Widok

jaar przestawiciel handlowy

czy ktoś tam pracował? jak tak to ma jakies uwagi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej ja kupilam roboklina i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiadomo....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

też to właśnie zauważyłam, że wiele tych pozytywnych opinii to jakaś ściema (wystarczy przeanalizować IP piszących)... heh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe, że większość pozytywnych postów ma podobne, albo takie same IP. Przypadek? Nie sądze... Nawet w ogłoszeniach o pracę nie piszą co to za firma itp.
Wstydzą się czy co?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To mi się podoba. Praca z sensem. Pójdę tam na rozmowę, warto zająć się tą pracą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta praca jest najlepszą w całej mojej karierze. Najwięcej satysfakcji dają telefony od klientów i podziękowania, że dziecko które chorowało na astmę teraz normalnie oddycha.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam, miesiącu temu miałam u siebie prezentację, Robocleana kupiłam, sprzedawca bardzo miły, nie wciskał, tylko rzeczowo objaśniał działanie. Nawet po sprzedaży dzwonił i pytał się, czy hestem zadowolona, czy coś doradzić. Bardzo dobra obsługa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powiem tak, ludzie życzliwi, profesjonalizm co rzadko się zdarza, sprzedawanie tylko ludziom których stać, czyli bez wciskania emerytom, super atmosfera, dobre zarobki. Miałem do czynienia z różnymi firmami i to jedna z nielicznych najlepszych.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

konkurencja Robocleana

O której firmie piszesz? Ciebie zatrudnia chyba konkurencja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Firma slaba, skoro zatrudnia rzesze ludzi by dobrze o niej pisali.

Na rynku obok kartofli mozna ich spotkać i caritasie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Moje życie zmieniło się od momentu rozpoczęcia pracy w Roboclean Poland. Pracuję 4 godziny, nie mam nad sobą szefa, codziennie poznaję nowych ludzi.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zawsze mówiłem, że nie jestem urodzonym sprzedawcą, więc unikałem zajmowania się sprzedażą. Natomiast mój brat od dawna sprzedaje z sukcesami Robocleana. Raz zabrał mnie do biura. Porozmawiałem z ludźmi, przyjrzałam się szkoleniu. Potem sam pojechałam. Zmieniłem zdanie, bo nie trzeba mieć doświadczenia. Regularnie sprzedaję i jestem jednym z najlepszych przedstawicieli w biurze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super atmosfera i fajni ludzie, fajni klienci. Już nigdy nie wrócę do pracy w korporacji. Pracuję, kiedy chcę, zarabiam dużo lepiej niż na etacie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jarku, nie ma co się pałować i na to zwracać uwagi. Każdy, kto czyta, sam wyciąga wnioski.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam wrażenie, jakby ktoś celowo chciał zdyskredytować firmę i urządzenie. Daj sobie człowieku spokój i nie rób hejtu. Weź się za coś konstruktywnego.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam wrażenie podczas czytania tych postów jakby mnie urabiali świadkowie j......

Co za poziom! Ludzie dajcie sobie spoko i szukajcie jeleni w lesie a nie na tym forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
W pełni potwierdzam Jarku! W moim biurze też są świetni ludzie, przychodzę do niego z przyjemnością. Uwielbiam tę pracę!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
No to pojawił się trol. No cóż, to jak wszędzie, to stały element wszystkich forów. Zawsze znajdzie się ktoś, kto nie chce budować, a chce burzyć.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wooow super i musisz to pisac na forum?!
Musisz sie sam dowartościować? Czy ta wspaniala firma daje za to premie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Fajna praca

Zachęcam bardzo! Świetna atmosfera, pomoc, szkolenia, sporo wolnego czasu - praca przede wszystkim wieczorami, dobre wynagrodzenia.Lubię tę pracę, wiem, że sprzedaję fantastyczny sprzęt!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry