Widok

jak wydrukować winietki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
może to głupie pytanie ale nie mogę sobie poradzić

Mam w wordzie szablon winietek, kupiłam taki fajny papier grubszy trochę błyszczący i nie mogę tego wydrukować
Babeczka w sklepie powieziała że przy drukowaniu musze zmienić ustawienia papieru na grubszy tak zrobiłam
drukarka po prostu pobiera papier do połowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja drukowałam na kartkach wizytówkowych, takich pakowanych w paczkach za 11 zł. Były dość dość grube ale dało się drukować. Jedyny problem to rozmazujący sie toner. Im bardziej bajerancka kartka tym bardziej sie rozmazuje. Lepsza jest drukarka atramentowa do takich rzeczy ale dość mocna aby dobrze pobierać papier. Powodzenia.

Przetnij kartki, na których drukujesz na pól

Kolezanka powyzej ma dobry pomysł
mysle ze same nazwiska mozesz wydrukowac na cienkim zwyklym papierze, wyciac i ladnie nakleic na wyciety kartonik z tego grubego papieru, zlozyc i gotowe;) efekt bedzie jeszcze ladniejszy jesli te dwa rodzaje papieru beda mialy rozne kolory; ) pozdr

wsadzam papier pojedyńczo próbowałam na dwóch drukarkach
kurcze, bede musiała kupic cieńszy papier

MIAŁAM TAK SAMO PRZY DRUKOWANIU ZAPROSZEŃ. PAPIER JEST ZA GRUBY. PRÓBUJ DRUKOWAĆ POJEDYŃCZO.JEŻELI TO NIE POMOŻE SPRÓBUJ MOŻE NA INNEJ DRUKARCE.JA TAK ZROBIŁAM:)

jak na mój gust papier jest za gruby i drukarka sobie nie radzi; niestety nie umiem pomóc

do góry