Widok

jaka spacerówka ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Jaka polecacie spacerówke dla dziecka od 1 roku, bo przymierzam się do kupna tylko nie wiem jaka będzie nalepsza i poprosze o opinie na temat chicco ct 0.4.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej malinka1 ja mam osobiście spacerówkę parasolkę firmy Baby deisgn wzór Rider ( http://www.babydesign.pl/babydesign.php ) dla zainteresowanych podaje strone ale niestety tylko mozna je nabyć w trójmieście w Gdyni adresy sklepów na ich stronie, albo zajrzyj na allegro tam jest wiele różnych wózków. Ja kupiłam ten wózek jak moja córka skończyła roczek i do dziś jestem zadowolona a niedługo kończy 2 latka. Druga wersja to firma Graco wózek Sity sport , oby dwa wózki spełniają swoje funkcje tylko niestety graco jest bardziej lżejszy no i ma wiekszy kosz. Najlepiej wybierz sie do sklepu Akpol na Jaśkowej Dolinie doradzą i sama zobaczysz jak który wygląda. Miłego wybierania
dzieki. poprosze jeszcze o opinie
ja kupilam mojemu synkowi jak mial niecaly roczek RAMATTI TOPAZ, jezdzi nia do dnia dzisiejszego a ma juz 2,5 lat, jestem bardfzo zadowolona, dobrze sie prowadzi, wszystko mozna sciagnac do wyprania, spora budka, koszyk na zakupy, rama aluminiowa,waga ok10kg.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry