Widok
Ja akurat Remingtona nie polecam.Jak dla mnie beznadziejna.
Jak chcesz kupic dobra prostownice to niestety musisz zainwestowac ok.200zl.Najlepiej ceramiczna i kup ja w sklepie z artykulami fryzjerskimi.
Wtedy bedziesz pewna ze masz dobry produkt.No i od razu kup sobie jakis preparat do prostowania bo na sucho zniszczysz sobie wlosy.
Ja uzywam Iron Smoother z Matrixa-jest rewelacyjny.Zabezpiecza wlosy przed wysoka temperatura i nablyszcza.
Jak chcesz kupic dobra prostownice to niestety musisz zainwestowac ok.200zl.Najlepiej ceramiczna i kup ja w sklepie z artykulami fryzjerskimi.
Wtedy bedziesz pewna ze masz dobry produkt.No i od razu kup sobie jakis preparat do prostowania bo na sucho zniszczysz sobie wlosy.
Ja uzywam Iron Smoother z Matrixa-jest rewelacyjny.Zabezpiecza wlosy przed wysoka temperatura i nablyszcza.
Ja kupiłam wczoraj najnowszą prostownicę Babyliss Pro 230 Radiance.Jest super!Zawsze miałam problem z puszącymi się włosami.Inne prostownice nie dawały rady,włosy po kilku godzinach wykręcały się.Teraz nawet po nocy,włosy są proste i wystarczy je przeczesać by wyglądały świetnie.Kupiłam to cudo w Anglii i kosztowała 100 funtów.Była warta swojej ceny.Polecam
uu to jak Ty zaplacilas 100 funtów to przeliczając to w Polsce ona dosc droga bedzie...:D.tez mam takie go rodzaju wlosy i jak narazie to tylko jedna prostownica sobie z nimi poradzila rewelacyjnie z efektem wlasnie takim ze kilka dni sie trzymalo:)No ale niewiem jaka to byla,bo posiada ją moja fryzjerka.Ale napewno z tych drogich.
hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
Re: jaką kupić prostownice????
~monika
195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09
hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
~monika
195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09
W tym tygodniu kupiłam prostowicę Remingtona S1031 i jestem zachwycona.Włosy są idealnie proste bez używania żadnego środka wspomagającego działenie prostownicy. Koszt 146 zł na Allegro ,w Saturnie około 180 zł.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.
napewno najlepsze są z tymi żółtymi płytkami ceramicznymi, ja mam taką z Brauna. Jest bardzo dobra jak dla mnie :) To od Ciebie zależy ile chcesz wydać na taką prostownice. Jeśli chcesz naprawdę dobrą to 200zł pewnie wydasz, a jeśli takie dobre to do 100zł, ale tak to już pewnie dostaniesz tylko z białymi płytkami ceramicznymi. Z zółtymi nie zaciąga włosów, nie niszczy ich aż tak bardzo, i szybko się nagrzewa, oczywiście z termoregulacją :)
Ja kupiłam jakieś 4 miesiące temu prostownice babyliss pro 230 radiance i jest znakomita ;) Włosy są po niej lśniące ;D Naprawdę nigdy nie byłam aż tak zadowolona z prostownicy ;) Jest super nie zamienię jej na inną.. ;D Bardzo szybko się nagrzewa i w ogole jest znakomita ;) Na allego jest jej pełno Polecam ;)
A używa ktoś z was takiej prostownicy http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html Podobno bardzo dobra jakość, świetnie prostuje włosy i co najważniejsze nie niszczy ich tak jak te wszystkie tanie prostownice, które można kupić w marketach. Myślę, ze w coś takiego można spokojnie zainwestować, koszt szybko się zwróci.
hej dziewczyny mam do sprzedania prostownice babyliss pro 230 radiance za 200 zł zapłace za przesyłkę !prostownica jest nowa 1 używana bardzo dobrze prostuje włosy i i zostają takie proste cały dzień ma długi kabel co umożliwia prostowanie w każdym miejścu GORĄCO POLECAM mój adres e-mail monisia19891@onet.eu bądz na nr telefonu 667523671 ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT;-)MONIKA
To dziwne że ta prostownica ci zniszczyła włosy. Ja mam ją od roku i jest świetna. Najlepsza jaką miałam. Świetnie nadaje się do długich włosów, bo jest szeroka i ma grzebień z 3 możliwościami wysunięcia - od malutkiego do dużego, co sprawia że sama jednocześnie prostuje i rozczesuje włosy. Ma długi kabel - duży plus za to! Można wlać wody i wtedy jest parowa. Bardzo szybko się nagrzewa - można prostować włosy nawet w 230 stopniach, a mi wystarcza 200. Może zawsze prostowałaś włosy bez żadnych środków ochraniających przed gorącem i w temperaturze 230? Moim zdaniem to zdecydowanie za wysoka temperatura. Rzadko kiedy ustawiam ją nawet na te 215 stopni, tylko gdy się bardzo śpieszę, bo na 215 wyprostowuje pasma na amen za jednym pociągnięciem:) Pozdrawiam! Ps. Naprawdę polecam ten sprzęt, jednak dziewczyny pamiętajcie - wszystkiego trzeba używać z głową, a nie temperatura na maxa i jazda.
Pamiętajcie, że przed prostowaniem należy zabezpieczyć włosy przed przegrzaniem lotionem. Zresztą moim zdaniem codzienne prostowanie jest niezdrowe dla włosów. Wysuszają się i zaczynają puszyć. NA puszenie miałam tajemny sposób. Maseczka z awokado, miodu i oleju. Olej może być w zasadzie dowolny, bo chodzi o natłuszczenie i rozrobienie masy, a nie witaminowanie włosów. Jeśli włosy są kręcone ,a chcecie je trwale naprostować to warto się poradzić fryzjera. Zapraszam do salonu Mulieres Hair & Body. Możecie się zapisać przez https://wpadaj.pl/ albo telefonicznie 730941434
Zobaczcie - https://www.fryzomania.pl/hot-tools-dual-plate-black-gold-prostownica-do-wlosow-z-podwojnymi-plytkami.html
Spory wydatek, ale za tym idzie jakość. Będziecie mieć rozwiązanie, które bez zarzutów posłuży wam przez lata.
Spory wydatek, ale za tym idzie jakość. Będziecie mieć rozwiązanie, które bez zarzutów posłuży wam przez lata.
Jeszcze ten model jest genialny - https://www.fryzomania.pl/upgrade-infrared-large-prostownica-do-wlosow-z-technologia-podczerwieni.html Może i spora kasa, ale zdecydowanie warto wydać te środki.
Po prostu w zamian otrzymuje się jakość.
Po prostu w zamian otrzymuje się jakość.