Widok

jak schudnąć... :(

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga lekko zjechala 5 kg ale już spowrotem wróciła.. Moze polecacie jakąś siłownie dla kobiet? Albo takiego trenera osobistego? Co o tym sadzicie? Jak czegos nie wymysle w najblizszym czasie to chyba przejde na glodowke bo po prostu juz nie mam pomyslu nic nie dziala.. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wiem co tiulka poleca ale jesli interesuja cie produkty do szybkiego przygotowania to wejdz na strone https://chiashake.pl/ tam masz produkty pojedyncze albo cale pakiety, mozna je stosowac jako dodatek zamiast jednego czy dwoch posilkow albo calkowicie zamiast innych rzeczy (ja tak zrobilam) mieszasz z woda czy mlekiem i produkt gotowy, slodkie, smaczne i szybkie a do tego nie czujesz po nich glodu a kg same leca :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mozesz powiedziec cos wiecej o tym? co to za produkty i jak to wyglada cenowo?

Dukan jest bardzo zly, byl na niego bum bo szybko kg spadaly ale efekt jaki byl odbijany na organizmie to pogrom. Co do keto to jak najbardziej swietny pomysl, mozna miec cos takiego w gotowych produktach cos jak shake :D

Dukan to jedna z gorszych bardzo obciazajacych diet, bylam na niej krotko ale jednak to nie dla mnie. myslalam o diecie keto ale sama juz nei wiem, chce by to bylo zdrowe i bezpieczne

Bez ciężkiej pracy i ścisłej diety nie da się magicznie schudnąć, ale to każdy Ci przecież mówi. Warto zacząć od razu zdrowo się odżywiać, chociażby od regularnych posiłków i snu! Dobrym pomysłem może być też regulacja mikroflory jelit, która zapewni Ci przyswajalność składników, będziesz się więc czuła lepiej. O wpływie mikroflory jelit poczytasz tutaj https://www.lakcid.pl/zdrowe-jelita/jak-stan-mikrobioty-jelitowej-wplywa-na-jakosc-zycia-czlowieka

Znam to mniej chem nie jem wogólne weglowodanów cicze spaceruje ruszam sie i waga zleciała ledwo 2 kg gdzie u innych w tym czasie przy takim zyciwniu waga z 5-6 kg w dół. Taki urok metabolizmu . Trzeba by go przspieszyc tylko czym nie wiem.

Genialne rady tutaj przeczytałam:
https://forumnauka.pl/ogolnie/ketomorin-uwaga-opinie-i-efekty/

absolutnie nie pochwalam diet i różnego rodzajów tabletek, dlatego warto podejść do tego tematu rozsądnie tak jak napisali w linku :)

nie trzeba nie wiadomo jak ćwiczyć, wystarczy po prostu nie siedziec caly dzien w jednym miejscu, wystarczy gdzies sie przejsc albo porobić coś kondycyjnego nawet przez 20 minut zeby pobudzić organizm do trawienia i juz bedzie inaczej. Wiem że duzo osób schudło na diecie sokowej, Sok pomidorowy jest dobry na odchudzanie bo jest gesty, mozna sie nim zapchać a nie ma kalorii i cukru, 17 kcal/100ml to 3 razy mniej niz inne soki owocowe.

Ja tez dlugo probowalam schudnac, wydawalo mi sie, ze wszystko robie dobrze, a jednak efektow nie bylo zbytnio widac. Dopiero wspolpraca z moja konsultantka z diety 1:1 cambridge i ich produkty pozwolily mi uzyskac cialo o jakim zawsze marzylam z calego serca dziekuje!!!

polecam (oprócz diety) włączyć sobie koktajle odchudzające: https://www.apo-discounter.pl/koktajle-odchudzajace-w-proszku-c-1044 które dostarczą niezbędnych składników odżywczych, mają ciekawe smaki i można nimi zastąpić wybrane posiłki w ciągu dnia, pozostawiają na długo uczucie sytości :) ćwiczenia oczywiście jak najbardziej :)

Hej,wydaje mi się że tych przyjmowanych kalorii jest za mało ,dużo się ruszasz z tego co czytam, więc może powinnaś uda się do dietetyka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mniej jeść i więcej się ruszać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaczęłam zdrowiej jeść, więcej piję wody, nie podjadam przed snem. Do tego zaczęłam ćwiczyć pod okiem trenera personalnego https://www.michaltkacz.pl/ i w końcu zgubiłam zbędne kilogramy. Po ciąży sporo przybrałam i teraz już się za siebie wzięłam.

Nie podjadać. U mnie podjadanie sprawiało,ze tyłam.

dieta oraz ćwiczenia.

przede wszystkim musi być ujemny bilans kaloryczny. Jeśli ktoś chce schudnąć, a nie ma głowy do liczenia kalorii to powinien przejśc na catering pudełkowy. Ja mogę polecić Fit Fragola. Są stosunkowo tani, mają smaczne posiłki i zawsze wszystko dostarczają na czas ;)

niestety nie możemy wybrać partii ciala z której najpierw chcemy pozbyć się tłuszczu ???? ćwiczenia na dana partie ja wymodeluja ale to dzięki diecie najwięcej kg stracimy, ze wszystkich miejsc gdzie tłuszcz się odlozyl. Wiec nie zapominajmy ze duże znaczenie ma odpowiednia dieta. Najskuteczniejsza jaka do tej pory stosowałam okazuje się być dieta cambridge. Sami wypróbujcie

https://pantabletka.pl/na-odchudzanie-co-dziala-opinia/

A myślałaś o wsparciu swoich zmagań za pomocą tabletek na odchudzanie? Ja kupiłam niecały miesiąc temu i Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Poleciła mi go koleżanka, która również zaczęła walkę z nadprogramowymi kilogramami. Nie spodziewałam się cudów i dosyć sceptycznie podeszłam do stosowania tabletek bo wiem, że na redukcję kilogramów wpływa głównie dieta i ruch. Mimo to spróbowałam i nie żałuję. Slimperfect to dobry produkt, który faktycznie wspomaga proces odchudzania. Zauważyłam, że faktycznie hamuje uczucie łaknienia. Wcześniej w trakcie diety byłam ciągle głodna. Teraz uczucie ciągłego głodu znaczącą się zmniejszyło. Łatwiej utrzymać mi założoną dietę. Póki co kilogramy spadają. Suplementu systematycznie używam od 4 tygodni i w tym czasie udało mi się 'zrzucić' ponad 4 kg, co dla mnie jest świetnym wynikiem. Nie odczuwam żadnych negatywnych konsekwencji stosowania produktu. Slimperfect ma również korzystnie wpływać na stan włosów, paznokci i skóry. Faktycznie zauważyłam, że moja skóra w ostatnim czasie stała się mniej problematyczna. Problem suchej skóry zaczął znikać a to zdecydowanie dodatkowy plus. Myślę, że może to być zasługa kwasu hialuronowego, którego doszukałam się w składzie tabletek. Podsumowując: szczerze polecam. Produkt jest bezpieczny w stosowaniu co dla mnie jest bardzo ważne. Tym bardziej, że na rynku produktów do odchudzania pełno jest wątpliwej jakości "odchudzaczy" i łatwo trafić na szkodliwego bubla. Ja, mimo początkowo sceptycznego podejścia jestem pozytywnie zaskoczona i polecam te tabletki. Warto spróbować :)
Nalej wodę do 8 szklanek. Pij pij pij nie szybko nie dużo ale wolniej a częściej. Do końca dnia wszystko ma zniknąć. Do diety włącz dobre ale zdrowe rzeczy po pierwsze nie jedz dużych porcji ale też nie jak kot napłakał. Jedź regularnie 5posilkoch dziennie i w każdym przynajmniej jedno warzywo. Jedź kasze ryż pełnoziarnisty chleb razowy nie o awiaj sobie jedzenia ale zmień dietę. Jeśli masz ochotę na słodycze to polecam ryż z truskawkami owoce banany rodzynki daktyle lub zrób ciastka owsiane z odrobiną miody lub daktyle rodzynka czy bananem i zostaw w słoiku jak będziesz miała ochotę na słodycz znajdź alternatywy mnóstwo przepisów w internecie na zdrowe przepisy także gotuj próbuj sprawdź swoje smaki nie musi być jalowo i nie dobre żeby było zdrowo no i nie bądź leniem ruszaj się. Bieg 10 min dziennie nawet pobudzi twoje ciało skakanka zarąbista albo pływanie jeśli czujesz się ciążka jest taki wybór że naprawdę się da.

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy odchudzania i zdrowego stylu życia, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi dietami, w tym Dukanem, oraz podkreślają znaczenie regularnego ruchu, zdrowego odżywiania i wsparcia psychologicznego. Eksperci i osoby z doświadczeniem zalecają konsultacje z dietetykami, badania hormonalne (szczególnie tarczycy), jedzenie pięciu małych posiłków dziennie, eliminację białego pieczywa i słodyczy, picie dużo wody oraz systematyczne ćwiczenia. Wiele osób podkreśla, że nie istnieje magiczna dieta, a skuteczne odchudzanie wymaga długoterminowej zmiany nawyków, a nie krótkoterminowych eksperymentów, które prowadzą do efektu jo-jo. Rozmowy zawierają również rekomendacje dotyczące psychoterapii i grup wsparcia dla osób borykających się z problemami wagowymi i niską samooceną.

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry