Widok

jak schudnąć... :(

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga lekko zjechala 5 kg ale już spowrotem wróciła.. Moze polecacie jakąś siłownie dla kobiet? Albo takiego trenera osobistego? Co o tym sadzicie? Jak czegos nie wymysle w najblizszym czasie to chyba przejde na glodowke bo po prostu juz nie mam pomyslu nic nie dziala.. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dieta oraz ćwiczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie podjadać. U mnie podjadanie sprawiało,ze tyłam.

Zaczęłam zdrowiej jeść, więcej piję wody, nie podjadam przed snem. Do tego zaczęłam ćwiczyć pod okiem trenera personalnego https://www.michaltkacz.pl/ i w końcu zgubiłam zbędne kilogramy. Po ciąży sporo przybrałam i teraz już się za siebie wzięłam.

Mniej jeść i więcej się ruszać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,wydaje mi się że tych przyjmowanych kalorii jest za mało ,dużo się ruszasz z tego co czytam, więc może powinnaś uda się do dietetyka?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam (oprócz diety) włączyć sobie koktajle odchudzające: https://www.apo-discounter.pl/koktajle-odchudzajace-w-proszku-c-1044 które dostarczą niezbędnych składników odżywczych, mają ciekawe smaki i można nimi zastąpić wybrane posiłki w ciągu dnia, pozostawiają na długo uczucie sytości :) ćwiczenia oczywiście jak najbardziej :)

Ja tez dlugo probowalam schudnac, wydawalo mi sie, ze wszystko robie dobrze, a jednak efektow nie bylo zbytnio widac. Dopiero wspolpraca z moja konsultantka z diety 1:1 cambridge i ich produkty pozwolily mi uzyskac cialo o jakim zawsze marzylam z calego serca dziekuje!!!

nie trzeba nie wiadomo jak ćwiczyć, wystarczy po prostu nie siedziec caly dzien w jednym miejscu, wystarczy gdzies sie przejsc albo porobić coś kondycyjnego nawet przez 20 minut zeby pobudzić organizm do trawienia i juz bedzie inaczej. Wiem że duzo osób schudło na diecie sokowej, Sok pomidorowy jest dobry na odchudzanie bo jest gesty, mozna sie nim zapchać a nie ma kalorii i cukru, 17 kcal/100ml to 3 razy mniej niz inne soki owocowe.

Genialne rady tutaj przeczytałam:
https://forumnauka.pl/ogolnie/ketomorin-uwaga-opinie-i-efekty/

absolutnie nie pochwalam diet i różnego rodzajów tabletek, dlatego warto podejść do tego tematu rozsądnie tak jak napisali w linku :)

Znam to mniej chem nie jem wogólne weglowodanów cicze spaceruje ruszam sie i waga zleciała ledwo 2 kg gdzie u innych w tym czasie przy takim zyciwniu waga z 5-6 kg w dół. Taki urok metabolizmu . Trzeba by go przspieszyc tylko czym nie wiem.

Bez ciężkiej pracy i ścisłej diety nie da się magicznie schudnąć, ale to każdy Ci przecież mówi. Warto zacząć od razu zdrowo się odżywiać, chociażby od regularnych posiłków i snu! Dobrym pomysłem może być też regulacja mikroflory jelit, która zapewni Ci przyswajalność składników, będziesz się więc czuła lepiej. O wpływie mikroflory jelit poczytasz tutaj https://www.lakcid.pl/zdrowe-jelita/jak-stan-mikrobioty-jelitowej-wplywa-na-jakosc-zycia-czlowieka

Dukan to jedna z gorszych bardzo obciazajacych diet, bylam na niej krotko ale jednak to nie dla mnie. myslalam o diecie keto ale sama juz nei wiem, chce by to bylo zdrowe i bezpieczne

Dukan jest bardzo zly, byl na niego bum bo szybko kg spadaly ale efekt jaki byl odbijany na organizmie to pogrom. Co do keto to jak najbardziej swietny pomysl, mozna miec cos takiego w gotowych produktach cos jak shake :D

mozesz powiedziec cos wiecej o tym? co to za produkty i jak to wyglada cenowo?

nie wiem co tiulka poleca ale jesli interesuja cie produkty do szybkiego przygotowania to wejdz na strone https://chiashake.pl/ tam masz produkty pojedyncze albo cale pakiety, mozna je stosowac jako dodatek zamiast jednego czy dwoch posilkow albo calkowicie zamiast innych rzeczy (ja tak zrobilam) mieszasz z woda czy mlekiem i produkt gotowy, slodkie, smaczne i szybkie a do tego nie czujesz po nich glodu a kg same leca :)

pije takie soki na odchudzanie
https://polskiepomidory.com.pl/
bez cukru

Żeby zdrowo schudnąć najważniejsza jest zbilansowana dieta i nie podjadanie słodyczy (z czym zawsze miałam duży problem). Ja obecnie jestem na diecie 1:1, kiedyś nazywała się dieta cambridge. Mają dużo zdrowych przekąsek dzięki czemu całkowicie przestałam jeść zwykłe słodycze. Czuję się dużo lepiej i cyferki na wadze też się lepiej prezentują

Odstaw kawę, czarną herbatę, cukier.Mleko bez laktozy.Da się. Pij pokrzywę, zieloną i rumiankową herbatę. Jedz lekko. Białe czerstwe pieczywo. Odstaw pestkowe. Obserwuj swoje reakcje. Poznaj siebie.Po czasie sama dojdziesz Ci szkodzi.

Dobrze będzie również wprowadzić jakieś dobre zioła: https://kredensziolowy.pl/produkt/jeliherbs/ W tym miejscu znajdziesz odpowiednie zioła na jelita.

Jest to na pewno lepsze niż od razu traktowanie żoładka lekami.

Odpowiednia dieta, regularne posiłki. Ograniczenie słodyczy w tym cukru. No i aktywność fizyczna. To podstawa. Jednak można też skorzystać z takiego zabiegu jak modelowanie sylwetki. Na anlaya.pl/pricelist/onda jest on nawet dość szczegółowo opisany. Od jakiegoś czasu takie zabiegi są bardzo popularne. Jednak bez zmiany nawyków żywieniowych i aktywność, efekt na pewno się nie utrzyma.

ostanio widziałąm na TVN jak Małgorzata Rozenek czy teraz Majdan ma swój program jak wraca do formy po dziecku no i wskoczyła na wagę ma 61 kg !!!! i odchudza się i torturuje to oczy zrobiłam to ile chce ważyć 30 kg hehe ja miałam o wiele więcej więc jak masz taki problem jak JA a nie Pani Rozenek polecam Ci nic nie robić ... a jesli masz rzeczywiście nadwagę to polecam CI kanabialice bo podejrzewam że tak tortutorać się nie będziesz mieć sił... bo nikt ci za to nie bedzie płacił jak tej Pani więc czasem jest tak dieta sport i waga stoi można jeść tyle błonnika warzyw itd i nic nie daje za rada koleżanki zaczełam stosować kanabialice - twierdzi ona że kanabialica nie tylko przyspiesza przemianę materii, ale też hamujące aktywność enzymów, które prowadzą do odkładania tłuszczów w organizmie. zaueażyłam że na ty sporo schudła ale stosowała dłużej niż ja .... Widzę już pewne efekty - straciłam 3 kg po miesiącu picia codziennie w promocyjniej cenie kupywałam tu https://konopiafarmacja.pl/olejki-cbd-cbg/275-kanabialica-krople-na-odchudzanie.html l i lepiej z tej strony kupcie jeśli macie problem bo są twż strony gdzie zostawia się numer telefonu i oni oddzwaniaja ale nie polecam bo będą co drugi dzień wam wydzwaniać jak tej mojej koleżance co poleciła mi kanabialica heheh

Podsumowanie:

Dyskusja dotyczy odchudzania i zdrowego stylu życia, gdzie użytkownicy dzielą się doświadczeniami z różnymi dietami, w tym Dukanem, oraz podkreślają znaczenie regularnego ruchu, zdrowego odżywiania i wsparcia psychologicznego. Eksperci i osoby z doświadczeniem zalecają konsultacje z dietetykami, badania hormonalne (szczególnie tarczycy), jedzenie pięciu małych posiłków dziennie, eliminację białego pieczywa i słodyczy, picie dużo wody oraz systematyczne ćwiczenia. Wiele osób podkreśla, że nie istnieje magiczna dieta, a skuteczne odchudzanie wymaga długoterminowej zmiany nawyków, a nie krótkoterminowych eksperymentów, które prowadzą do efektu jo-jo. Rozmowy zawierają również rekomendacje dotyczące psychoterapii i grup wsparcia dla osób borykających się z problemami wagowymi i niską samooceną.
do góry