Widok

jak długo schodził wam brzuch po porodzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jak długo schodził wam brzuch po porodzie? u mnie minelo juz dwa tygodnie a brzuch jest taki jak w 6 miesiacu ciazy:( nie wiem czy to normane czy moze powinnam zaczac sie niepokoic. no i te pytania ludzi wkolo"pani jeszcze nie urodzila?" grr
jak jest u was?

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam taki hmmm - no 5-ty miesiąc, ale z dnia na dzień mniejszy (albo mi się tak wydaje hihihi, bo Maciej mówi, że w sklepach możemy jeszcze korzystać przywileju pierwszeństwa dla ciężarnych hihih).
była dziś położna i pytałam co z tym pasem - od kiedy można nosić - to kazała poczekać do miesiąca, aż macica się sama obkurczy.

iwonka (sorki, że nnt, ale) - jak Kacperek? wszystko już gra?

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja na drugi dzien miałam taki jak w 3 miesiacy a teraz został mi taki jak przed ciążą

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh - ja przed ciążą to prawie wklęsły miałam, więc nie ma bata, żeby po miesiącu już był znów taki...

ja po trzech tygodniach wchodziłam w swoje spodnie sprzed ciąży xs- ki :-) ale skora jeszcze troszkę wisi fakt że miałam cesarkę więc pewnie troszkę dłużej to potrwa
up

image
image
Jak można nosić że skoro skóra wisi pewnie jeszcze schaby po bokach wystają
up

jestem po porodzie 6 miesięcy, miałam cesarkę. daltego przez dłuższy okres nie mogłam ćwiczyć, a nawet mi się nie chciało :) brzuszek zniknął sama nie wiem kiedy, ale na pewno w pierwszym miesiącu. każdego dnia był coraz mniejszy :) nie przejmuj się, za chwilę zapomnisz że wogóle miałaś brzuszek :)
up

image
Przed porodem miałam 60 cm, max 62 cm w pasie. Teraz, 3 tygodnie po porodzie mam prawie 70 cm. 10 cm będę musiała chyba ćwiczeniami zgubić :/. Ale rozstępów nie mam, co mnie bardzo cieszy i tylko jeszcze tak kreska jest widoczna, ale to schodzi samo :)

image

a ja jestem 5 m-cy po porodzie i brzuch jest jeszcze, malutki ale jest, tylko ja cały czas biorę lakarstwa na tarczycę i lekarka powiedziała, że mogę mieć problem ze zrzuceniem. mam plan, że zapiszę się na jakieś ćwiczenia i chociaż spróbuje trochę sie pozbyć tego brzuszka :)
up

image

image

image

image

up

image

up

image

strega-60 cm w pasie mialas?łomatko,ale byłas osa! ja przed ciązą mialam 70-72cm i zapewniam ze gruba ani nawet przy kosci nie bylam(nie jestem)

image
No właśnie talią nigdy się nie przejmowałam ( mam 172 wzrostu), a tu teraz będzie trzeba troszkę popracować, ale jeszcze mi się nie chce, może tak za 2 tygodnie zacznę jakieś ćwiczonka, hi, hi.

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeju,172 cm wzrostu i 60 w talii,toż to szok doslownie:) Ja mam 160cm i moje 70cm w talii bylo zupelnie oki,nigdy nie narzekałam:)no ale Ty przy mnie to doslownie wieża aifla z talią osy ;)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
He, he dobra jesteś:)

image

hmm...niewiem co znaczy to "hehe";) ale mam nadzieje,że nie dotyczy moich gabarytów .zapewniam Cię,że nigdy nie byłam gruba,po prostu w sam raz :)

image
He he to nie do twoich "gabarytów", tylko do tego co napisałaś na moj temat :)
70 cm w pasie to mało, więc nie musisz się niczym przejmować. Sama mam teraz prawie 70 i nie wyglądam źle :)
Najważniejsze, że dzieciaczki zdrowe, a cała reszta to już na 2 planie :)

image

:) No ja mam nadzieje po wszystkim miec spowrotem swoje 70-72 heh.musze Ci sie przyznać,że źle bym sie czuła mając tylko 60,ale to mi napewno "nie grozi"hehe.Zresztą,masz rację,najwazniejsze,by maluszki były zdrowiutkie.

image
Mi wydaje się że brzuch już zszedł (to co miało się obkurczyć) pozostał tylko tłuszcz i rozciągnieta skóra , czyli piękny fałd :)

[url=http://www.maluchy.pl]image[/url [url=https://achtedzieciaki.pl/artykul/10][img]http://s10.suwaczek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

do góry