Widok

jaką muzykę puscić w tle na przyjeciu weselnym w restauracji?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny, moje wesele coraz bliżej, a nie mam pojęcia jaką muzykę wybrać na przyjęcie weselne w restauracji:( Nie będziemy mieli orkiestry i nie planujemy tańców. Restauracja, w której mamy przyjęcie zapewnia nam sprzęt nagłaśniający, ale muzykę mamy wybrać i dostarczyć we własnym zakresie.
Chciałabym coś czego by się mile słuchało w tle, a jednocześnie nie rozpraszałoby gości..Macie może jakieś pomysły?
Myślałam o jakieś muzyce instrumentalnej - może poważnej albo delikatnym jazzie - ale tak naprawdę nie mam na oku nic konkretnego:( P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie
standardy jazzowe
Jazz, jak najbardziej, ale nie może być tez monotonnie. Jako doświadczony w tej branży powiem krótko - prawie każda muzyka się nadaje byle była przyciszona.
Witajcie
U nas zespol puscil Roda Stewarta z plyty 'the great american songbook' http://www.youtube.com/watch?v=5gxg_J9hJuI

naprawde ta muzyka zagwarantowala nam swietna atmosfere podczas obiadu

pozdr BD
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
simply red Songs of love :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja bym puściła miłosne hity "power of love" itp. albo klasykę np. Straussa :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
my podczas obiadu będziemy mieli muzyke Sade:) ma bardzo nastrojowe i klimatyczne piosenki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje!
Tez polecam lekki jazzik,love songs cos milego - polecam rowniez swoja muzyke na pianinie wlasnie taka gram w tle.Jazzik przeplatam znana mila muzyka klasyczna.Prosze mnie posluchac na youtube.com/pianistandre
Pozdrawiam

PianistAndre
www.youtube.com/pianistandre lub w duecie ze skrzypaczką www.duoamor.pl www.youtube.com/agnesviolin

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry