Odpowiadasz na:

Re: jak zrobić chrzciny i nie zbankrutować

może "chińszczyzna" z plindzami albo ryżem?


mięsko wołowe z różnymi warzywami, przyprawami, winem itd :) robi się taki gulasz :) niezwykle aromatyczny :) i suuuuper pyszny... rozwiń

może "chińszczyzna" z plindzami albo ryżem?


mięsko wołowe z różnymi warzywami, przyprawami, winem itd :) robi się taki gulasz :) niezwykle aromatyczny :) i suuuuper pyszny :) http://forum.trojmiasto.pl/sprawdzone-przepisy-kulinarne-t102391,1,16.html?hl=plindze#hl

pięknie pachnie, super wygląda(kolorowe warzywa) i jest bardzo smaczne :) do tego można zrobić np.2 dni wcześniej - łatwo podgrzać :)

zobacz wątek
15 lat temu
AgusiaGda

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry