Widok

jaką kupić prostownice????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hey,dziewczyny prosze o rade,zamierzam kupic prostownice byłam dzis na polowaniu ale wybor jest tak duzy,że nie mam pojecia czym sie kierowac przy wyborze,licze na wasza pomoc,papa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam firmę REMINGTON - mam prostownicę do długich włosów czyli szeroką.

Podaję link do takiej jaką ja mam : http://allegro.pl/item353293292_szeroka_prostownica_remington_s1032_z_dvd.html

Na pewno ceramiczną.

Ja akurat Remingtona nie polecam.Jak dla mnie beznadziejna.
Jak chcesz kupic dobra prostownice to niestety musisz zainwestowac ok.200zl.Najlepiej ceramiczna i kup ja w sklepie z artykulami fryzjerskimi.
Wtedy bedziesz pewna ze masz dobry produkt.No i od razu kup sobie jakis preparat do prostowania bo na sucho zniszczysz sobie wlosy.
Ja uzywam Iron Smoother z Matrixa-jest rewelacyjny.Zabezpiecza wlosy przed wysoka temperatura i nablyszcza.

Kazimiera dlaczego nie polecasz?? Ja stasuję ją juz od około 2 lat i jest super. Niegdy nie miłam lepiej wyprostowanych włosów jak tą prostownicą, a zaznaczę, że mam kręcone włosy!!!

No ja tez mam krecone wlosy i niestety nie zdala egzaminu.Ale fakt ze to bylo jakies 4 lata temu.Teraz moze sa inne,lepsze.

ja kupiłam na allegro profesjonalną fryzjerska prostownice ceramiczna firmy GA.MA jest super, nie pali włosów i mega szybko sie nagrzewa, a włosy prostuje tylko 1 raz bo od razu efekt jest widoczny.

Ja polecam REMINGTON sama zaopatrzyłam się w nią jakieś dwa miesiące temu , choć mam długie własy to w cięką i nie pali włosów szybko się nagrzewa a przedweszystkim nie ciągnie ich jak jnne prostownice.
ja tez mam remington - polecam, uzytkuje od ok 4 lat, zwroc uwage zeby miala kabel obracany, bo ja wlasnie musialam ostatnio swoja wymienic bo juz kabel 'niestykal':D wybralam teraz tez remington tylko dodatkowo z kablem obracanym:)

mala28 zwróć też uwagę na szerokość płytek - jeśli nie masz dlugich włośów wybierz wąską płytke - prostownica jest bardziej poręczna, jeśli masz długie włosy to żeby sie nie zamachać :) wybierz prostownicę o szerkiej płytce!

Ja kupiłam wczoraj najnowszą prostownicę Babyliss Pro 230 Radiance.Jest super!Zawsze miałam problem z puszącymi się włosami.Inne prostownice nie dawały rady,włosy po kilku godzinach wykręcały się.Teraz nawet po nocy,włosy są proste i wystarczy je przeczesać by wyglądały świetnie.Kupiłam to cudo w Anglii i kosztowała 100 funtów.Była warta swojej ceny.Polecam
uu to jak Ty zaplacilas 100 funtów to przeliczając to w Polsce ona dosc droga bedzie...:D.tez mam takie go rodzaju wlosy i jak narazie to tylko jedna prostownica sobie z nimi poradzila rewelacyjnie z efektem wlasnie takim ze kilka dni sie trzymalo:)No ale niewiem jaka to byla,bo posiada ją moja fryzjerka.Ale napewno z tych drogich.

hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
Re: jaką kupić prostownice????
~monika

195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09

hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
ja mam perfect z biedronki i jest super:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym tygodniu kupiłam prostowicę Remingtona S1031 i jestem zachwycona.Włosy są idealnie proste bez używania żadnego środka wspomagającego działenie prostownicy. Koszt 146 zł na Allegro ,w Saturnie około 180 zł.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.
Mogę oddać:)
polecam Wahl Cutek, uzywam jej ponad dwa lata, jest super, polecona przez fryzjera, polowalam na nia na allegro :)
ok 120zł
Majko-to ja bylabym zainteresowana ta prostownicą,ktora chcesz oddac.rozumiem ze jest ceramiczna?jesli to jeszcze aktualne to skontaktuj sie ze mna na gg(7117292).
BaByliss Pro 230 Radiance. prostownica parowa !!!!!!! ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry