Widok

jak schudnąć... :(

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga lekko zjechala 5 kg ale już spowrotem wróciła.. Moze polecacie jakąś siłownie dla kobiet? Albo takiego trenera osobistego? Co o tym sadzicie? Jak czegos nie wymysle w najblizszym czasie to chyba przejde na glodowke bo po prostu juz nie mam pomyslu nic nie dziala.. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokładnie: Ruch odpowiednie jedzenie i porzucenie słodyczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak tak https://www.youtube.com/watch?v=oYpPxFyyyjY
Ja stosowałam tabelki BurnBooster  i w końcu schudłam 7 kg. Teraz stosuje moja mama i póki co -4 kg. 
Ja kupiłam na stronie easyprofits: https://track.easyprofits.com/3a370208?geo=1

Może komuś pomoże tak jak mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie przechodź na głodówkę bo tylko sobie zaszkodzisz a po niej przytyjesz jeszcze więcej. Może zapisz się na zajęcia fitness? No i licz kalorie :) Polecam bloga https://stawkatozycie.pl/
Ja polecam zdrowe odżywianie oraz utrzymywanie deficytu kalorycznego wtedy waga sama będzie spadać a będziesz jadła to co lubisz. Nie warto katować się restrykcyjnymi dietami bo zazwyczaj kończy się to efektem jojo.

nowy rok nowa ja - wybralam catering od wygodnadieta i ruch- jednak to poczatki takze zaczelam od spacerow i rowerka stacjonarnego, jak na razie po pierwszym tygodniu -2kg takze jestem przeszczesliwa!

Myślę, że przede wszystkim najważniejsza jest odpowiednio zbilansowana dieta a także wysiłek fizyczny :)
Mamy zimę więc o ten sport jest oczywiście cieżko na zewnątrz ale bardzo dobrą opcją jest zapisanie się na siłownię czy basen. To moim zdaniem doskonała opcja. Ja chodzę na coś takego - https://stacjanowagdynia.pl/aquapark/aqua-fitness . Bardzo dobra sprawa jeśli chcemy ładnie i efektywnie pozbywać się kilogramów :) Można sobie trochę wyrzeźbić ciało.

nowy rok nowa ja :D widze watek odswiezony, takze powiem cos od siebie. u mnie siwetnie zadzialaly pudelka od wygodna dieta. 1500 kalorii niskokaloryczna, jestem na nich juz od pewnego czasu i schudlam 5 kg bez jakis wiekszych wyrzeczen!

maarzyłam aby schudnąć, ale nigdy nie miałam szczęscia do nikogo, kto by mi pomógł zrealizować tą misję, po prostu powiedział jak się zmienić, aż znalazłam w internecie Dr Dethloff i jej test dna Igenesis. Wyniki są bardzo szybko, nie ma mowy tutaj o długim czekaniu w niepewności, analiza fachowca i wiadomo o co chodzi. Dobrana dieta i zalecenia pomogły mi bardzo, schudnąć, dostałam też rozpiskę jakie ćwiczenia mi pomogą dojść do celu i udało się, ale co się dziwić, skoro ta metoda daje najwiarygodniejsze metody na świecie!! Dethloff i Igenesis i wszystko jasne!

Unikaj słodyczy i smażonego jedzenia. Zadbaj o większa dawkę ruchu, a nie ma opcji , że waga nie będzie spadać. Wiem co mówię, bo sama przez to przechodziłam. Jeżeli ja dałam radę, to Ty również dasz. Nie ma diety cud, ani magicznych tabletek. Jedyne czym się wspomagałam to odżywka białkowa od Elite Sport Food i witaminy.

Hej, przede wszytskim- żadne głodówki! Idz do dietetyka, neich wyliczy Ci dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Rób notatki, co jesz każdego dnia- może za dużo węglowodanów, a może za dużo tłuszczy i za mało ruchu? Pozwól profesjonaliście zadbać o to, żeby zyło Ci sie lepiej. Mówią że 80% to dieta, a 20% to ćwiczenia. WIęcej się ruszaj- nie napisałas co robisz poza dietą, może w tym tkwi problem? Znajdź sobie zajęcie takie aktywne, któe będziesz lubiła robić, które pozwoli Ci wpaść w jakaś rutyne. Ja zaczełam grać w squasha- 2 treningi w tygodniu- po roku 15 kg mniej, do tego dieta z któej wyeliminowałam wszelkie pieczywo, ziemniaki czy żółty ser. Moim zdaniem, nie ma sensu się fiksować i liczyć każde 100g. Nie przekraczaj dziennego zapotrzebowania kalorycznego, znajdź sport, który pokochasz a nie tylko zrzucisz wagę, ale znajdziesz miejsce na pyszne ciacho i nic złego się nie stanie:) Powodzenia!!!!

Zdecydowanie trzeba ćwiczyć i ograniczyć ilość spożywanego cukru. Jeśli jesteś uzależniona od słodyczy taj jak ja to lepiej zjeść taki niskokaloryczny batonik proteinowy activus-sport.pl/pl/c/Batony-i-przekaski/80 . Życzę powodzenia!

No jak się podłączę do pytania. I właśnie w kontekście wilczego głodu. Tak szczerze powiedziawszy to był do tej pory mój największy problem przy odchudzaniu. Nie byłam w stanie nad nim zapanować. Mimo, że stosowałam porady z różnych stron,np. na zasadzie więcej wody i tym podobne. W końcu decyzja czas na coś profesjonalnego. I takiego rozwiązania szukam. W związku z tym mam pytanie. Trafiłam na takie rozwiązanie, ktoś może coś powiedzieć o nim: https://zbijamywage.pl/preparaty-wspomagajace-odchudzanie/piperinox-naturalne-tabletki-na-odchudzanie/

craftarena.pl/utrata-wagi-dzieki-redukcyjnemu-jadlospisowi W ciągu 3 miesięcy 15 kg schudłem. 70% sukcesu w dobrej sylwetce, to dieta. Redukcja, redukcja i jeszcze raz redukcja.

może u ty też masz problem z podjadaniem słodkiego? Ja mialam ;/ przez to ciągle kilogramy na plusie. ale juz jest dobrze bo w glowie sobie troche ulozylam, poczytalam, doedukowalam sie i wiem, ze nie warto rezgynowac z danego smaku a po prostu pogłówkować jak sprawić żeby to co jemy było zdrowe i smaczne. Jest taki ebook fit słodycze się nazywa i tam masz od groma przepisów na różne smaczne i fajne dania, zamienniki słodyczy. Są różne pakiety przepisów ale łączy je to że wszystko tam masz rozpisane dokładnie co ile ma kcal ile tłuszczu itd Mnie ebook bardzo pomaga i w odchudzaniu i w zyciu bo nawet gotowanie fajne i przyjemne sie stalo.

przede wszystkim chudnąć trzeba z głową ;) dlatego ja polecam zamiast zastanawiać się na jaką dietę przejść udać się do specjalisty tj diet coacha, który pokaże nam i wytłumaczy na czym polega odpowiednie odchudzanie, które przyniesie zadowalające skutki - mnie tego nauczyła Ola Łomzik
Teraz wszyscy sobie Chodakowską chwalą,z resztą na FB często dodaje zdjęcia dziewczyn przed i po i można sobie porównać.

Do tego odpowiednia dieta.
Cześć,
4 tygodnie temu zmieniłam swoje nawyki żywieniowe, jem teraz dużo warzyw, jem chude mięso i wszystko to co jest zdrowe i łatwo dostępne o tej porze roku jak i dania jadam teraz o połowe mniejsze ale również nie jem posiłków do godz 18(myśle, że to dało mi najwięcej ponieważ przed zmianą diety na zdrową moim najwiekszym problem było jedzenie w nocy), również zaczełam tochę ćwiczyć, i pozytywnie myśleć... W ciągu tych 4 tygodni udało mi się zrzucić 7 kg, jestem bardzo zadowolona bo nie głodziłam się ani nie robiłam sobie za dużo wyrzeczeń bo jadłam praktycznie wszystko, raz w tyg pozwalalam sobie nawet na odrobine słodkosci... więc życze ci powodzenia w dalszych zmaganiach z dietą ;))
Hej,
Ja przed urodzeniem dziecka ważyłam 54 kilo, tuż przed porodem wskoczyłam na 72!!!
Po urodzeniu mialam depresje, bo nie moglam na siebie patrzeć.
Bylam, jestem instruktorką tańca i mimo to też borykalam się z wagą. Tylko powrot do ćwiczeń i jedzenie 5razy dziennie (mało, a czesto) sprawdzilo się!
Znowu waga jak przed ciążą.
Jeśli masz ochotę to zapraszam na swoje zajęcia Salsy Solo. Prowadzę pod kontem kobiet, które chcą zrzucić wagę i odzyskac figurę.
Info na priv.
kontakt@salsaline.pl
Ja poszłam do dietetyczki w Sopocie, efekt 13kg mniej. Później trochę ruchu - szybkie spacery. A to co jeszcze zostało i przeszkadzało zlikwidowałam zabiegiem coolsculpting - co prawda robiłam go sobie w Warszawie ale wiem, że jest już w Gdańsku, bo moje koleżanki już były tutaj. Szczerze polecam na wymodelowanie sylwetki - super efekty i bezpieczny, nie tam jakaś chińska aparatura bez efektów.

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy odchudzania i zdrowego stylu życia, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi dietami, w tym Dukanem, oraz podkreślają znaczenie regularnego ruchu, zdrowego odżywiania i wsparcia psychologicznego. Eksperci i osoby z doświadczeniem zalecają konsultacje z dietetykami, badania hormonalne (szczególnie tarczycy), jedzenie pięciu małych posiłków dziennie, eliminację białego pieczywa i słodyczy, picie dużo wody oraz systematyczne ćwiczenia. Wiele osób podkreśla, że nie istnieje magiczna dieta, a skuteczne odchudzanie wymaga długoterminowej zmiany nawyków, a nie krótkoterminowych eksperymentów, które prowadzą do efektu jo-jo. Rozmowy zawierają również rekomendacje dotyczące psychoterapii i grup wsparcia dla osób borykających się z problemami wagowymi i niską samooceną.

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry