Widok

jak udekorowac dom panny młodej?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej. nie wiem jak przygotowac dom do wesela jakie ozdoby? nie wiem czy to sie jeszcze robi ale na weselach ktore widziłam to w domach panny młodej drzwii dekorowali bukszpanem albo merta i do tego jakies kwiatki czy kokardki czy cos takiego sie nadal robi? jeszcze brame do wjazdu do domu widziłam ze balonami dekorowali, czy to nadal sie tez robi? no i jakis plakat na dzwiach wejsciowych typu "witamy gosci weselnych" czy Wy tez cos takiego lub cos w innym stylu robicie?
czy co sie wogole teraz robi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
angelika - rozumiem i nie ma problemu:)

a taka ogrodowa to później "normalnie" się przyda i do wykorzystania
tam u ciebie przy drzwiach i taka z donicami, o ile by była z odpowienim rozstawem, też by było dobra - tylko czy coś fajnego zdąży do ślubu w donicach wyrosnąć...
w sklepie ogrodniczym juz wyrosniete kwiatki bez problemu mozna kupic wiec mysle o takiej opcji:) zaraz obejze twoja autoreklame:)
ale fajne te ozdoby z kamienia. piesek mi sie podoba:) sam to wykonujesz?
sama miało byc:)
prawie - tzn kamieniarz mi przygotowuje kamienie odpowiednio nawiercone pod moje metalowe części (które też mi kto inny robi)

ja skłądam to do kupy i firmuję;)
znalazłam na allegro girlandy kwiatowe za 9,9zł
http://allegro.pl/item943806083_girlanda_roze_biale_180cm_wesele_slub_85_732.html

myslicie ze by były dobre do ozdobienia bramy tej ogrodowej?
AgaB fajną robote masz:)
myślę, ze do wykorzystania te girlandy - trzeba tylko policzyć ile...
ale zawsze można usupełnić przestrzeń jakimiś tiulami/organzą
tak własnie mysle ze dodac do tego jakis tiul albo organze jak piszesz. chyba na próbe jedno zamowie i zobacze jak to w rzeczywistości wyglada.
grunt, że już pomysł - zaczepienie masz...
a dalej pójdzie samo;)
tak to najwazniejsze i mysle ze to dobry pomysł z taka brama. tylko jeszcze sie dowiem czy moze wypozyczenie oryginalnej bramy by sie opłacało.
AgaB w tej chwili nie jestem w stanie zaoferować Ci takiej dekoracji jak na fotce, nie mam bramy ani stojaków - dopeiro się przymierzam, ja dekoruje troszkę inaczej :) a na składkę też się raczej nie pisze bo i tak muszę to zakupić dla swojej firmy i tak, a mam znajomego kowala i do niego chce uderzyć po ofertę :)
a ja się muszę do mojego kowala uśmiechnąć - ile on by za to policzył;)

może do kamieni jeszcze bramy i kwietniki ślubne w ofertę dorzucę;)
i kurcze, nakręciłaś mnie na temat, o którym jeszcze nie zaczęłam myśleć (dekoracja kościoła, domu...) - nie wstyd ci?;)

karolinka - ale i tak podeslij dekorację kościoła, ok?
kto ja?
Karolinka a mi tez mozesz wysłac oferte dekoracji? i ceny? moj e-mail w moim profilu
karolinka i daj znac jak bedziesz miała juz ta brame:)
a kto zaczął ten temat, o którym nie myślałam i planowałam do co najmniej czerwca nie myśleć?;)

no i jest marzec, a ja się różnymi wizjami już nakręcam... dorbze, ze weekend już puka;)
hehe sorki:);p ja po prostu tak mam ze o wszystkim duzo szybciej mysle i planuje i porownuje co sie lepiej opłaci i co jak zrobic. nie lubie nic na ostatni mo ent. lubie sie wczesniej zorientowac w sytuacji i czasem jakis fajny pomysł wpadnie - jak dzisiaj:)
wczesniej nawet nie pomyslalam ze taka bramke na wejsciu mozna zrobic a teraz juz wiem:) i mysle zo to bedzie super tylko jeszcze kwestia dokładnego zapoznania sie u ustalenia jak to wykonac.
do góry