Widok
z pol roku temu, vis a vis Nowego ratusza w Gdansku na Walach jagiellonskich (czyli starego zaka), Apteka chyba nazywa sie Na Walach-kupowalam takie przepakowywany z duzego opakowania do aptecznej torebeczki-koszt za 2 tab. jakos 65 zl
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

i wazne-oni tam zawsze mieli ile razy chcialam-gdzie indziej mi zamawiali.
Jeszcze kiedy dosc kupowalam w aptece w budynku dworca PKP Gdansk Glowny-ale chyba taniej bylo Na Walach
Jeszcze kiedy dosc kupowalam w aptece w budynku dworca PKP Gdansk Glowny-ale chyba taniej bylo Na Walach
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

Drogie Panie! Proszę nie wystawiać ofert sprzedażowych dot. ww. leku ani każdego innego. Przypominam a niektórym tłumaczę, że polskie Prawo zakazuje obrotu lekami przez osoby prywatne, w związku z czym mogą mieć Panie niemałe problemy w razie gdyby ktoś wychwycił fakt, że na forum kwitnie handel lekami. Moim obowiązkiem jest pilnować aby nie dochodziło do łamania Prawa i dlatego przestrzegam..
Witajcie,
dziś zrobiłam rozeznanie w kilku aptekach i :
Mediq, Apteka Przy akademii, Apteka pod Wieżą, Apteka Mickiewicza, Apteka Gemini 299 - 300 zł za 8 tabletek
Apteka Dworcowa (PKP w Gdańsku) 344 zł
Apteka w ETC 359 zł
Apteka w Lotni 360 zł
Apteka z pobliżu piekarni Mielnik na Zaspie 366 zł
Apteka Calamus 102 zł za 2 tabletki.
Przy czym jak dzwoniłam do Gemini to sami wyszli z propozycją, że mogę kupić np połowę tabletek, na resztę dadzą odpis.
Kilka telefonów i jaka różnica....
dziś zrobiłam rozeznanie w kilku aptekach i :
Mediq, Apteka Przy akademii, Apteka pod Wieżą, Apteka Mickiewicza, Apteka Gemini 299 - 300 zł za 8 tabletek
Apteka Dworcowa (PKP w Gdańsku) 344 zł
Apteka w ETC 359 zł
Apteka w Lotni 360 zł
Apteka z pobliżu piekarni Mielnik na Zaspie 366 zł
Apteka Calamus 102 zł za 2 tabletki.
Przy czym jak dzwoniłam do Gemini to sami wyszli z propozycją, że mogę kupić np połowę tabletek, na resztę dadzą odpis.
Kilka telefonów i jaka różnica....
Mam na sprzedaz dostinex 8 tabletek oryginalne opakowanie nigdy nie ruszone, gdyz zrobilam ponowne badania prolaktyny i moja prolaktyna byla ok. widac podwyzszona prolaktyna byla u mnie wynikiem stresu, nie wiem po co poszlam na to badanie jak mialam zagmatwana sytuacje z ukochanym i niestety mimo woli sie denerwowalam a jak wiadomo badanie mozna robic tylko 3 dnia cyklu wiec poszlam na nie... jak ktos chetny to podaje maila bizmarta@interia.pl tabletki kupione w Polskiej aptece 300zl