Widok

jaka antena pokojowa

ma sens na Wzgórzu kupno anteny pokojowej, do odbioru dvb-t?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie baw sie w to - anteny pokojeowe to same klopoty a koszt niewiele mniejszy niz dobrej jakosci antena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie chodzi o koszt, mieszkanie na parterze, normalna musiała by być na strychu, niedawno zrobiona elewacja ;)
Tym bardziej ale jak jestes uparty to sprobuj - i tak zrezygnujesz.
heheh dobre przekonałeś mnie pozdr.
Żeby nie ciągnąć kabla na zewnątrz, po elewacji, można go puscić kominem wentylacyjnym a antenę dać na strychu czy dachu (w zależności od lokalnych warunków)
Mimo "rzeźbiarstwa" tego rozwiązania - jest ono i tak lepsze od anteny pokojowej na parterze.
pokojowa nie zawsze spełni swoje zadanie zwykła antena siatkowa da radę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mógłbyś wymyśleć sobie inny nick, bo ktoś gotów pomyśleć, że to ja, z literówką.
Sory nie zwróciłem uwagi mówią tak na mnie od nazwiska Sadowski. Ok będę się podpisywał inaczej. Pozdro.
tutaj rozpisywałam się o naszych antenach ;) i tunerach :] więc tylko podaję link :] http://forum.trojmiasto.pl/Telewizja-naziemna-dvb-t-t328107,1,16.html

TV dvb-t mamy od wiosny 2012 :]

gdyby umknął link do anteny (jest nie aktywny w poście) - to tu podaję http://www.hurt.com.pl/antena-pokojowa-dpm-apok-ze-wzmacniaczem,p9404.html (mamy 2 takie anteny - w domu i na działce, żeby nie bawić się w wożenie ;) w domu 2 tunery - cały czas w użyciu, latem jeden wyjazdowy zabierany na działkę)
Lepiej zainwestować w antenę zewnętrzną, albo wziąć tradycyjnie talerz a jak nie mamy możliwości montażu to są fajne anteny panelowe dmtrade.pl/galerie/a/antena-plaska-megasat-se_13756_m.jpg

Antena zewnętrzna załatwia sprawę. Jeżeli ktoś nie chce się rozczarować albo chce po prostu po zainstalowaniu zapomnieć, że ma antenę :) Oczywiście to jest problem zawsze z ładnym położeniem kabli, wierceniem, itp. Ale tego nie da się obejść. Ja mam taką jak tutaj na zdjęciu: https://www.parkfm.com.pl/antena-dvb-t/ ale teraz zainwestowałbym te 50 zł więcej i kupić coś o solidniejszej konstrukcji, bo to też jest bardzo ważne. Antena działa, ale mnie na przykład irytuje niska jakość wykonania. Ale może przesadzam.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Materac na łóżko do spania - twardy - jaki? (139 odpowiedzi)

Czy ktoś ostatnio kupował materac i orientuje się co jest godnego polecenia, bo ja kompletnie nie...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

do góry