Widok

jak schudnąć... :(

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga lekko zjechala 5 kg ale już spowrotem wróciła.. Moze polecacie jakąś siłownie dla kobiet? Albo takiego trenera osobistego? Co o tym sadzicie? Jak czegos nie wymysle w najblizszym czasie to chyba przejde na glodowke bo po prostu juz nie mam pomyslu nic nie dziala.. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

może u ty też masz problem z podjadaniem słodkiego? Ja mialam ;/ przez to ciągle kilogramy na plusie. ale juz jest dobrze bo w glowie sobie troche ulozylam, poczytalam, doedukowalam sie i wiem, ze nie warto rezgynowac z danego smaku a po prostu pogłówkować jak sprawić żeby to co jemy było zdrowe i smaczne. Jest taki ebook fit słodycze się nazywa i tam masz od groma przepisów na różne smaczne i fajne dania, zamienniki słodyczy. Są różne pakiety przepisów ale łączy je to że wszystko tam masz rozpisane dokładnie co ile ma kcal ile tłuszczu itd Mnie ebook bardzo pomaga i w odchudzaniu i w zyciu bo nawet gotowanie fajne i przyjemne sie stalo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

craftarena.pl/utrata-wagi-dzieki-redukcyjnemu-jadlospisowi W ciągu 3 miesięcy 15 kg schudłem. 70% sukcesu w dobrej sylwetce, to dieta. Redukcja, redukcja i jeszcze raz redukcja.

No jak się podłączę do pytania. I właśnie w kontekście wilczego głodu. Tak szczerze powiedziawszy to był do tej pory mój największy problem przy odchudzaniu. Nie byłam w stanie nad nim zapanować. Mimo, że stosowałam porady z różnych stron,np. na zasadzie więcej wody i tym podobne. W końcu decyzja czas na coś profesjonalnego. I takiego rozwiązania szukam. W związku z tym mam pytanie. Trafiłam na takie rozwiązanie, ktoś może coś powiedzieć o nim: https://zbijamywage.pl/preparaty-wspomagajace-odchudzanie/piperinox-naturalne-tabletki-na-odchudzanie/

Zdecydowanie trzeba ćwiczyć i ograniczyć ilość spożywanego cukru. Jeśli jesteś uzależniona od słodyczy taj jak ja to lepiej zjeść taki niskokaloryczny batonik proteinowy activus-sport.pl/pl/c/Batony-i-przekaski/80 . Życzę powodzenia!

Hej, przede wszytskim- żadne głodówki! Idz do dietetyka, neich wyliczy Ci dzienne zapotrzebowanie kaloryczne. Rób notatki, co jesz każdego dnia- może za dużo węglowodanów, a może za dużo tłuszczy i za mało ruchu? Pozwól profesjonaliście zadbać o to, żeby zyło Ci sie lepiej. Mówią że 80% to dieta, a 20% to ćwiczenia. WIęcej się ruszaj- nie napisałas co robisz poza dietą, może w tym tkwi problem? Znajdź sobie zajęcie takie aktywne, któe będziesz lubiła robić, które pozwoli Ci wpaść w jakaś rutyne. Ja zaczełam grać w squasha- 2 treningi w tygodniu- po roku 15 kg mniej, do tego dieta z któej wyeliminowałam wszelkie pieczywo, ziemniaki czy żółty ser. Moim zdaniem, nie ma sensu się fiksować i liczyć każde 100g. Nie przekraczaj dziennego zapotrzebowania kalorycznego, znajdź sport, który pokochasz a nie tylko zrzucisz wagę, ale znajdziesz miejsce na pyszne ciacho i nic złego się nie stanie:) Powodzenia!!!!

Unikaj słodyczy i smażonego jedzenia. Zadbaj o większa dawkę ruchu, a nie ma opcji , że waga nie będzie spadać. Wiem co mówię, bo sama przez to przechodziłam. Jeżeli ja dałam radę, to Ty również dasz. Nie ma diety cud, ani magicznych tabletek. Jedyne czym się wspomagałam to odżywka białkowa od Elite Sport Food i witaminy.

maarzyłam aby schudnąć, ale nigdy nie miałam szczęscia do nikogo, kto by mi pomógł zrealizować tą misję, po prostu powiedział jak się zmienić, aż znalazłam w internecie Dr Dethloff i jej test dna Igenesis. Wyniki są bardzo szybko, nie ma mowy tutaj o długim czekaniu w niepewności, analiza fachowca i wiadomo o co chodzi. Dobrana dieta i zalecenia pomogły mi bardzo, schudnąć, dostałam też rozpiskę jakie ćwiczenia mi pomogą dojść do celu i udało się, ale co się dziwić, skoro ta metoda daje najwiarygodniejsze metody na świecie!! Dethloff i Igenesis i wszystko jasne!

nowy rok nowa ja :D widze watek odswiezony, takze powiem cos od siebie. u mnie siwetnie zadzialaly pudelka od wygodna dieta. 1500 kalorii niskokaloryczna, jestem na nich juz od pewnego czasu i schudlam 5 kg bez jakis wiekszych wyrzeczen!

Myślę, że przede wszystkim najważniejsza jest odpowiednio zbilansowana dieta a także wysiłek fizyczny :)
Mamy zimę więc o ten sport jest oczywiście cieżko na zewnątrz ale bardzo dobrą opcją jest zapisanie się na siłownię czy basen. To moim zdaniem doskonała opcja. Ja chodzę na coś takego - https://stacjanowagdynia.pl/aquapark/aqua-fitness . Bardzo dobra sprawa jeśli chcemy ładnie i efektywnie pozbywać się kilogramów :) Można sobie trochę wyrzeźbić ciało.

nowy rok nowa ja - wybralam catering od wygodnadieta i ruch- jednak to poczatki takze zaczelam od spacerow i rowerka stacjonarnego, jak na razie po pierwszym tygodniu -2kg takze jestem przeszczesliwa!
Ja polecam zdrowe odżywianie oraz utrzymywanie deficytu kalorycznego wtedy waga sama będzie spadać a będziesz jadła to co lubisz. Nie warto katować się restrykcyjnymi dietami bo zazwyczaj kończy się to efektem jojo.
Nie przechodź na głodówkę bo tylko sobie zaszkodzisz a po niej przytyjesz jeszcze więcej. Może zapisz się na zajęcia fitness? No i licz kalorie :) Polecam bloga https://stawkatozycie.pl/
Ja stosowałam tabelki BurnBooster  i w końcu schudłam 7 kg. Teraz stosuje moja mama i póki co -4 kg. 
Ja kupiłam na stronie easyprofits: https://track.easyprofits.com/3a370208?geo=1

Może komuś pomoże tak jak mi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak tak https://www.youtube.com/watch?v=oYpPxFyyyjY
Dokładnie: Ruch odpowiednie jedzenie i porzucenie słodyczy:)
Nalej wodę do 8 szklanek. Pij pij pij nie szybko nie dużo ale wolniej a częściej. Do końca dnia wszystko ma zniknąć. Do diety włącz dobre ale zdrowe rzeczy po pierwsze nie jedz dużych porcji ale też nie jak kot napłakał. Jedź regularnie 5posilkoch dziennie i w każdym przynajmniej jedno warzywo. Jedź kasze ryż pełnoziarnisty chleb razowy nie o awiaj sobie jedzenia ale zmień dietę. Jeśli masz ochotę na słodycze to polecam ryż z truskawkami owoce banany rodzynki daktyle lub zrób ciastka owsiane z odrobiną miody lub daktyle rodzynka czy bananem i zostaw w słoiku jak będziesz miała ochotę na słodycz znajdź alternatywy mnóstwo przepisów w internecie na zdrowe przepisy także gotuj próbuj sprawdź swoje smaki nie musi być jalowo i nie dobre żeby było zdrowo no i nie bądź leniem ruszaj się. Bieg 10 min dziennie nawet pobudzi twoje ciało skakanka zarąbista albo pływanie jeśli czujesz się ciążka jest taki wybór że naprawdę się da.

A myślałaś o wsparciu swoich zmagań za pomocą tabletek na odchudzanie? Ja kupiłam niecały miesiąc temu i Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Poleciła mi go koleżanka, która również zaczęła walkę z nadprogramowymi kilogramami. Nie spodziewałam się cudów i dosyć sceptycznie podeszłam do stosowania tabletek bo wiem, że na redukcję kilogramów wpływa głównie dieta i ruch. Mimo to spróbowałam i nie żałuję. Slimperfect to dobry produkt, który faktycznie wspomaga proces odchudzania. Zauważyłam, że faktycznie hamuje uczucie łaknienia. Wcześniej w trakcie diety byłam ciągle głodna. Teraz uczucie ciągłego głodu znaczącą się zmniejszyło. Łatwiej utrzymać mi założoną dietę. Póki co kilogramy spadają. Suplementu systematycznie używam od 4 tygodni i w tym czasie udało mi się 'zrzucić' ponad 4 kg, co dla mnie jest świetnym wynikiem. Nie odczuwam żadnych negatywnych konsekwencji stosowania produktu. Slimperfect ma również korzystnie wpływać na stan włosów, paznokci i skóry. Faktycznie zauważyłam, że moja skóra w ostatnim czasie stała się mniej problematyczna. Problem suchej skóry zaczął znikać a to zdecydowanie dodatkowy plus. Myślę, że może to być zasługa kwasu hialuronowego, którego doszukałam się w składzie tabletek. Podsumowując: szczerze polecam. Produkt jest bezpieczny w stosowaniu co dla mnie jest bardzo ważne. Tym bardziej, że na rynku produktów do odchudzania pełno jest wątpliwej jakości "odchudzaczy" i łatwo trafić na szkodliwego bubla. Ja, mimo początkowo sceptycznego podejścia jestem pozytywnie zaskoczona i polecam te tabletki. Warto spróbować :)

https://pantabletka.pl/na-odchudzanie-co-dziala-opinia/

niestety nie możemy wybrać partii ciala z której najpierw chcemy pozbyć się tłuszczu ???? ćwiczenia na dana partie ja wymodeluja ale to dzięki diecie najwięcej kg stracimy, ze wszystkich miejsc gdzie tłuszcz się odlozyl. Wiec nie zapominajmy ze duże znaczenie ma odpowiednia dieta. Najskuteczniejsza jaka do tej pory stosowałam okazuje się być dieta cambridge. Sami wypróbujcie

przede wszystkim musi być ujemny bilans kaloryczny. Jeśli ktoś chce schudnąć, a nie ma głowy do liczenia kalorii to powinien przejśc na catering pudełkowy. Ja mogę polecić Fit Fragola. Są stosunkowo tani, mają smaczne posiłki i zawsze wszystko dostarczają na czas ;)

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy odchudzania i zdrowego stylu życia, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi dietami, w tym Dukanem, oraz podkreślają znaczenie regularnego ruchu, zdrowego odżywiania i wsparcia psychologicznego. Eksperci i osoby z doświadczeniem zalecają konsultacje z dietetykami, badania hormonalne (szczególnie tarczycy), jedzenie pięciu małych posiłków dziennie, eliminację białego pieczywa i słodyczy, picie dużo wody oraz systematyczne ćwiczenia. Wiele osób podkreśla, że nie istnieje magiczna dieta, a skuteczne odchudzanie wymaga długoterminowej zmiany nawyków, a nie krótkoterminowych eksperymentów, które prowadzą do efektu jo-jo. Rozmowy zawierają również rekomendacje dotyczące psychoterapii i grup wsparcia dla osób borykających się z problemami wagowymi i niską samooceną.
do góry