Widok

jaką wódkę na wesele polecacie??

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam Serdecznie.Chciałbym powrócić do tematu jaka wódka na wesele.W czerwcu mam wesele i nie wiem jak a wódka byłaby dobra.Nie wiem też ile jej kupić.Może uzyskam też od was informacje o promocjach...Za odpowiedzi bardzo dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zalezy...ja na przykład Bolsa i Luksusowej nie trawię
pilismy ją, ja, moj narzeczony, nasze rodziny i znajomi na wielu imprezkach (nigdy na weselu). Oczywiscie nie na imprezach ktore mysmy robili(my zawsze kupujemy sobieskiego) i wszyscy zgodnie twierdzili i twierdza ze smakuje jak spirytus z mety;) Nie wiem czy ja podrabiaja czy po prostu taka robia, zeby obnizyc koszty, ale zeby potem Wasi goscie nie mysleli ze od ruskich kupiliscie gdzies na targu bo sie beda bali pic ;)
No ale jak widzisz sa tez pozytywne opinie, wiec najlepiej kupcie butelke i sami zdecydujcie :)
NO TAK, BOLS I LUKSUSOWA SĄ TROCHĘ TAŃSZE OD MAXIMUSA...

no własnie...to najlepsze rozwiązanie :)

CHYBA RZECZYWIŚCIE KUPIMY I POSMAKUJEMY,ALE WASZE OPINIE WCIĄŻ SĄ DLA MNIE BARDZO WAŻNE....PISZCIE JAK MOŻECIE

dla mnie luksusowa jest git:))tak jak wyborowa, zobaczymy na czym stanie:)
ja uwielbiam Finlandie ale na wesle to nie ma co pakowac się w taką drogą wódkę ;) wybieraliśmy między Sobieskim, Smirnoffem, Eristofem a Wyborową

i padło na Wyborową bo akurat całkiem fajną cene miała i jest przy okazji dobra

Eristoff jest całkiem dobry, cenowo zbliżony do Wyborowej

TEŻ BYM KUPIŁ LUKSUSOWĄ ALBO WYBOROWĄ BO TANIA,ALE PO NIEJ SIĘ CHYBA CHORUJE CO..??CZEKAM NA OPINIE O MAXIMUSIE...:-)

Najczęściej podrabianą wódką jest Bols. Takie są statystyki policyjne...

I chyba wiele osób się na nią nacięło... Znajome kelnerki mi mówiły, że na większych imprezach zawsze się znajdzie kilka osób, które stanowczo odmawiają picia Bolsa (oczywiście pełno jest i innych fanaberii). Podobno najmniej jest zdecydowanych przeciwników Smirnoffa. I tym się tylko kierowaliśmy, kupując wódkę na wesele (i ceną oczywiście, Finlandii czy Absoluta nie braliśmy pod uwagę).
My chyba zdecydujemy się na Absoluta. Niestety też z nieco wyższej półki, ale chcemy, żeby goście dobrze się czuli na drugi dzień, bo chcemy drugą imprezkę na poprawinach :-)

Chyba tak dużej różnicy w smaku wódek nie ma (i tak trzeba ja szybko pić) ;-), bardziej wpływ ma samopoczucie na drugi dzień.

nie zgodze sie - jest bardzo duza roznica w smaku roznych wodek
a kazdemu co innego smakuje, wiec wszystkim i tak sie nie dogodzi
hmm...a ja nie zgodze się ,że Wyborowa jest tanią wódką na równi z Luksusową :) bo tak nie jest... i chyba po każdej wódce można "chorować" jak się przesadzi

ja słyszałem że najczęściej podrabiana to również smirnoff.ponieważ ma coś z nakrętką...niby zwykła.słyszałem że można ją kupić za 14 zł......

wszystkie wodki podrabiaja, to nie ma reguly, ktore czesciej
trzeba kupic z pewnego zrodla (hmmm...tylko skad wiedziec ze jest pewne???) i tyle
a wybarc ta, ktora nam smakuje, goscie to goscie, jednym bedzie smakowac, innym nie, przeciez sondazu wsrod gosci robic nie bedziemy...
wybrac najodpowiedniejszy dla nas smak i cene - tym sie kierowac
święte słowa...oby więcej takich ludzi jak ty...jednak warto posłuchać opini innych..czekam na wasze opinie...

My napewno Sobieski :)

my mamy maximusa,na weselu siostry narzeczonego byl maximus nikt nie narzekal. KUpilismy z tego samego zrodla co ona wiec mysle ze bedzie ok;)
Na wodkach sie nie znam, jak dla mnie wszystkie ochydnie smakuja;)))
jak ktos bedzie pil do upadlego to i tak bedzie chorowal nastepnego dnia;)

jakie to źródło??Pewnie jakiś lepszy sklep co??Jak się kupuje w tych lepszych sklepacz to chyba nie ma podróbki co..??Jednak znów maximus....

My mamy sobieskiego :-))))))))

my mamy bolsika za 17zl

do góry