Widok

jak przebrać 2-letnie dziecko na bal karnawałowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
coś oryginalnego, nieskomplikowanego i by nie było niewygodne tzn, jakieś maski, szable, grube stroje misia itp odpadają

proszę o pomysły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może muchomor? Ostatnio "tworzyłam " klientce.
Kupujesz brystol czerwony i biały. Robisz kapelusz i podwójną nakładkę na plecy i piersi. U nas w wypożyczalni
hiciorem jest smok na 98-102cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ostatnio przebralam za smerfa.fajne i malo skomplikowane.musisz tylko kupic niebieska farbke do malowania twarzy i pomalowac nia cale cialo.latwo sie zmywa i znika z ciuszkow
http://forum.trojmiasto.pl/Zrob-sama-przebranie-dla-swojego-dziecka-t142297,1,16.html
Cytrynka - do wątku z przebraniami dorzuciłam sporo nowych linków z pomysłami :] popatrz - może coś Ci się spodoba :)
dziewczyny a gdzie jest organizowany bal karnawałowy dla dzieci?
Nie wiem czy to takie oryginalne ale moja córka lubi udawać że jest myszką, i znalazłam dla niej opaskę z mysimi uszkami i ogonek. Dodam więc stonowaną resztę stroju (mam skompletowane ze zwykłych legginsów, golfiku i szortów) i będzie myszką.
Uszy z ogonkiem dostałam na hali w LeClerk.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jolkafasolka, piszesz "u nas w wypożyczalni"... To ty masz te dwa punkty w falowcu przy Obrońców? :)
image
SEJWER .Tak ,jeden jest dla dziewczynek ,drugi dla chłopaków i dorosłych.
Małe pomieszczenia ale sobie radzimy.
przede wszystkim wygodnie!
moze kotek? ogon na gumce w pasie i opaska na glowe z uszkami, czarne rekawiczki-lapki, czarna bluzeczka i rajstopki i juz!
fasolka, mój synek własnie w tym rozmiarze, zapodaj prosze fotkę tego stroju smoka i czy on nie będzie za gorący dla mojego Synka ?
Dziewczyny a gdzie się wybieracie na ten bal? chętnie wybrałabym się z córcią.
a pirat - moj dzis byl, chusta plusz czapka z takiego zestawu z akcesoriami(luneta,pistolet) bez opaski na oko, bo on nie lubi takich pierdoł, dluzsza bluska w pasy(bialo czerwone) moje koraliki na szyje pasek czarny , czarne spodnie z podwienietymi nierowno nogawkami i dwie rozne skarpety jedna podkolanowka brazowa jedna czerwona, i git. a mial jeszcze zemien na reku ale zgubil ;) ale i bez tych dokupionych akcesorii rewelacyjnie wygladal
Córa i ja wbieramy się do przymorskiego klubu osiedlowego Maciuś I (Agusia wstawiła link), to w przyszły piątek. A może wcześniej zaszalejemy i będziemy też bawić się w COTOTU w ETC na Zaspie.

Jolkafasolka, następnym razem do Was zajrzę na pewno. Jakoś tak głupio mi było ostatnio wejść tylko się pogapić bo te uszka i ogonek na przebranie już miałam.
Pieczulka, no to zadbaliście o szczegóły. Szkoda że nie widziałam. Twój synek musiał rewelacyjnie wyglądać.
27 stycznia w piątek o godzinie 17 w Domku Kultury przy Okrąglaku, Gdańsk Przymorze ul. Śląska - bal karnawałowy - wstęp wolny, przewidziane są nagrody itp.
Ja się wybieram z moim 14 mc.
Mamy taką pelerynę tygrysa z Lidla, domaluje mu nosek i wąsy :)
pieczula - w jakiej cenie były akcesoria?
8,70 w takim sklepiku papierniczy/ksiegarnia/zabawki na Stogach, maja wszystko z lokalnych hurtowni
była tam luneta,siekierka, pistolet,czapka-kapelusz ale taki malutki, mojemu tak na styk wchodzi na glowe, trzeba bylo posklejac "kropelka" i jest niezle - w sumie trwale bo juz 3 dzien ujezdzania od rana do weiczora przezylo (no pistolet trzebabylo naprawic, bo synek mu mechanic polamal, ale sie mocno na nim wyzywal, zrobilam na slaska skretke i dziala ;))
Wiem z fizeliny kapelusz ,plus pieniążki i klips w formie koła.
Ja mam te kpl po 7zł. Bardzo fajny zestaw
http://www.jolkafasolka.pl Galeria dzieci chłopcy.

Wejdż w galerię nie galeria 2011/2012
Sejwer .....hehehe .Możesz się pogapić ,popytać i powiedzieć do widzenia . My naprawdę nie mamy parcia na kasę.
Chcemy by odwiedzali nas klienci cały czas ,a nie tylko jednokrotnie.
Często klientki z szkół dzwonią po strój po karnawale i wypożyczamy .
Jedno 25 zł mnie nie zbawi.
Dużo moich dawnych klientów rośnie do wypożyczalni gdyż wcześniej
prowadziłam komis dla dzieci z wózkami i łóżeczkami.Teraz mamy przychodzą z małolatami 4,5 letnimi i jest super atmosfera.
Ja lubię swoją pracę ,nawet przy tylko wypytujących klientach.
image

Uploaded with ImageShack.us

koszulka to podkoszulka damska odciete i po chamsku zszyte u gory ,
Moja 3 letnia córka na Halloween była przebrana za pająka. Czyli założyłam jej strój pająka (to taka koszulka z wypchanym brzuchem i doczepione na rzepy nogi pajaka po bokach ) + kredka do oczu namalowałam jej na twarzy to co widzicie :) strój jest na 12-18 miesiecy niby a moja 3 latka śmiało w to sie mieści!
można to samo zrobić dla chłopca.
image

image

a ktos sie wybiera z was to tego domu kultury przy okrąglaku 27 stycznia o g.17?miśkaaa to trzeba jakos rezerwowac wstep czy jak?gdzie jeszcze na Przymorzu sa takie balety heh jakos po poludniu?
aneta jesli chcesz sprzedać to ja rezerwuję, ale chciałabym najpierw wymiary, bo moje dziecko ma2 latka, ale 100 cm wzrostu
Cytrynka na 100cm to będzie na styk dobry ,sama mam taki strój i dzieciaki wchodzą do 102-106cm
Pieczulka, Anetaa, wasze pociechy wyglądały rewelacyjnie! Oboje jak wycięci z żurnala.
Jolkafasolka, pewnie odwiedzę. Jeśli ja się będę nadal krępować, to i tak wcześniej czy później córka mnie wciągnie w trakcie spaceru. Mieszkam z nią po sąsiedzku z Wami.
Sajwer ,to na razie podziwiajcie przez okno chłopaków i dorosłych.
Pozdrawiam
jesli chodzi o strój cytryny to macie tutaj fajnej jakosciu stroj :) gorąco polecam :)

http://megastroje.pl/cytryna/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry