Widok

jak ubrac dziecko do chrztu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny jak ubieracie teraz dziecko do chrztu?? Jest zimno to napewno kombinezon i na to szatkę??? czy jak??No wiadomo ze ubranko pod spodem ale na wierzch musi byc szatka??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szatka to taki kawałeczek materiału , który nakłada się w odpowiednim momenci chrztu- robi to chrzestna mama!Ja kupiłam bardzo ładną sukieneczke w akpolu z kapelusikiem, a na to taki kombinezonik 2 częściowy z czapeczką bardzo milutki i cieplutki, fakt że łacznie kosztowało mnie to 200 zł ale efekt był powalający- Zuzia wyglądała jak mala dama w sukience i kapelusiku naszytym na cieplutkiej czapeczce.Chrzest był 30 listopada.
Trzyktosie:)czesc Justynko. Co do ubrania to nie pomogę, bo Jula była chrzczona 30 września i było tak ciepło, ze miała tylko body, sukieneczke, rajstopki i czapeczke na główce.

pozdrawiamy
Hej Kala :)
jaki zbieg okoliczności...Pozdrowionka
szatka moze być w formie takiej chusteczki (taka my mielismy) lub takiej jakby bluzeczki którą i tak się nie ubiera tylko kładzie na dziecko. Chrzest mieliśmy 27 grudnia więc mała była normalnie w kombinezonie (mamy taki biały) i czapce. A ze ja nie lubie tych okropnych strojnych ciuszków które potem do niczego sie nie nadaja a do tego przewaznie to okropnie brzydkie to my ubralismy mała w biała koszule i spudnice w krate brazowa na szelkach i do tego buty wszystko H&M wygladała szałowo i to przeciez tylko wdomu dla gosci i troche fotograf pooribił.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

do góry