Widok

jak udekorowac dom panny młodej?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej. nie wiem jak przygotowac dom do wesela jakie ozdoby? nie wiem czy to sie jeszcze robi ale na weselach ktore widziłam to w domach panny młodej drzwii dekorowali bukszpanem albo merta i do tego jakies kwiatki czy kokardki czy cos takiego sie nadal robi? jeszcze brame do wjazdu do domu widziłam ze balonami dekorowali, czy to nadal sie tez robi? no i jakis plakat na dzwiach wejsciowych typu "witamy gosci weselnych" czy Wy tez cos takiego lub cos w innym stylu robicie?
czy co sie wogole teraz robi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
surin naprawde? to dlaczego mojego ip sie czepiasz i na podstawie niego piszesz o mnie te kłamstwa?

a tak poza tym w tym wątku co podałam to akurat o twoje ip nie chodzi tylko o nik ktory akurat nie jest tak popularny zeby ktos sie pod ciebie podszywał. ale co ja ci głupiutkiej bede tłumaczyc;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oj angelika, nie pomyslalas ze pracujac w duzej firmie jest duzo osob czytajacych i udzielajacych sie na forach wiec maja to samo ip. ale co ja tobie glupiutkiej bede tlumaczyla.
co? nie rozumiem.
może odkurzyć wystarczy i umyć kibelek? :-)
bez komentarza. nie ma ochoty z toba dyskutowac sciemiaro-> poczytaj sobie i przypomnij jak ty sciemiałas w wątku ktory wyzej podałam.
pozdrawiam
angelika sss nie prez surin nie podalas daty slubu. ty tego od pol roku nie robisz a ja wysledzilam ciebie jako sciemniare miesiac temu.
dziwne ze czesc dziewczyn wie ze ty to slynna prostaczka annaxxxx
ciesze sie ze komus moje wątki sie przydały.wkoncu po to jest to forum :) a nie tylko do zachwycania sie soba i chwaleniem:)
Adusia1987 moze i fakt by pomogło ,ale wystarcza mi to co sie dowiem i sama reszte nie na forum załatwiam. daje jakos z tym rade nie podajc daty slubu.
ehehe nie no nie ma ;) ale czasami jak piszesz wątki to ta data przydała by się albo chociaż rok bo wtedy łatwiej pomagać :) Twoje wątki nie powiem pomogły mi w kilku sprawach ;) bo nawet mi do głowy nie przyszło myśleć o niektórych sprawach jakie poruszałaś :)
Adusia przez takie osoby jak SURIN nie podaje mniejsca ani daty slubu. przesladuje mnie ona na kazdym kroku. nie zna mnie i nie wie jak jest a stawia swoje wymyslone opinie.

ps. czy w regulaminie korzystania z forum jest punkt ktory mowi ze trzeba napisac kiedy ma sie slub zeby mozna było korzystac z forum?
angelika-sss
A czemu po prostu nie napiszesz kiedy masz ten ślub :) czy to jakaś tajemnica? W końcu po to jest to forum ja też jestem ciekawa bo dużo wątków zamieszczasz i też mnie nurtuje to pytanie;)
surin odczep sie wkoncu ode mnie

poczytaj sobie to: http://forum.trojmiasto.pl/czy-zalujecie-swojego-wyboru-t147408,1,11.html?hl=213.77.16.#hl

i kto tu jest kłamczuchem?
bez komentarza!
w zadnym, przeciez to sciema. dziewczyna ma rozdwojenie jazni :D
komedia czytac jej watki i pytania o slub
Andzelika, zdradz chociaz, w ktorym roku bierzesz slub.
dziewczyny oferte wyśle wam jak tylko wróce z pracy, a co do planowania to naprawdę lepiej szybciej bo ślubny sezon tuż tuż i jak chcecie kogoś wynająć to cza najwyższy się rozglądać i potem mieć już spokój albo czas na inne rzeczy :)
wiem wiem ze zartujesz spoko:) znam sie na zartach:) to smacznego zycze.

ps jak masz tak duzo pomysłow to podzuc jeszcze jakis ogolnie zwiazany z weselem.
wiesz, ze żartuję, prawda?

a tak serio - to ja tak do organizacji ślubu zadaniowo podchodzę punkt po punkcie co załatwić
bo inaczej to napalam się na wsyzstko co widzę i nie ogarniam tego, mam masę pomysłów... więc lepiej bym na raz góra o 2 sprawwach myślała - bo wtedy jest szansa, ze załatwię;)

dobra, troszkę namieszałam... ale nic tam...:)

idę na ciasto - dziś Grzegorza imieniny...
wczesniej nawet nie pomyslalam ze taka bramke na wejsciu mozna zrobic a teraz juz wiem:) i mysle zo to bedzie super tylko jeszcze kwestia dokładnego zapoznania sie u ustalenia jak to wykonac.
do góry