Widok

mój wątek

Nic na to nie poradzę.
Też chcę mieć chociaż jeden założony wątek.
Ale jak zwykle nie mam nic konstruktywnego do powiedzenia.
No to może chociaż pokażę Wam, co mnie śmieszy:

http://pl.youtube.com/watch?v=eEPJyeULAaI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Manson, daj jutro znać, czy po 2 dniach deszczów coś z ziemi powyłaziło.
Kombinuję, jak mogę, żeby sie (i nie tylko się) grzybowo zrealizować :D

Jesteś leworęczny? ;>
Pomalutku wychodzą. Dzisiaj robiłem pizzę z leśnymi grzybami - trochę kurek, trochę maślaków, kilka koźlarzy i gołąbków. Rosną sobie w różnych miejscach, ale niezbyt obficie, trzeba się jeszcze nachodzić.
Przed chwilą rozmawiałem z Babą Jagą. Również jest mykofilem ;)
Znam, podobnie jak Skowroniasta, miejsca w których z klęczek się wstaje wyłącznie po to, żeby wiadro zmienić.
Niestety.. nadal logistyka nieogarnięta :(
Pizza z grzybów leśnych- pycha :-)
I wiem co mówię ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
> Znam, podobnie jak Skowroniasta, miejsca w których z klęczek się wstaje wyłącznie po to, żeby wiadro zmienić.

Brzmi mało zachęcająco :D Cała przyjemność w tym, żeby trochę połazić. Oczywiście fajnie jest nie wracać z pustymi rękoma ;)
Ani mnie ani tym bardziej mojej suki do uroków leśnych spacerów przekonywać nie trzeba.
Ale tak raz do roku przydaje się dzień, z grzybowymi zbiorami "przemysłowymi" po których człowiek o 3 w nocy, siedząc nad stertą grzybicy przypomina sobie, że przecież już niejednokrotnie sobie obiecywał, żeby tych malutkich maślaczków nie zbierać ;)
Jednak najdalej z poranną jajecznicą z grzybami amnezja powraca a słoiczek czy dwa grzybowego "narybku" w occie zyskuje status obiektu kulinarnego kultu :D
No i zapach suszących się na piecu grzybów.. bezcenne :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ja czytam?Sadyl,Ty znasz takie grzybodajne miejsca?No to piszę od razu że logistykę masz opanowaną:D
A ja mam inna niż Sadyl politykę. Tylko koszyczek dziennie. Za to codziennie :-)

Musiałabys Majka spróbować mojej pizzy z grzybami. Tego, co ja chciałem ... Pizza musi być z rybą!!!

Pojawili się grzybiarze. Znaczy i grzyby chyba są. Jutro sprawdzę, bo dziś przytargałem tylko wielkiego prawucha, a łazić mi się nie chciało.
@Manson - ja właśnie mówię o Twojej pizzy :-) Tyle, że bez ryby :-)
A Ty myślisz, że czego ja się tak efektownie zaciąłem ??? :-)))
A czego ja myślę to nie powiem ;-)

Jednak dla mnie zdecydowanie lepsza z samymi grzybami, nie lubię ryb :-)
> A ja mam inna niż Sadyl politykę. Tylko koszyczek dziennie. Za to codziennie :-)

Jak ktoś nie musi za płot wychodzić, żeby grzyby znaleźć, to se może cwaniakować ;D
Dla mnie niestety grzybobranie jest całą wyprawą a nie li tylko miłą rozrywką dnia codziennego, porównywalną ze spacerem z psem ;)
Manson. Wspominałeś kiedyś, ze przyjaźnisz się z Konjem. To ja mam pytanie. Wiesz może, czy jego kumpel, sfreakowany poeta Zbigniew Sajnóg żyje? Oglądałem przedwczoraj ciekawy dokument o totarcie na tvp2. Zresztą kogoś tam w życiu też się poznało i w bilarda grywało. Film pokazali o późnej porze i pod koniec zacząłem przysypiać. Ostatnie, co pamiętam, to że Sajnoga znaleźli z poderżniętym gardłem i pociętymi przegubami. I z tą świadomością dowlokłem się do wyra przeczytawszy jeszcze napisy końcowe, w których pojawiła się dawno nie słyszana nazwa "Szelest spadających papierków".
A następnego dnia przeczytałem, że to nie był Sajnóg i że on żyje, tylko popadł w obłęd i popłynął w jakiejś sekcie. Tylko, że ten artykuł napisano wiele lat temu i nie wiem, jak to jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chyba już mniej więcej wiem. Wczoraj tylko w telefonie próbowałem coś znaleźć. Teraz siedzę przed komputerem i mam więcej możliwości śledczych. Wygląda na to, ze żyje i bierze udzial w różnych dyskursach

http://bienczycka.com/blog/?p=4929
Z Konjem znam się luźno, jak zresztą z dużą częścią postpunkowskiego środowiska tripolis.
Świat jest mały. Ciągle ci sami obijają się o tych samych :-)
Wiem, wiem, znam wszystkie poglądy i uzasadnienia bezcelowości wybuchu, błędów dowódczych i nieprzygotowania.
I wisi mi to.
Dzisiaj rocznica zakończenia Powstania Warszawskiego.
Gloria victis.
http://www.youtube.com/watch?v=ovlvjOoTi7s
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://youtu.be/JZh1PrQOGK0
nie sposób o nich zapomnieć...cześć i chwała
Dobrej nocy Złotowłosa :-)))
Pięknego popołudnia Mansonie :)
To widzial?

Chyba przestane pic alk.
Chyba...

:)

https://www.youtube.com/watch?v=d-CARkS0zKY

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Grajdołki (262 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry