Widok

jaką kupić prostownice????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hey,dziewczyny prosze o rade,zamierzam kupic prostownice byłam dzis na polowaniu ale wybor jest tak duzy,że nie mam pojecia czym sie kierowac przy wyborze,licze na wasza pomoc,papa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja takze kupilam ta z biedronki i jestem zadowolona. Wg mnie ona moze rownac sie z tymi za 200 zl ;)
ja też polecam WAHL CUTEK Z ALLEGRO !! Mam wlosy "falujące", trudno mi zawsze było je ułożyć. Gdy użyłam tej prostownicy - super, gładnie , lśniące ! polecam !
Babyliss jest super miałam ją kiedyś, obecnie posiadam od 3-4 lat prostownicę firmy Wigo i jest b.b.b.dobra. Fakt nie parowa ale jak dla mnie można ją porównać do sprzętu Babylissa
Babyliss jest super miałam ją kiedyś, obecnie posiadam od 3-4 lat prostownicę firmy Wigo i jest b.b.b.dobra. Fakt nie parowa ale jak dla mnie można ją porównać do sprzętu Babylissa
Moja fryzjerka też poleca Remingtona, na którym pracuje.
Ja kupiłam w piątek na allegro,czekam aż dojdzie.
Kupiłam model REMINGTON S1031 SLEEK&CURL - z przesyłką wysło 137zł.
Mam włosy "podatne" czyli nijakie-mam nadzieję, że będę zadowolona, gdyż opinie o tej prostownicy są w 99% pozytywne.
hej! Mam do sprzedania nową prostownice remington s2013.
prostownica jest nowa posiada gwarancje na 2 lata.
napewno najlepsze są z tymi żółtymi płytkami ceramicznymi, ja mam taką z Brauna. Jest bardzo dobra jak dla mnie :) To od Ciebie zależy ile chcesz wydać na taką prostownice. Jeśli chcesz naprawdę dobrą to 200zł pewnie wydasz, a jeśli takie dobre to do 100zł, ale tak to już pewnie dostaniesz tylko z białymi płytkami ceramicznymi. Z zółtymi nie zaciąga włosów, nie niszczy ich aż tak bardzo, i szybko się nagrzewa, oczywiście z termoregulacją :)
Ja mam Remingtona z zółtymi płytkami i napewno nie dałam za nia ok 200zł fakt kupowałam ponad pol roku temu i cos ok 130zł dałam jak mnie pamiec nie myli. Prostownica nagrzewa sie błyskaiwcznie i super prostuje wlosy przynajmniej moje:)
a ja chętnie odsprzedam swoją prostownicę firmy Babyliss, kupiona w tamtym roku,użyta ok. 5 razy,bo bardzo szybko po ślubie wróciłam do swoich krótkich włosków :)

więcej info prześlę na maila :)
a gdzie wlewa się wode ja mam taką właśnie kupiłam i niewiem gdzie prosze o pomoc
zakupilam prost.babylis pro230 radiance na pare jest rewelacja polecam.Kosztuje ok.400zl ja dalam na allegro 23o
poproszę o info o prostownicy na studio@justyna-art.pl
Fotografia:

I cała reszta:

JustynaArt,

mail wysłany :)
ja mam tą, mam kręcone włosy, jest spoko :)
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27942-opis-Prostownica-ceramiczno-tytanowa-2088U-Pro-230-Elegance-Bronze-Straightener-BaByliss.htm
Ja kupiłam jakieś 4 miesiące temu prostownice babyliss pro 230 radiance i jest znakomita ;) Włosy są po niej lśniące ;D Naprawdę nigdy nie byłam aż tak zadowolona z prostownicy ;) Jest super nie zamienię jej na inną.. ;D Bardzo szybko się nagrzewa i w ogole jest znakomita ;) Na allego jest jej pełno Polecam ;)
ja mam właśnie do sprzedania ta prostownicę babyliss pro 230 radiance za 180 zł zapłace za przesyłke to moje gg proszę o kontakt
78 31 844 chetna:)
A używa ktoś z was takiej prostownicy http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html Podobno bardzo dobra jakość, świetnie prostuje włosy i co najważniejsze nie niszczy ich tak jak te wszystkie tanie prostownice, które można kupić w marketach. Myślę, ze w coś takiego można spokojnie zainwestować, koszt szybko się zwróci.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry