Widok

jak ubrać do chrztu roczną dziewczynkę???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
przeglądam allegro i to co tm widzę to masakra jakaś. Samie tiule itp.
Chrzest będzie zimą. Jak ubrać elegancko ale nie jak ruską lalkę roczną dziewczynkę. Może jakieś pomysły?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może trochę droższa opcja niż allegro ale rozejzalabym sie bardziej w galeriach, Zara, H&M, rajstopki, sukienka no i jakaś ciepła kurtka. Te rzeczy typowe do chrztu, garniturki i bety są moim zdaniem okropne. A najlepiej chrzcic jak jest ciepło, wtedy to dopiero jest wybór :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też będe chrzcić dziecko już ponad roczne i ostatnio zastanawiałam sie nad tym i chyba po prostu ubiorę ja ładnie elegancko(nie koniecznie na biało) I tyle

Lucy akurat chciałam aby na chrzcie byli moi rodzice którzy mieszkają za granicą i my chcemy na nich poczekać.
Niektórzy właśnie dlatego mi zwlekają z chrztem do zimy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
postawiłabym na elegancki ładny jasny płaszczyk i berecik ... pod nim jakaś sukienusia, niekoniecznie biała
ja chrzcilam zima 4,5 miesiaczniaka a ze niecierpie tych becikow i innych chrzcinowych wynalazkow zalozylam ecru rajstopki cieplejsza sukienke w kolorze wanilii w czarne kokardki na to byl ecru plaszczyk z Zary i czapka w podobnym kolorze wygladala elegancko wiec wcale nie trzeba stroic w tiule
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Super sukienki sa w zarze albo w wójciku
Witam. Może spodobają się Ci ubranka w sklepie http://www.fullsklep.pl są na jesienne i zimowe dni. Nie wszystkie sukieneczki są tiulowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (85 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry