcej "k****" albo jakiś innych wulgaryzmów, to taki uniwersalny środek przekazu... rozumiem że łatwo do Ciebie dociera.
Idę sobie poczytać Eskova.
Niesamowite popatrzeć na Sródziemie z punktu widzenia Mordoru.
Spiskowe teorie hobego nabierają kształtu.
No cóż, meandruj dalej, coś tam pewnie wymeandrujesz.
A kapusiami będę się się brzydzić dalej, to dobra zasada.
http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk
Niesamowite popatrzeć na Sródziemie z punktu widzenia Mordoru.
Spiskowe teorie hobego nabierają kształtu.
No cóż, meandruj dalej, coś tam pewnie wymeandrujesz.
A kapusiami będę się się brzydzić dalej, to dobra zasada.
http://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk
napisze ci coś na serio, bo do tej pory traktowałam to raczej jako słowne przepychanki, życie nie jest czarno-białe, czasami jest tak że ludzie którzy mają dzieci nie są ze sobą i cóż? i nic... uczucia mogą się skończyć, minąć, zmienić i nie ma w tym nic złego (i nie oznacza to że rozkładałam nogi przed każdym ani że jestem nieodpowiedzialną osobą jak mi nie wiem dlaczego imputowałeś) źle zaczyna być kiedy jest dziecko a jedna z dorosłych osób które przyczyniły się do jego pojawienia na świecie olewa swoje wobec dziecka obowiązki, w moim pojmowaniu jest wtedy bardzo źle... w ostatniej mojej rozmowie z mixerem dowiedziałam się że on nie będzie płacił bo ma inne priorytety, że dokonał wyborów i że przebywa z ludźmi którzy świetnie to rozumieją i popierają. Nie mogłam uwierzyć w to że istnieją ludzie którzy potrafią popierać krzywdzenie 4 letniego chłopczyka ale po wymianie zdań z Tobą już wierze.
Możesz nazywać mnie jak chcesz, co prawda nie rozumiem Twojej potrzeby d*******ia mi, ale luzik, nie muszę rozumieć wszystkich świrów na świecie ;P
I na koniec tej dyskusji jałowej
MIXER jak dla mnie czas minął.
Możesz nazywać mnie jak chcesz, co prawda nie rozumiem Twojej potrzeby d*******ia mi, ale luzik, nie muszę rozumieć wszystkich świrów na świecie ;P
I na koniec tej dyskusji jałowej
MIXER jak dla mnie czas minął.
Manson paaaa tera:
"Pod koniec lat 30. "Ilustrowany Kurier Codzienny" donosił, że na peryferiach miasta można było spotkać nieogolonych i chodzących w starych ubraniach"leśnych ludzi". Podobno żyli utrzymując się z darów przyrody i okolicznych mieszkańców"
źródło: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Cisowa-najpiekniejsza-lesna-dzielnica-Trojmiasta-n37022.html
co by tradycji zadość poczynić przestaję się golić i zmieniać odzież.
"Pod koniec lat 30. "Ilustrowany Kurier Codzienny" donosił, że na peryferiach miasta można było spotkać nieogolonych i chodzących w starych ubraniach"leśnych ludzi". Podobno żyli utrzymując się z darów przyrody i okolicznych mieszkańców"
źródło: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Cisowa-najpiekniejsza-lesna-dzielnica-Trojmiasta-n37022.html
co by tradycji zadość poczynić przestaję się golić i zmieniać odzież.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Mam kolegę co mi się kiedyś zaklinał, że od jedzeniach tych czerwonych kapeluszy z cętkami to się właśnie wzięła historia świętego mikołaja, co to w zaprzęgu reniferów gwiaździste niebo przemierza i prezenty dzieciom daje. Naprawdę. Ludzie podobno to jedli i jedzą do dziś a wizje mają szerokie niczym kąt widzenia kociambrów. Ja nie próbowałem. (jeszcze)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Te czerwone kropkowane to są trujące dlatego, że atakują układ nerwowy. Muscymol i muskaryna. Zatruć się na śmierć tym raczej nie da (przynajmniej jak się spożywa w ilościach niewielkich), ale wizje znakomite daje. Ma tylko jeden efekt uboczny. Połowa spożywających rzyga po tym jak koty. Przez pół dnia. I nigdy nie wiesz, w której części populacji jesteś póki sam nie spróbujesz.
Zdaniem Stwora to już tak wyglądam, jak leśny ludź znaczy. Ale co poradzę na to, że najlepiej mi się łazi w kaloszach i zimowej kurtce? Kurtka ma może 10 lat, ale ze dwa razy ja już prałem. Mogę w niej do roboty w lesie, i na grzyby. Poza tym ma fajne kieszenie i można w niej nosić kilka flaszek piwa, nawet otwartych. Nie przewieje przez nią. I jest nieprzemakalna. No skarb. A że tam trochę przybrudzona, jak do lasu to się musi troche przybrudzić. Kalosze za to mam nowe, na jesieni kupiłem. Za 27 zł.
Zdaniem Stwora to już tak wyglądam, jak leśny ludź znaczy. Ale co poradzę na to, że najlepiej mi się łazi w kaloszach i zimowej kurtce? Kurtka ma może 10 lat, ale ze dwa razy ja już prałem. Mogę w niej do roboty w lesie, i na grzyby. Poza tym ma fajne kieszenie i można w niej nosić kilka flaszek piwa, nawet otwartych. Nie przewieje przez nią. I jest nieprzemakalna. No skarb. A że tam trochę przybrudzona, jak do lasu to się musi troche przybrudzić. Kalosze za to mam nowe, na jesieni kupiłem. Za 27 zł.