Widok

jak dlugo w zlobku?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
do ktorej godziny Wasze dzieciaki zostaja w zlobku? Odwiedzilismy wczoraj po pracy z mezem kilka w naszej okolicy i o 17:15 nie bylo w zadnym ani jednego dziecka. zastanawiam sie o co chodzi?? babcie odbieraja? mamy nie pracuja na pelen etat? ja pracuje 8 godzin, godzina na dojazd, najwczesniej o 17 jestem w domu, wychodze o 7. czy powinnam zmienic prace, zeby dac dziecko do zlobka, czy co...? :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mój synek chodzi do przedszkola,zaprowadzam 8 po 8 i o 13 odbieram a jestem pracująca :) mam do pracy na 15 do północy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja utrzymuje kontakt z dziewczynami z ktorymi pracowalam w piekarni.Sporo dziewczyn odeszlo na macierzyński w niedalekim czsie wszystkie po kolei zachodziły w ciąże.Teraz jedna z nich wróciła już do pracy.Praca ogolnie jest od 7-19 2 na2 lub 3 na 3 dni.Oczywiście żłobki nie są tak dlugo otwarte więc ma etat codziennie od 7-15.Większść dziewczyn które tam pracują (zostały tylko 3 dziewczyny ze starej brygady) ma pretensje,że ta pracuje krócej i ma większą kase niestety bo czasem one robią do 18 jak nie ma tyle roboty a jest akord.Więc co z tego jak pracodawca musi a ekipa slaba same kwasy.Na pewno byloby lepiej jak reszta wróci to byloby ich 4.Reszta chyba nie miala umowy na stałe więc juz chyba nie pracują.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry