Widok
Ja akurat Remingtona nie polecam.Jak dla mnie beznadziejna.
Jak chcesz kupic dobra prostownice to niestety musisz zainwestowac ok.200zl.Najlepiej ceramiczna i kup ja w sklepie z artykulami fryzjerskimi.
Wtedy bedziesz pewna ze masz dobry produkt.No i od razu kup sobie jakis preparat do prostowania bo na sucho zniszczysz sobie wlosy.
Ja uzywam Iron Smoother z Matrixa-jest rewelacyjny.Zabezpiecza wlosy przed wysoka temperatura i nablyszcza.
Jak chcesz kupic dobra prostownice to niestety musisz zainwestowac ok.200zl.Najlepiej ceramiczna i kup ja w sklepie z artykulami fryzjerskimi.
Wtedy bedziesz pewna ze masz dobry produkt.No i od razu kup sobie jakis preparat do prostowania bo na sucho zniszczysz sobie wlosy.
Ja uzywam Iron Smoother z Matrixa-jest rewelacyjny.Zabezpiecza wlosy przed wysoka temperatura i nablyszcza.
Ja kupiłam wczoraj najnowszą prostownicę Babyliss Pro 230 Radiance.Jest super!Zawsze miałam problem z puszącymi się włosami.Inne prostownice nie dawały rady,włosy po kilku godzinach wykręcały się.Teraz nawet po nocy,włosy są proste i wystarczy je przeczesać by wyglądały świetnie.Kupiłam to cudo w Anglii i kosztowała 100 funtów.Była warta swojej ceny.Polecam
uu to jak Ty zaplacilas 100 funtów to przeliczając to w Polsce ona dosc droga bedzie...:D.tez mam takie go rodzaju wlosy i jak narazie to tylko jedna prostownica sobie z nimi poradzila rewelacyjnie z efektem wlasnie takim ze kilka dni sie trzymalo:)No ale niewiem jaka to byla,bo posiada ją moja fryzjerka.Ale napewno z tych drogich.
hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
Re: jaką kupić prostownice????
~monika
195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09
hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
~monika
195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09
W tym tygodniu kupiłam prostowicę Remingtona S1031 i jestem zachwycona.Włosy są idealnie proste bez używania żadnego środka wspomagającego działenie prostownicy. Koszt 146 zł na Allegro ,w Saturnie około 180 zł.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.